Въпрос за професиите.

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
RobinHood

Въпрос за професиите.

Мнение от RobinHood »

Най-напред здравейте на всички!
Вече от няколко дни се ровя в различни сайтове и чета всичко относно това как може да се емигрира за Канада,и по-точно за провинция Квебек.Разглеждах листа със професиите(става въпрос за online теста който се поълва) и нещо не разбирам какви са ТОЧНО те.Имам предвид че аз и жена ми сме завършили висше,но не съм 100 % сигурен че можем да се класираме и дали с нашето образование се включваме.Много ще съм благодарен ако някой знаещ ми помогне със информация.Аз съм завършил Техникум по Електроника -4 години и после бакалавър в УНСС-Социология,а жена ми е завършила Кинезитерапия в НСА.Благодаря предварително на всички които дадат информация.
nikito

Мнение от nikito »

не знам точно за професиите ти, защото не ги гледам в момента на сайта, но за всяка ппрофесия има обяснение на сайта на предварителна оценка, щракни с бутона върху въпросителния знак.
има нещо друго, питай директно във виена за твоите професии да ти ги обяснят дали тази на женати е търсена макар да се съмнявам.
а иначе и двамата имате висше, а това с добър френч ви дава добри възможности.
bp_de

Мнение от bp_de »

отива6 на гугал
и пи6е6

NOC Canada
и натиска6 коп4ето - после в саита им са описани бих казал - вси4ки вазможни професии.
За стастие- и за квебек и за федералната програма -така наре4ените
'' търсени професии'' имат номер .
та по номер4ето вижда6 какво пи6е и сравнява6.
Заключено