В какъв вид валута да е банковото извле4ение

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
ramone

В какъв вид валута да е банковото извле4ение

Мнение от ramone »

Здравеите Приятели! Искам да попитам далли е задалжително банковото извле4ение да е в канадски долари?
DOLPH

Мнение от DOLPH »

Няма значение в каква валута ще е , всякаква върши работа, стига да е достатъчно!!!
Аватар
myha

Мнение от myha »

ako e na bg napravi si tryda da ia prevedesh
Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma
Аватар
Welder

Мнение от Welder »

Az bih dopalnil vaprosa...ako imam smetka v EURO , v DCS pisha ravnostoinostta mu v CAD?
LaRue

Мнение от LaRue »

Welder написа:Az bih dopalnil vaprosa...ako imam smetka v EURO , v DCS pisha ravnostoinostta mu v CAD?
Moже и във виетнамски донги или или ирански динари:idea:
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
Аватар
Welder

Мнение от Welder »

Za da e predelno iasno...niama problem da imam smetka v EURO, saotvetno da si izvadia referencia za nalichnata suma v EURO, no v dokumentite da napisha che imam edikolko si CAD , preizchisleni ot EURO-to po kursa za denia???

PS: Sorry, che vi karam da obiasniavate kato na idiotche, za sajalenie niama da e za posleden par...vse pak se opitvam maksimalno tochno da vnikna v neshtata. :oops:
Аватар
kurta007

Мнение от kurta007 »

Welder написа:Za da e predelno iasno...niama problem da imam smetka v EURO, saotvetno da si izvadia referencia za nalichnata suma v EURO, no v dokumentite da napisha che imam edikolko si CAD , preizchisleni ot EURO-to po kursa za denia???

PS: Sorry, che vi karam da obiasniavate kato na idiotche, za sajalenie niama da e za posleden par...vse pak se opitvam maksimalno tochno da vnikna v neshtata. :oops:
Да няма проблем. Парите са си пари :idea: няма значение в каква валута ги смяташ
Аватар
Bily T

Мнение от Bily T »

Welder написа:Za da e predelno iasno...niama problem da imam smetka v EURO, saotvetno da si izvadia referencia za nalichnata suma v EURO, no v dokumentite da napisha che imam edikolko si CAD , preizchisleni ot EURO-to po kursa za denia???

вижте сега отивате в банката където са ви сметките и казвате искам референция на наличните средства по банкови сметки, карти и т.н. да бъдат показани в КАД и банката го прави - на самата референция са цитирани номерата на сметките с наличността по тях във съответните валути и накрая е пресметната тяхната равностойност в КАД и това е кво толко сложно има. Аз имах три сметки в лева, в евро и щатски долари и ми дадоха референция за тяхната равностойност в канадски долари по курса за деня това е всичко.
NO PAIN NO GAIN
Заключено