Такси при превод на сума за процедура до Виена
Такси при превод на сума за процедура до Виена
Интересно е да разберем има ли комисионно при превод на такси на Банк оф Монреал при превод на сумите по DSC.Питам по-специално за такси за превода.
Големи надежди...
някой от колегите го беше написал, но не помня кой, затова моля за извинение
цитирам
А за преводите - най - евтино, лесно и изгодно работата става с чек /и той се праща в оригинал/ - в началото на месеца аз също платих първата такса с чек - 540 КАД за двама човека.
Банката е една - ЦКБ - на Раковска, където се пресича с Дондуков.
Там зная всичко за тези чекове, издават ги и вие ги пращате....
А най-хубавото е, че плащате за услугата 7 евро.
Това еSmile
Поздрави на всички... новобранциWink
край на цитата
цитирам
А за преводите - най - евтино, лесно и изгодно работата става с чек /и той се праща в оригинал/ - в началото на месеца аз също платих първата такса с чек - 540 КАД за двама човека.
Банката е една - ЦКБ - на Раковска, където се пресича с Дондуков.
Там зная всичко за тези чекове, издават ги и вие ги пращате....
А най-хубавото е, че плащате за услугата 7 евро.
Това еSmile
Поздрави на всички... новобранциWink
край на цитата
I'll try being nicer if you'll try being smarter.
- pantera
- Обратна връзка:
Пращането на сумата за разглеждане на документите най-евтино е чрез чек.Централна кооперативна банка работи с такива.Ние така направихме и нямаше проблем,за услугата ни взеха 7 евро за 690 кан.долари,преди 5 месеца.
Успех!
Успех!
Да живееш без някои от нещата, които искаш е неразривна част от щастието. Бъртранд Ръсъл
- manman
- Обратна връзка:
Re: Такси при превод на сума за процедура до Виена
Моля кажете защо в Bank of Montreal а не в Bank Austria-Kreditanshtalt?engi написа:Интересно е да разберем има ли комисионно при превод на такси на Банк оф Монреал при превод на сумите по DSC.Питам по-специално за такси за превода.
- dart vador
За информация в Експресбанк вземат комисионно 36лв + 12% от стойността на превода
С чековете не съм запознат, а защо до банк оф Монреал, защото краен получател на парите е тази банка. Между другото в този форум се дискутират какви ли не глупости но не и подробни, конкретни информациил Това си е лично мнение и не е задължително някой да го споделя или коментира.

С чековете не съм запознат, а защо до банк оф Монреал, защото краен получател на парите е тази банка. Между другото в този форум се дискутират какви ли не глупости но не и подробни, конкретни информациил Това си е лично мнение и не е задължително някой да го споделя или коментира.
Големи надежди...
- pantera
- Обратна връзка:
Kогато превеждате парите по банков път пишете Bank Austria-Creditanstalt а когато ги пращате с чек пишете Dominion bank Toronto Canada и те съответно ги прехвърлят no сметката на Gouvernement du Quebec,Vienne.
Ако греша нека някой ме поправи,но пак повтарям ние пратихме нашите пари с чек и нямаше проблеми.
Ако греша нека някой ме поправи,но пак повтарям ние пратихме нашите пари с чек и нямаше проблеми.
Да живееш без някои от нещата, които искаш е неразривна част от щастието. Бъртранд Ръсъл
-
-
.
Оригинала до Виена с документите и си направете копие за вас.
УСМИХВАЙ СЕ!
Ако нямаш усмивки, да ти дам една от моите!
Ако нямаш усмивки, да ти дам една от моите!
- dart vador