Vladi, ami tazi hipotetichna situaciya, koyato predstavih, beshe za da iljustriram misalta si, che vsichko e otnositelno i vsichko se ocenyava v sravnenie i spryamo bazata za sravnenie, koyato imash. I ako ti kazhesh, che v hranata v Zapadna Evropa e super, to e samo zashtoto ya sravnyavash s tazi v Canada i Bg. Inache prosto "super", koeto da si visi v prostranstvoto nyama. I hranata v Zapadna Evropa e dalech ot savarshenata. I tova za bekona ako ne ti haresva go ignoriray, no vsichko drugo - za karcerogennite sastavki i trupnoto brashno si e savsem realno i e prisastvalo v publichnoto prostranstvo, vapreki che edva li e parva grizha na imigrantite v London. A tova che osven v Bg i Canada drugade ne sam zhivyala za poveche ot 3 meseca ne go kriya, dazhe si beshe chast ot postanovkata na hipotetichnata situacia. Ta taka - edna balgarka, zhivyala samo v BG i Canada, imigrira v Zapadna Evropa za da raboti i si plashta danacite, i tam namira, che ima nedopustimi propuski v normite za hranitelnite produkti. Zashto si mislya che malko trudno shte go sdavchete tova s Dissidente?
Tova si beshe moe mnenie. Ne darzha nikoy da go spodelya. Az znam, che chovek nikoga ne mozhe da nameri idealnoto myasto i chuzhdata kokoshka vse shte mu izglezhda gaska. I Canada sasvsem ne e savarshena, ama za men ne podlezhi na samnenie che e po-dobre ot Bg i znachi che sam v pravilnata posoka. I tochno tova e vazhnoto za men - da si promenyam zhivota kam po-dobro, a ne da gonya raya. I ot tazi gledna tochka mi izglezhda bezsmisleno neprekasnato da poglezhdam saseda i da se yadosvam che toy ima neshto poveche ot men, pri uslovie che zasega prosto nyama kak da go polucha, a pak imam i rabota za varshene. I kato si pomislya sega, bezsmisleno e i da prodalzhavam tozi spor, koito e iskal veche otdavna me e razbral, koyto ne e iskal - ami toy ili nikoga nyama da me razbere ili vse shte se pravi che ne me e razbral. Taka che ostanete si sas zdrave i ne zabravyayte, che nyama nishto po-vazhno za nego ot polozhitelnite emocii.