Problem s trudovijat staz ot BG?????

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
dora

Problem s trudovijat staz ot BG?????

Мнение от dora »

Samishlenici,imam problem ,otnosno trudovijat staz v BG. A imenno:
V parvijat paket dok.,koito izpratih ,opisah trudoviyat si staz ,kakto e po trudova knizka! Pri poluchava na svedenieti ot NOI za trudovijat staz,se okazva ,che mi lipsvat dve mestoraboti(javno ne sa me osigurjavali) Parvata lipsa e ot edna gracka firma,v kojato rabotih 2g i polovina tuk v Sofia,a drugata e ot firma v kojato rabotih njakolko meseca.Inach eobshtijat mi trudov staz e 12 g.,koeto mi stiga !Vaprosa mi e:
-kak da opravdaja prekasvaneto mi v rabota ,vednaz ot 2 g. i po-kasno ot njakolko meseca?Darzat li kanadckite predstaviteli na intervjuto za neprekasnat trudov staz.Kakvo trjabva da kaza ,che sam rabotil prez tozi period,trjabva li da im objasnjavam iztinata ili ...??? :oops:
-Shte imama li problem v razminavaneto v grafa mestorabota mezdu parvi i vtori dokumenti?
Blagodarja Vi predvaritelno!Chakam data za intervju i sam v uzasno naprezenie!A pak ako trjabva da se objasnjavam za trudovijat mi staz ,....kakto i ne sam dobre s frenskijat......?????
Ochakvam da me posavetvate!!!!!!!!!!!!!
Аватар
gez
Обратна връзка:

Мнение от gez »

Zdravei
Parvo kaji edno neshto - imali nanesen trudov staj v knijkata za tezi 2 godini i niakolko meseca. Ako da - to si trai i nishto ne kazvai bez da se pritesniavash. Ako li ne - shte triabva da obiasnish chestno kakva e rabotata. Mislia, che niama da imash problemi....kasmet
Gez
Мисли за най-лошото, за да стане най-хубавото
Аватар
ClaireIv

Мнение от ClaireIv »

Spored men vobshte ne e triabvalo da vadish spravka ot NOI,trudovata knijka e dostychen dokument za udostoveriavane na staj.Pri nas az pokazah trudova knijka,a myjyt mi mina daje samo sys slujebna belejka-toest niama nikakyv problem.
A sled kato ima razminavane i ako stane na vypros spored men e dobre da obiasnish tochno kakvo se sluchilo.
Otnosno prekysvaneto mejdu rabotite az syshto imah prekysvania i vobshte ne stana i vypros za tova,prosto interiuvirashtata smetna vsichki mesetsi i dni trudov staj ot vsichki raboti,za da razbebre kolko tochki sybiram.
Az mislia,che niama kakvo da te pritesniava prosto se podgotvi za vseki sluchai kak da obiasnish razminavaneto ako sluchaino stane na vypros.
Uspehi:)
Carpe Diem!
dora

Мнение от dora »

Znachi tezi dve g i njakolkoto meseca gi imam v trudovata knizka ,no gi njamam otrazeni v spravkato ot NOI(zashtoto javno ne sa me osigurjavali)
Аватар
yaiuat
Обратна връзка:

Мнение от yaiuat »

dora написа:................)
В някой случай минават хора с неосигурявам стаж в други случай не минават. Всичко е свързано и с другите ти данни.

Още преди доста дни ти пратих лично съобщ. Би ли била така добра да отговориш.

Иначе щом осигуряването ти е проблем можеш да се осигуриш сама със задна дата(закона го позволява) за тия 2г. дето тая гръцка фирма не го е правила.
joro

Мнение от joro »

На интервюто можеш да минеш само с трудова книжка, не ти трябва бележка от НОИ, така само ще си предизвикаш неприятности
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Заключено