Pak si praviat kakvoto si iskat !!!
Pak si praviat kakvoto si iskat !!!
Omrazna mi veche ,ot tehnite prostotii razdadoha Bg
Imam chyvstvoto che ni praviat na glypaci !!!
Върховният административен съд отхвърли протеста на заместник-главния прокурор Митьо Марков за концесията на автомагистрала „Тракия”. Протестът на Марков е от юни миналата година и е срещу законността на решението на Министерски съвет, с което за концесионер на „Тракия” без търг или конкурс беше обявен българо-португалски консорциум. В протеста си Митьо Марков настояваше да се спре изпълнението на договора, който де юре не е влязъл в сила. Тричленният състав на ВАС се мотивира с това, че решението на Министерски съвет е било обнародвано в държавен вестник, което го превръща в стабилен административен акт
Imam chyvstvoto che ni praviat na glypaci !!!
Върховният административен съд отхвърли протеста на заместник-главния прокурор Митьо Марков за концесията на автомагистрала „Тракия”. Протестът на Марков е от юни миналата година и е срещу законността на решението на Министерски съвет, с което за концесионер на „Тракия” без търг или конкурс беше обявен българо-португалски консорциум. В протеста си Митьо Марков настояваше да се спре изпълнението на договора, който де юре не е влязъл в сила. Тричленният състав на ВАС се мотивира с това, че решението на Министерски съвет е било обнародвано в държавен вестник, което го превръща в стабилен административен акт
Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma
Ne e tochno taka bliasachko ima edin problem tyka v Bg niama lichnosti za koito da glasyvame i na koito da viravame ,niama hora s dostoinstvo inache za drygoto si prav !!
Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo
-
- Обратна връзка:
Що пък от Фердинандpotrebitel написа:Muha! Pogledni minaloto na BG-to! Ot idvaneto na Ferdinand.I v se sas edno se opravdavame....nima lichnosti.To lichnosti dodri ima ama koj da gi izbere kato ne se korunpirani? Chii interesi shte zashtitavat?![]()
![]()

Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Муха не си прав .Личности е имало и има ,проблемът е в тяхните симпатизанти.Веднага ти давам пример.
Преди няколко години на последните президентски избори моята стринка ,която се води много стисната почерпи с баница и компот по случай победата на Георги Парцалев,пардон Първанов.Всички бяхме в шах от щедроста на стринка ни и аз я питах?следва пряка реч/:
-Стринке ,ама ти защо така ни черпиш.
-Ами избраха моя симпатяга/отнася се за симпатизант/
-Добре де ти що точно него избра.
-Ами как защо,виж го какъв е хубавц ,истински мъж,като го гледам какъв е сладур ми иде целия да го изям ,само копчетата на балтона му да изплщя.
В този момент се появи петият пореден мъж на стринка ми пиян до синьо и леко бръснат и вика :
-Ъ ,ма ти баница ли си ми напраила ма ,брава ,я дай и една бира да отрезнея ,че поливахме победата на новия призидент с бригадата.
Преди няколко години на последните президентски избори моята стринка ,която се води много стисната почерпи с баница и компот по случай победата на Георги Парцалев,пардон Първанов.Всички бяхме в шах от щедроста на стринка ни и аз я питах?следва пряка реч/:
-Стринке ,ама ти защо така ни черпиш.
-Ами избраха моя симпатяга/отнася се за симпатизант/
-Добре де ти що точно него избра.
-Ами как защо,виж го какъв е хубавц ,истински мъж,като го гледам какъв е сладур ми иде целия да го изям ,само копчетата на балтона му да изплщя.
В този момент се появи петият пореден мъж на стринка ми пиян до синьо и леко бръснат и вика :
-Ъ ,ма ти баница ли си ми напраила ма ,брава ,я дай и една бира да отрезнея ,че поливахме победата на новия призидент с бригадата.

- bliasaka
- Блясъчко Мечтателник
I poneje niamalo lichnosti dai da ne glasuvame.Shtoto taka e po-lesno.A tova,che kato ne se glasuva oznachava,che shte doidat komunisti i turci na vlast na naroda ne mu puka.Vajnoto e,che vremeto se zatoplia i shte ima mnogo koncerti na otkrito na Azis i sie.I shte ima mnogo beer-festove.Hliab i zrelishta.Tova e vajnoto.myha написа:Ne e tochno taka bliasachko ima edin problem tyka v Bg niama lichnosti za koito da glasyvame i na koito da viravame ,niama hora s dostoinstvo inache za drygoto si prav !!
E aj sia niamalo lichnosti !
V toia red na misli az da kaza che hora niama v BG (imam v predvid dostatachno razumni individi).
Te lichnostite otde da dodat be Muha, ot mars li da kacnat.
Mi kvito izbiratelite takiva i lichnostite.
Mnogo mi e interesno kat nekoj kaze, v BG politicite takiva, onakiva, ami nali izmezdu nas idat be.
Ako sichki sa kalpavi, znachi i celia narod e kalpav, koeto si e verno.
V toia red na misli az da kaza che hora niama v BG (imam v predvid dostatachno razumni individi).
Te lichnostite otde da dodat be Muha, ot mars li da kacnat.
Mi kvito izbiratelite takiva i lichnostite.
Mnogo mi e interesno kat nekoj kaze, v BG politicite takiva, onakiva, ami nali izmezdu nas idat be.
Ako sichki sa kalpavi, znachi i celia narod e kalpav, koeto si e verno.
Темата е много интересна. Много често се замислям за "Приказка за стълбата" на Смирненски. Влидна ли е и днес? Основната разлика на нашето поколение с това от епохата между двете световни войни не е елитът. И преди е имало лошите: чорбаджии-изедници, фабриканти, които са изтисквали силиците на изнемощелите си туберкулозни работници и прочие. Разликата според мен е в простолюдието. Вие да сте виждали днешните тъкачки, таксиметрови шофьори и работници на автомивки да се събират , за да си четат стихотворения, да печатат позиви или да правят самодейни театрални състави? Спомням си , че питали Виктор Юго, кога е получил най-голямата похвала за творчеството си. Той отговорил, че веднъж бил пийнал, прибирал се към дома си , но много му се пикаело. Не издържал да си влезе в къщата и започнал да пикае до оградата на собствената си къща. Тогава някакъв минувач, бедно облечен обикновен работник го хванал за яката и му се скарал: " Дърто магаре, как не те е срам да пикаеш пред дома на великия писател Виктор Юго....."
Днес в България на Патриарх Евтимий nickname-ът му е Попа, честваме през ноември Деня на народните будисти и крадем поголовно паметници.....
Ще се радвам да продължим темата, ама трябва да тръгвам за Пловдив
Днес в България на Патриарх Евтимий nickname-ът му е Попа, честваме през ноември Деня на народните будисти и крадем поголовно паметници.....
Ще се радвам да продължим темата, ама трябва да тръгвам за Пловдив

Kak stava glasyvaneto tam s mejdynaroden pasport li?
na kolko kilometra e Otava ot Mreal i Toronto i za kolko vreme se hodi do tam ?
na kolko kilometra e Otava ot Mreal i Toronto i za kolko vreme se hodi do tam ?