Може ли да се прави бизнес в Канада?
Може ли да се прави бизнес в Канада?
Малко странен въпрос, но в БГ вече ми е писнало. От "бизнесмени" с огромни "перални" не можеш да се добереш до пазара. Ако някой знае нещо моля отговорете. Какво можеш да започнеш в Канада с 60-70 000 евро първоначален капитал /освен да ги изхарчиш за глупости/ ? А, и ако някой знае стабилна фирма за емиграция да сподели, ако обича!?
-
Re: Може ли да се прави бизнес в Канада?
60-70k sa drebni stotinkiklondaik написа:Малко странен въпрос, но в БГ вече ми е писнало. От "бизнесмени" с огромни "перални" не можеш да се добереш до пазара. Ако някой знае нещо моля отговорете. Какво можеш да започнеш в Канада с 60-70 000 евро първоначален капитал /освен да ги изхарчиш за глупости/ ? А, и ако някой знае стабилна фирма за емиграция да сподели, ако обича!?
osven ako ne vzemesh kasta pod naem i da otglejdash marijuana
-
- bis
- Обратна връзка:
Re: Може ли да се прави бизнес в Канада?
Бизнес в Канада се прави не с измъчени пари от Бг, а със субсидии от правителаството тук. Ела и разбери начините. Аз лично ще работя по въпроса. Като разбера ще свирна.klondaik написа:Малко странен въпрос, но в БГ вече ми е писнало. От "бизнесмени" с огромни "перални" не можеш да се добереш до пазара. Ако някой знае нещо моля отговорете. Какво можеш да започнеш в Канада с 60-70 000 евро първоначален капитал /освен да ги изхарчиш за глупости/ ? А, и ако някой знае стабилна фирма за емиграция да сподели, ако обича!?
Само човек, който рабира нещо изцяло, може да го обясни така, че друг да не може да го разбере.
/Нобелов принцип на Рудини/
/Нобелов принцип на Рудини/
- goliama mechka
- Син на Великата Мечка
- goliama mechka
- Син на Великата Мечка
Ако все пак се насочиш към този доходоносен бизнес,потърси с търсачката,има много изчерпателна тема,всичко ще ти се изясниklondaik написа:Не ме влечат нито крокодилите нито марихуаната, но благодаря за предложенията. Ще помисля по въпроса.

Мечката се мие, чисти
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
- goliama mechka
- Син на Великата Мечка
Абе уцели в десятката,как ме рабзра че съм без работа и оше нещо-устите не ги отварям,само пръсти движаnikito написа:що се будалкате с човека? та той си пита най-сриозно. и на мен ми е хрумвала мисълта да се прави нещо по-различно от това да работиш за някой. аконямате сериозни предложения или съвети що си отваряте устите само да ръсите простотии.
или нямате какво друго да правите или стоите май май без работа?

Ти от майтап не разбираш ли,и ако разбираш,провери с търсачката темата за която писах,някакъв искаше да прави ферма за крородили в канада,като я намериш,ще видиш колко шарани му бяха налапали въдицата и му обясняваха за доходоносния бизнес,темата е класика в жанра

Мечката се мие, чисти
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
- goliama mechka
- Син на Великата Мечка
Младежа ,който първи направи такава ферма в Канада е Василий,търси го с търсачката,на бг-ски,или на английски,ще разбереш всичкоnikito написа:аз майтапа го разбрах и последвах съвета и потърсих с търсачката, излязоха теми, но за крокодилите наистина не я намерих, може би нещо със заглавието не отговаряше.
както и да е това за крокодилите да не е свързано с обувките и якето на дънди крокодила?

Мечката се мие, чисти
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
-
SPOKO
S tezi pari moge6 da naprav6 slednoto :
Da naeme6 magazin ili malko kafe.
Da naeme6 pome6tenie i da razraboti6 sobstveno zavedenie.
Ako ima6 opit v 6iva6kiq biznes -ceh,glada4no i pr.
Vaprosa e v koq oblast si silen.Na men sled 3 godina bankata mi otpusna 120k za biznes plan po koito rabotq.
A tezi koito samo se u4at i giveqt v bade6te vreme ne gi slu6ai te i v BG samo se u4eha i ne sa napravili ni6to. Sled kato se obrazovat i po kanadski 6te e golemiq REVV. USPEH
Da naeme6 magazin ili malko kafe.
Da naeme6 pome6tenie i da razraboti6 sobstveno zavedenie.
Ako ima6 opit v 6iva6kiq biznes -ceh,glada4no i pr.
Vaprosa e v koq oblast si silen.Na men sled 3 godina bankata mi otpusna 120k za biznes plan po koito rabotq.
A tezi koito samo se u4at i giveqt v bade6te vreme ne gi slu6ai te i v BG samo se u4eha i ne sa napravili ni6to. Sled kato se obrazovat i po kanadski 6te e golemiq REVV. USPEH
-
- Обратна връзка: