Бях легално в САЩ-студ.виза,но отказаха да я продължат и получих Депортейшън.Останах 4 г.и напуснах без проблем като междувременно се ожених за японка и сега сам в Япония с я.з.карта.
Знае ли някой нещо -КАК БИХА ПРОЦЕДИРАЛИ к.им.власти на този мой депортейшън-въпросът за депорт.е точен-в анкетата и немога да чекна НЕ защото бракът ми е сключен в САЩ
Имам ли шанс за Канада?
А ако трябва адвокат знаете ли някой?
Благодаря на всички
Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma
potrebitel написа: .... Ako razberat che imash deportajshan niamash shans,no ako ne go trabish e O.K.
Получаването на deportation order само по себе си не е проблем. Познавам хора които са получили такава заповед от Канада след неуспешно кандидстване за refugee статус, върнали са се в България, кандидствали са по точковата ситема и не са имали никакви проблеми ... Оставането в нелегалност след получването на deportation order вече е сериозен проблем. Ако канадците разберат за това, не означава, че автоматично ще ти откажат, но ще е голям минус. Т.е. може да се кандидаства, но трябва да се има едно на ум и да има подготвено добро и убедително обяснение защо е бил нарушен американския закон ...