aма тук от два дена много странно-интересни истории звучат- един го пращат на съд за мнение, друг му взимат джипа и му свиват само гумите .... :nenam:edelwais написа: ама и тия крадците са леле смешниците - разбутали колите наоколо, гепили джипа, и после само джанти/гуми му свалили...
Откраднаха ни джипа
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
-
-
Откраднаха ни джипа
Така е, sasho71, защото темата е постановка с режисьор MrGeek и главен изпълнител Ivet.
Режисурата обаче е посредствена, а изпълнението - слабо.
Наздраве

Наздраве

- MrGeek
- Путлер Капут
Re: Откраднаха ни джипа
Защо имам чувството, че твърде много хора с душевни разстройства се разхождат напред-назад, вместо да се лекуват?Zlatokoska написа:Така е, sasho71, защото темата е постановка с режисьор MrGeek и главен изпълнител Ivet.
Наздраве![]()
![]()
![]()
Към администраторите: Ако не се лъжа използването на повече от един никнейм, особено в случаите на раздвояване и разтрояване на личността май не би трябвало да се толерира.

- Ivet
- Обратна връзка:
Zlatokoska написа:Така е, sasho71, защото темата е постановка с режисьор MrGeek и главен изпълнител Ivet.
Наздраве![]()
![]()
![]()
Оооох, недейте така, бе, хора! Ще почина от смях!

MrGeek, мисля си, че е време твоите гениални комбинативани възможности в комбина с мойте изпълнителски такива да ги впрегнем в нещо, дето да дава пари!

kosciuszko написа:Ako e bilo Toyota, znachi ne e bilo jeep

Ти представяш ли си! Направо невероятно! :idea: Ма къде видя да съм написала джийп, бе?! Става въпрос за трък, на български - джип. Такива ми ти работи....

Фокси, едно диванче имам тука, идеална работа за опъване върши, нема нужда да го крадеш, драсни' по вратата и ще ти го дам. И моля те, следващия път като ти трябва нещо ми се обди, не рискувай така!

Let it go...
- MrGeek
- Путлер Капут
Ами нали вече сме короновани като майстори на сценария, викам да се свържем с Холивуд, че ония в последно време много взеха да издишат точно по линия на качествените сценарии.Ivet написа:...
MrGeek, мисля си, че е време твоите гениални комбинативани възможности в комбина с мойте изпълнителски такива да ги впрегнем в нещо, дето да дава пари!И без това съм вътре за сега с към 1 000 долара само за гуми, и не знам колко за джанти, дай да се задействаме, моля ти се!
![]()
![]()
![]()

-
Откраднаха ни джипа
Аз смятам, уважаеми г-н Geek, че един от основните принципи на демократичното начало е даването на възможност за свободен изказ на всеки индивид, без дискриминация на основание пол и социална принадлежност, или иначе казано - свобода на словото.
Вашият подход към участниците в дискусиите е абсолютно авторитарен, което от своя страна е в ущърб на всяко демократично начало.
Подтикването към дискриминация и задушаване на елементарния човешки порив за изразяване на мнение са действия, които водят до погазване на основните демократични принципи, още повече, когато се отнасят до погазване на възможността за участие на лица от женски произход в социалния живот.
Към администраторите: Ако не се лъжа, използването на обидни определения към участници в дискусиите, не прави чест на нито един уважаващ себе си демократичен представител (особено в случаите на дискусии между различни полове) и не би следвало да се толерира.
Наздраве

Вашият подход към участниците в дискусиите е абсолютно авторитарен, което от своя страна е в ущърб на всяко демократично начало.
Подтикването към дискриминация и задушаване на елементарния човешки порив за изразяване на мнение са действия, които водят до погазване на основните демократични принципи, още повече, когато се отнасят до погазване на възможността за участие на лица от женски произход в социалния живот.
Към администраторите: Ако не се лъжа, използването на обидни определения към участници в дискусиите, не прави чест на нито един уважаващ себе си демократичен представител (особено в случаите на дискусии между различни полове) и не би следвало да се толерира.
Наздраве

точно в десеткатаZlatokoska написа:Аз смятам, уважаеми г-н Geek, че един от основните принципи на демократичното начало е даването на възможност за свободен изказ на всеки индивид, без дискриминация на основание пол и социална принадлежност, или иначе казано - свобода на словото.
Наздраве![]()
![]()
![]()
![]()