Malko informaciq za nas:kandidatstvahme kato sgodeni(bez brak i deca).I dvamata sme injeneri(diplomata vzeliiiiii..)specialnostta na godenicata mi e IN DEMANDE. Az imam 300h frenski ,a godenicata mi 200h,tq raboti po specialnostta si 2 godini i e titulqra,.Az sa6to imam 2 godini staj po specialnostta si.Na po 25 godinini sme.
Izpitva6tiqt maj mnogo usmihnat s mustaci

Kak mina intervuto:pokaniha v ofisa,i zapo4na napravo s tova dali za parvi pat kandidatstvame.(ne za vtori pat).Osnovnite vaprosi bqha.:Kade rabotite?Po specialnostta si li rabotite?Kakvo po to4no rabotite?;V ka6ta ili apartament jiveete?Kade se namira tozi grad Shumen?Rabotili li ste po vreme na vis6eto si obrazuvanie? Kato 4u 4e tq e rabotila v Angliq ostana priqtno iznenadan i posledva vaprosa kakvo rabotihte tam?(na brigada)."Imate li dokazatelstva 4e jiveete zaedno ot 3 godini?"(adresni registracii)I drugite vaprosi po dokumentite samo sverqva i pita dali tova e vqrno,onova kolko godini be6e(obu4enieto).Men me pita sa6to kade rabotq,kolko hora rabotqt v predpriqtieto...?Pita me dali govorq angliiski i dali e po dobar ot frenskiq mi?Az kazah da.(pisah 11t).I toi pita za6to e po dobar ot frenskiq mi.(za6toto sam go izu4aval v vis6eto si obrazuvanie...).Kakvo mislite da rabotite tam?I kade mislite da jiveete tam?(Nie nqmame priqteli tam,no namerihme nqkolko hotela v Montreal za okolo 900$ na mesec-studio i nosehme adresite s nas, kakto i nqkolko kopiq ot rabota koqto namerihme po internet i toi ni pita dori dali nosim takiva oferti za rabota).Imame li deca?

Bez starni4ni vaprosi ot roda s kakvo doidohte i t.n.
MNOGO E DOBRONAMEREN I SAZDAVA VEDRA OBSTANOVKA,TAKA 4E SPOKO ZA TEQ KOITO IM PREDSTOI.

4ETA FORUMA OT 2 GODINI I MI BE6E MNOGO POLEZEN.BLAGODARQ NA VSI4KI VAS.

USPEH NA VSI4KI VI

Izvinete 4e ne pi6a na kirilica.