Може ли да се прави бизнес в Канада?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
klondaik

Може ли да се прави бизнес в Канада?

Мнение от klondaik »

Малко странен въпрос, но в БГ вече ми е писнало. От "бизнесмени" с огромни "перални" не можеш да се добереш до пазара. Ако някой знае нещо моля отговорете. Какво можеш да започнеш в Канада с 60-70 000 евро първоначален капитал /освен да ги изхарчиш за глупости/ ? А, и ако някой знае стабилна фирма за емиграция да сподели, ако обича!?
kosciuszko

Re: Може ли да се прави бизнес в Канада?

Мнение от kosciuszko »

klondaik написа:Малко странен въпрос, но в БГ вече ми е писнало. От "бизнесмени" с огромни "перални" не можеш да се добереш до пазара. Ако някой знае нещо моля отговорете. Какво можеш да започнеш в Канада с 60-70 000 евро първоначален капитал /освен да ги изхарчиш за глупости/ ? А, и ако някой знае стабилна фирма за емиграция да сподели, ако обича!?
60-70k sa drebni stotinki
osven ako ne vzemesh kasta pod naem i da otglejdash marijuana
bone capelov

Мнение от bone capelov »

S 60-70000 dolara mogech da jiveech 3 godini tuk. Utchi yako frenski i angliiski sled 3godini misli za immigratia.Prez 2004 v quebec sadochli 39500 immigranti a prez 2005 te sa 19680 pomisli ine se otchaivai vinagi ima med i gilo.
uspeh :D
Аватар
bis
Обратна връзка:

Re: Може ли да се прави бизнес в Канада?

Мнение от bis »

klondaik написа:Малко странен въпрос, но в БГ вече ми е писнало. От "бизнесмени" с огромни "перални" не можеш да се добереш до пазара. Ако някой знае нещо моля отговорете. Какво можеш да започнеш в Канада с 60-70 000 евро първоначален капитал /освен да ги изхарчиш за глупости/ ? А, и ако някой знае стабилна фирма за емиграция да сподели, ако обича!?
Бизнес в Канада се прави не с измъчени пари от Бг, а със субсидии от правителаството тук. Ела и разбери начините. Аз лично ще работя по въпроса. Като разбера ще свирна.
Само човек, който рабира нещо изцяло, може да го обясни така, че друг да не може да го разбере.
/Нобелов принцип на Рудини/
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

Можеш да отвориш ферма за крокодили,бинзеса е нов,но за сметка на това-супер далавера :lol: :lol: :lol:
Мечката се мие, чисти
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
klondaik

Мнение от klondaik »

Не ме влечат нито крокодилите нито марихуаната, но благодаря за предложенията. Ще помисля по въпроса. :)
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

klondaik написа:Не ме влечат нито крокодилите нито марихуаната, но благодаря за предложенията. Ще помисля по въпроса. :)
Ако все пак се насочиш към този доходоносен бизнес,потърси с търсачката,има много изчерпателна тема,всичко ще ти се изясни :lol:
Мечката се мие, чисти
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
klondaik

Мнение от klondaik »

goliama mechka написа:
klondaik написа:Не ме влечат нито крокодилите нито марихуаната, но благодаря за предложенията. Ще помисля по въпроса. :)
Ако все пак се насочиш към този доходоносен бизнес,потърси с търсачката,има много изчерпателна тема,всичко ще ти се изясни :lol:
Ще потърся да се ограмотя. Мерси!
nikito

Мнение от nikito »

що се будалкате с човека? та той си пита най-сриозно. и на мен ми е хрумвала мисълта да се прави нещо по-различно от това да работиш за някой. аконямате сериозни предложения или съвети що си отваряте устите само да ръсите простотии.
или нямате какво друго да правите или стоите май май без работа?
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

nikito написа:що се будалкате с човека? та той си пита най-сриозно. и на мен ми е хрумвала мисълта да се прави нещо по-различно от това да работиш за някой. аконямате сериозни предложения или съвети що си отваряте устите само да ръсите простотии.
или нямате какво друго да правите или стоите май май без работа?
Абе уцели в десятката,как ме рабзра че съм без работа и оше нещо-устите не ги отварям,само пръсти движа :wink:
Ти от майтап не разбираш ли,и ако разбираш,провери с търсачката темата за която писах,някакъв искаше да прави ферма за крородили в канада,като я намериш,ще видиш колко шарани му бяха налапали въдицата и му обясняваха за доходоносния бизнес,темата е класика в жанра :wink:
Мечката се мие, чисти
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
nikito

Мнение от nikito »

аз майтапа го разбрах и последвах съвета и потърсих с търсачката, излязоха теми, но за крокодилите наистина не я намерих, може би нещо със заглавието не отговаряше.
както и да е това за крокодилите да не е свързано с обувките и якето на дънди крокодила? :lol:
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

nikito написа:аз майтапа го разбрах и последвах съвета и потърсих с търсачката, излязоха теми, но за крокодилите наистина не я намерих, може би нещо със заглавието не отговаряше.
както и да е това за крокодилите да не е свързано с обувките и якето на дънди крокодила? :lol:
Младежа ,който първи направи такава ферма в Канада е Василий,търси го с търсачката,на бг-ски,или на английски,ще разбереш всичко :beer:
Мечката се мие, чисти
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
nikito

Мнение от nikito »

Младежа ,който първи направи такава ферма в Канада е Василий,търси го с търсачката,на бг-ски,или на английски,ще разбереш всичко
ей сега ще хукна към хеликон да си купя "Наръчник за отглеждане на крокодили при домашни условия" от Василий Дънди Австралийски
:wink:
plisanto

SPOKO

Мнение от plisanto »

S tezi pari moge6 da naprav6 slednoto :
Da naeme6 magazin ili malko kafe.
Da naeme6 pome6tenie i da razraboti6 sobstveno zavedenie.
Ako ima6 opit v 6iva6kiq biznes -ceh,glada4no i pr.
Vaprosa e v koq oblast si silen.Na men sled 3 godina bankata mi otpusna 120k za biznes plan po koito rabotq.
A tezi koito samo se u4at i giveqt v bade6te vreme ne gi slu6ai te i v BG samo se u4eha i ne sa napravili ni6to. Sled kato se obrazovat i po kanadski 6te e golemiq REVV. USPEH
potrebitel
Обратна връзка:

Мнение от potrebitel »

Sas 60-70 000 hil,mozhesh da napravish nachalna vnoska na 3-4 novi traka.....Ako si vav chas i imash malko kasmet sas shofiorite/ne prviat katastrofi/ sled 3 god. shte si gi izplatil.....I togava veche govorim za nad 150-200 000 na god. :D
kakвото потърсило,такова намерило
Заключено