Отговор от Виена

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
ge4e

Отговор от Виена

Мнение от ge4e »

Здравейте съфорумци.Честито на всички минали успешно интервютата до сега.Въпроса ми е колко време се чака отговор от Виена след пращане на първите документи.Ние ги изпратихме на 14.03.2006 г. и до сега нямаме още никакъв отговор, освен обратната разписка.
Sava

Мнение от Sava »

Az li4no 4akah 30 za parvia otgovor ot Vienna, a mi biaha kazali mejdu 20 i 40, 4e e normalno.
nikola76
Обратна връзка:

Мнение от nikola76 »

Не се притеснявай , ние ги пратихме на 14 февруари и получихме писмо на 3 април като междувременно по E-mail получихме че "п-тите" :evil:
от български пощи са го върнали веднъж за непълен адрес. Така че не се притеснявайте. :))))) Втората половина на годината ни е интервюто.
Аватар
DIMELBE

Мнение от DIMELBE »

Здравейте, вижте по-долу нашето развитие на документите.
УСПЕХ ВИ ЖЕЛАЯ!
"Може да си разочарован ако не успееш, но си обречен ако не опиташ"!!!
tsveta&miro

Мнение от tsveta&miro »

Ние изпратихме документите си до Виена на 28 февруари и на 1 март са били получени там, според куриера. Все още нямаме отговор. И аз се бях притеснила, но прочетох малко теми по въпроса и се оказа, че май често се случва да забавят отговора. Така, че продължаваме да чакаме. Преди 2 дена изпратих и email до Виена, но още нямам отговор и на него. Но съм спокойна, първото писмо всеки трябва да го получи - то само казва, че са ти получили документите. Спокойно!
ge4e

Мнение от ge4e »

tsveta&miro, като пратихте email до Виена какво написахте в него и на какъв език пишете.Защото се чудим дали да не пратим и ние един, защото цялото това чакане може да скапе човек.
tsveta&miro

Мнение от tsveta&miro »

zdraсти, ge4e,

пратихме email в сряда, 5 април, до Лиза Шрайбер, но все още нямаме отговор. На френски, в 5 реда си казахме името и кога сме изпратили документите, и дали могат да ни кажат дали са ни изпратили accuse de reception, zaщото още не сме го получили, благодарим предварително. съвсем кратко и стегнато.

поздрави!
drel

Мнение от drel »

Zdraveite:))ot Gabrovo:Kakvi sa purvite dokumenti.koito se izpra6atat do Viena?S priatelkata mi niamame nito referencii,ob6t adres i nie li triabva da se jenim?Onlain testa go populnihme i ni odobriha,no koi dokum.da ipratim kato za na4alo do Viena! :wink:

,,Ot trudnostite kum zvezdite,,
drel

Мнение от drel »

Na kakuv ezik da sa dokumentite?uspeh na vsi4ki koito sa kato nas v na4alno nivo!!!???

,,Ot trudnostite kum zvezdite,,
Аватар
Milenka

Мнение от Milenka »

хубаво е документите да са на френски за квебекската програма, но и на английски можеш да ги пратиш..
аз на френски ще ги пратя, че английският ми е много висок (страшна логика имам)
I'll try being nicer if you'll try being smarter.
nikito

Мнение от nikito »

аз на френски ще ги пратя, че английският ми е много висок (страшна логика имам)
истина е, логиката ти е страшна :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
RobinHood

Мнение от RobinHood »

[quote="drel"]Zdraveite:))ot Gabrovo:Kakvi sa purvite dokumenti.koito se izpra6atat do Viena?S priatelkata mi niamame nito referencii,ob6t adres i nie li triabva da se jenim?Onlain testa go populnihme i ni odobriha,no koi dokum.da ipratim kato za na4alo do Viena! :wink:

Здравей,и ние сме в същото положение като вас.Имам предвид че може би ще прозвучи странно,но и ние с моята приятелка нямаме никакъв документ за съвместно съжителство(макар да сме заедно от 4 години,а живеем заедно от 2 фод.),и направо сме се видяли в чудо по какъв начин да докажем това съжителство.Моля те ако няма да ти бъде проблем,да си пишем едни на други относно развитието на нещата и ако някой разбере някаква ценна информация да я сподели с другия.Или поне да прати link към адреса.Вие между другото имате ли такъв документ и мислите ли да пращате документи до Виена скоро?
drel

Мнение от drel »

[Ami nie sme v samoto na4alo i sme populnili oline testa,na koito sme odobreni,neznam ima li ili niama zna4enie tva!Mnogo goliama buma6tina:))az raz4itam na moiata priatelka,koiato e pedagok po angliiski!Mislia 4e e po dobre da kandidatstvame po programata za Quebek,stavalo po burzo,otkolkoto za federalna kanada!
Аватар
RobinHood

Мнение от RobinHood »

Така е!Наистина става по-бързо.А вие по какъв начин мислите да доказвате съвместно съжителство за повече от една година,защото при нас това засега е единствения проблем?
Аватар
Bily T

Мнение от Bily T »

RobinHood написа:Така е!Наистина става по-бързо.А вие по какъв начин мислите да доказвате съвместно съжителство за повече от една година,защото при нас това засега е единствения проблем?
Я май си имаме още двойки вижте тук: http://www.svatbamagazine.com/beauty.html
NO PAIN NO GAIN
Заключено