Здравейте,
отварям тази тема за тези които бяхме на интревю Февруари, нека да напишем кой кога си е пуснал документите за Букурещ, кога е получил обратната разписка или отговор от куриер съответно.
Ние си пуснахме документите на 25.02.06,
получени в Букурещ на 02.03.06
Според нас би трябвало към началото на Април да получим баркодовете, живот и здраве!
късмет на всички!!!
Февруарска сесия
Здравейте отново,
днес изненадващо за мен си получих баркодовете, при получени документи в Букурещ, както съм писал по-горе на 03.03. Печата от пощата в Бургас е от 21.03, но едва днес идва в пощата ми, което все пак не е чак толкова зле
Стискам палци за останалите чакащи и сега започва чакането за медицинските...
днес изненадващо за мен си получих баркодовете, при получени документи в Букурещ, както съм писал по-горе на 03.03. Печата от пощата в Бургас е от 21.03, но едва днес идва в пощата ми, което все пак не е чак толкова зле

Стискам палци за останалите чакащи и сега започва чакането за медицинските...

pozdravleniq
Ress, поздравления! И дано скоро да дойде медицинското!
С каква нагласа си за тази неделя? Напоследък не съм чела и не знам дали ще има среща, ти как мислиш?

С каква нагласа си за тази неделя? Напоследък не съм чела и не знам дали ще има среща, ти как мислиш?

Последно промяна от Hristova на Пет Мар 24, 2006 2:11 pm, променено общо 1 път.
февруарска сесия
интервю-16.02.06, изпратени док.за Букурещ-22.02..06,върнати ми обратно поради пропуска ми да им пратя оригинала ,а не копие от вносната бележка за парите, изпратени отново с исканата корекция на 14.03.06...Поздравления и от мен ress за баркодовете и успех на всички за по-нататак!