Game over и за нас
Game over и за нас
Здравейте вече бивши съфорумци.Днес играта свърши и за нас-получихме писмото,което чакахме от 8 февр.-директен отказ,за съжаление.Всъщност това е четвъртото писмо,което е пуснато.Първите три не ги получихме "благодарение" на българските пощи.Две до P.O.Box-а и едно до настоящ адрес.Малко инфо за нас-и двамата сме със средно специално обр.Аз съм водещият-на 40 год.-ел.обзавеждане на промишлени предприятия,стаж над 5 г.ел.техник и заварчик-стаж над 5 г.вкл. чужбина. фр.6/6 анг. 6/6-занижен умишлено.Жена ми е на 35,фр 3/2 анг.5/5 също занижен умишлено,с едно дете на 15 г.Писмото бе подписано лично от мосю Ла Рю.Явно им трябват по-млади хора и да са вишисти,защото обясняваха,че не събираме необходимият минимум точки/аз като правих предварителният тест ги събирахме,но както и да е/ и професията ми не била сред търсените/ама коя от двете-бог знае/.Както се казва в такива случаи-язък за барута,но както и да е-живота продължава.Просто мъглата пред нашият хоризонт се изясни-вече правим нови планове за бъдещето ни.
Благодарим на всички от този форум,които малко или много са ни помогнали.Желаем успех на всички в това начинание и God bless you!!!
Благодарим на всички от този форум,които малко или много са ни помогнали.Желаем успех на всички в това начинание и God bless you!!!
-
- Обратна връзка:
Днес погледнах една тема за един по-тежичък район - http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopic.php?t=19419
Та дали не може там да се кандидатства за работа и така човек да си уреди престоя в канада?!?
Та дали не може там да се кандидатства за работа и така човек да си уреди престоя в канада?!?
DCS-31Oct2005
инт-вю-14Апр06;върнатза фр.(1г)
16Nov06 атестасион;17Nov06>Виена
1Дек06 тел.инт-ю-ОК
11Jan07 сертиф-т;26Jan>Бук-щ
18Jun07баркодове
10Jul07 медиц(3АвгВИТА 27авг-ОК)
11Sep07-покана за виза
18Oct07-виза
6Nov07-Vancouver
инт-вю-14Апр06;върнатза фр.(1г)
16Nov06 атестасион;17Nov06>Виена
1Дек06 тел.инт-ю-ОК
11Jan07 сертиф-т;26Jan>Бук-щ
18Jun07баркодове
10Jul07 медиц(3АвгВИТА 27авг-ОК)
11Sep07-покана за виза
18Oct07-виза
6Nov07-Vancouver
Канада още няма програма за улеснена имиграция ако се заселиш в отдалечен район. По време на предишното правителство се обсъждаше подобно предложение, но в момента всичко е замряло. Единствената подобна програма за която знам е за имиграция в Австралия ...sirius написа:Днес погледнах една тема за един по-тежичък район - http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopic.php?t=19419
Obey gravity ... It's the law!
- dart vador
Любо, професията ел. техник е от търсените http://www.immigration-quebec.gouv.qc.c ... sible.html
Най-малкото може да попиташ във Виена какво имат в предвид.
Провери ако жена ти е водеща, дали няма да повишите точките. Все пак за 35 год. дават 10 точки. Незнам каква и е професията. Докато при теб за 40 год. и като водещ и като придружаващ кандидат взимаш 1 точка.
Успех!
Най-малкото може да попиташ във Виена какво имат в предвид.
Провери ако жена ти е водеща, дали няма да повишите точките. Все пак за 35 год. дават 10 точки. Незнам каква и е професията. Докато при теб за 40 год. и като водещ и като придружаващ кандидат взимаш 1 точка.
Успех!
"Пали като трактор на северния полюс, в ръцете на бяла мечка"
НЕ СЕ ОТЧАЙВАЙТЕ ЗА НИЩО НА СВЕТА!
”Надеждата е хубаво нещо, а хубавите неща не умират”! /Изкуплението Шоушенк/
УСПЕХ!!!!!!!
УСПЕХ!!!!!!!
"Може да си разочарован ако не успееш, но си обречен ако не опиташ"!!!
Канада може да не е най приятното, ама ти гарантирам,че е по-приятно от тая държавица наречена България. Не виждам какво ще се промени с влизането в ЕС, което между другото въобще не е толкова сигурно. Който има желание да се връща, но съветвам желаещите да е мигрират въобще да не разчитат на илюзорни неща като ЕС, в който като влезем и ще потекат реки от блага. Това са глупости, с които занимават хората за да си кротуват и да се надяват. 

- DonPatso
- Обратна връзка:
колега не се отказвай брато КОМПРЕНДЕС???
И аз бях водещ със същтото образование но сега съм в Монтрал брато !!!!!Е верно че първо завърших гимназия а после учих още 3 години техникум което е=14 години образование и съм със 2 дипломи за средно което е = на etude professionelle.
НО тва нищо не значи!!! Пробвай пак пиши 10 френски и УЧИ здраво ама здраво езика даве пиши 11 а на жена ти поне 8 но трябва наистина да говорите френски !!!ТОГАВА МИНАВАТЕ 100%!!!!!!!!!!!
АЗ съм на 37 и съм тука от 2 седмици в Монтреал. Работа има яко много
НО трябва да знаете перфектно френски и ПОНЕ добре английски.
КОЛЕГА не се отказвай .
НО тва нищо не значи!!! Пробвай пак пиши 10 френски и УЧИ здраво ама здраво езика даве пиши 11 а на жена ти поне 8 но трябва наистина да говорите френски !!!ТОГАВА МИНАВАТЕ 100%!!!!!!!!!!!
АЗ съм на 37 и съм тука от 2 седмици в Монтреал. Работа има яко много
НО трябва да знаете перфектно френски и ПОНЕ добре английски.
КОЛЕГА не се отказвай .
Абе еййй! Всичко което виждаш е триизмерно не забравяй!
Na kolko si godini? I oshte li viarwash w Diado Koleda?tu5 написа:Здравейте,
не искам да ви отегчавам с моето мнение, но според мен нищо не сте загубили. Канада не е най-приятното място на света, ако България влезе в ЕС 2007 съм убеден че голяма част от имигрантите ще се върнат.
Life goes on. It always does, until it doesn´t!