Zdraveite na vsichki!
Imam vupros za slednoto:Shte kandidatsvam za emigraciq v Kanada s semeistwoto-jena mi ideteto,no ako iskam da vzemem maikata na jena mi s nas kakuv e reda?Vuobshte moge li?I ako moge to jena mi li da pishem za osnoven kandidat ,vse pak e neina maika!
Otnosno s rodnini emigraciq
Hi
Ne znam dali mogesh oste v nachaloto da ja vkluchish maikata na gena ti. Znam obache sled kato otidet v Canada mogete da pusnete prozedura za neja i da ja vzemete t.e. ako tja ostava tuka sama - njama saprug, njama drugi deza. Vie dokazvate che njama koi da se grigi za neja i mislja che prozedurata e za sponsorship.
Uspeh
Uspeh
Re: Otnosno s rodnini emigraciq
Ne moje. Posle ve4e kato doidete tuka, rabotite pone edna godina i otgovariate na saotvetnite iziskvania, shte mojete da ia sponsorirate. Tozi protzes otnema vreme, ako ne se laja kam 2 g, taka, 4e shte mine vreme predi da moje jenata da doide v Kanada.bosh написа:Zdraveite na vsichki!
Imam vupros za slednoto:Shte kandidatsvam za emigraciq v Kanada s semeistwoto-jena mi ideteto,no ako iskam da vzemem maikata na jena mi s nas kakuv e reda?Vuobshte moge li?I ako moge to jena mi li da pishem za osnoven kandidat ,vse pak e neina maika!
hi
ma bratched, seriozno li be? tasthata da vzemesh? ay ti ma ubi,be! ba si nakade varvi mladoto pokolenie, izvratiha se nravite naposledak. ma ne be sha umra ot smyah...ma dumi nemam, ot socializma ne sam se smyal taka!
:idea:

Реда е обяснен тук:bosh написа:Благодаря Ви за отговорите!А ако искаме да я вземем майката впоследствие какъв е реда,някой знае ли!
Family Class Immigration
Sponsoring a Relative or Family Member to Come to Canada
Application to Sponsor a Member of the Family Class
Obey gravity ... It's the law!
Аз също си представях,че след една година, когато ще подам данъчна декларация за доходите си, доказващи че имам постоянни доходи - а те ще са от работа и учене/ стипендия/ , ще мога да подам документи за НЕОГРАНИЧЕН престой на майка ми. Дори в по- ранно обсъждане във форума на темата имаше съвет да се представи документ, че е сама и и влияе дестабилизиращо заминаването ми. Но става ясно, че родител може да пребивава само 6 месеца в годината , като е препоръчително първо да иска еднократна виза, а след това многократна. И толноз. Ришете за варианти- българинът винаги се спасява с варианти, а не по права линия.