Зддравейте. Предстои ни пускане на докумантите за Виена , но имам една питанка.
Въпросът ми е следния. На молбата на съпругата ми , която е придружаваща на
т. 4.Members de la famille... какво се прави, карето празно ли се оставя , тъй като тя е придружаващ
и аз вече съм писал в моята молба данни за семейството ми(в случая тя и сина ни и това че ще ме
придружават) или се вписват моето име и това на сина ни.
А отностно снимките, на моята молба се поставят снимките на трима ни, а на молбата на съпругата ми само нейната
снимка или не е така.
Благодаря предварително
Питане
- pantera
- Обратна връзка:
Няма значение ,че тя е придружаващ на нейния формуляр попълвате също т.4 и пишете:Твоето име и името на детето ви,година и дата на раждане ,място.
За втория ти въпрос е точно така:на твоя формуляр слагате на тримата снимките,а на формуляра на придружаващия само неговата снимка.
Успех
За втория ти въпрос е точно така:на твоя формуляр слагате на тримата снимките,а на формуляра на придружаващия само неговата снимка.
Успех
Да живееш без някои от нещата, които искаш е неразривна част от щастието. Бъртранд Ръсъл
Re: Питане
Venko,Venko написа:Зддравейте. Предстои ни пускане на докумантите за Виена , но имам една питанка.
Въпросът ми е следния. На молбата на съпругата ми , която е придружаваща на
т. 4.Members de la famille... какво се прави, карето празно ли се оставя , тъй като тя е придружаващ
и аз вече съм писал в моята молба данни за семейството ми(в случая тя и сина ни и това че ще ме
придружават) или се вписват моето име и това на сина ни.
А отностно снимките, на моята молба се поставят снимките на трима ни, а на молбата на съпругата ми само нейната
снимка или не е така.
Благодаря предварително
az napravih slednoto:
- nikade nishto prazno ne sam ostavil , na saprugata molbata v sekzia snimki sam postavil parvo neinata i sled tova moiata bez zna4enie 4e az biah vodeshtia (po sashtia na4in i za imenata)
- spazval sam edin prinzip , a imenno , vsiako pole iziskvashto info ,e bivalo popalneno (prosto vnimavai koia molba ili deklarazia za kogo e )
tam kadeto prosto niamash kakvo da popalnish kato info - nanasiash: N/A ili S.O.
NE INTERPRETIRAI NEOBHODIMOSTA OT INFO SAGLASNO TVOIA LOGIKA
Giv Zdrav