Na4ie ime trqbva da e bankovata referenciq??????

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
jadi

Na4ie ime trqbva da e bankovata referenciq??????

Мнение от jadi »

Zdravejte,ima ne6to koeto nemoga da razbera nujno li e bankovata referenciq da e na imeto na titulqra(v slu4aq az),sled kato sme semejstvo i mujut mi e tozi koito ima smetka s nujnata suma.Trqbva da mi q prehvurli, za da se izdade referenciqta na moe ime ili moje toi da q izvadi na negovata smetka?Naistina nerazbiram?
Аватар
Bily T

Мнение от Bily T »

ми изчакай и друг отговор , но аз смятам че не би трябвало да има проблем все пак сте семейство нали т.е. спестявания придобити по време на брака са и на двамата съпрузи, иначе ще няправите една транзакция на твоя сметка в същата банка и готово.
NO PAIN NO GAIN
tsveta&miro

Мнение от tsveta&miro »

и при нас цялата сума е на името на единия - водещия. според мен, дори и да е на името на неводещия - няма значение.
Petrova_bs

Мнение от Petrova_bs »

Не се притеснявай! При нас също референцията е на името на неводещия кандидат. Ако все пак не ви успокоявам, нека ти направи пълномощно да оперираш със сметката както намериш за добре и ако се наложи го покажете на интервюто.
Изображение
DOLPH

Мнение от DOLPH »

Няма никакво значение на чие име ще е референцията.При нас случая беше същия. Давйте смело напред и успех!
Аватар
jadi

Мнение от jadi »

Blagodarq na vsi4ki :)
Аватар
SAVANNA
Обратна връзка:

Мнение от SAVANNA »

При нас сметката беше на името на половинката ми , но той ме вписа като пълномощник по сметката (прави се на место в банката) и ни издадоха документ на името на двамата.
Късмет!
Заключено