Всички интервюта през АПРИЛ
-
- Обратна връзка:
Всички интервюта през АПРИЛ
Здравейте!
Като гледам колко много хора сме за април си мисля, дали няма да провеждат интервютата на две места, и съответно- дали няма да са двама изпитващите. Ние сме в РАДИСЪН, но нали обикновенно се провеждат интервютата на Московска(поне така си мисля). И затова си помислихме дали няма да направят интервюта и на двете места едновременно!
Като гледам колко много хора сме за април си мисля, дали няма да провеждат интервютата на две места, и съответно- дали няма да са двама изпитващите. Ние сме в РАДИСЪН, но нали обикновенно се провеждат интервютата на Московска(поне така си мисля). И затова си помислихме дали няма да направят интервюта и на двете места едновременно!
Трябва да си малко луд, за да не полудееш съвсем!!!
-
- Обратна връзка:
Никога не можем да сме сигурни каква е вероятността да са двама интервюиращите на тази сесия, но като имам предвид, че само "калпазанка" е писала, че е в Радисън до сега, а като добавим факта, че интервюто й/им е на 24 април (на връх Великден), вероятността изпитващият да е само един и само на 24 април да изпитва в х-л Радисън, заради празника, също не е никак малка...
Успех на всички
!
Успех на всички

-
- Обратна връзка:
-
- Обратна връзка:
Vsichki interwuta prez april
Imam spomen,che minalata godina tochno na vrah VELIGDEN se provejdaha interwuta vav foaeto na RADISAN,beshe mi mnogo stranno,no iavno ne se saobraziavat s nashite praznitsi!
Niama znachenie kade se provejda i ot koi,vajnoto e da go razberesh i da se zavarje razgovor! Ako shte VI uspokoia na men vtoroto interwu mi go provedoha po lichnia GSM,a se namirah v dvora na uchilishteto na sina mi! Vsichko zavarshi s shtastliv kray!
Uspeh na vsichki !
Niama znachenie kade se provejda i ot koi,vajnoto e da go razberesh i da se zavarje razgovor! Ako shte VI uspokoia na men vtoroto interwu mi go provedoha po lichnia GSM,a se namirah v dvora na uchilishteto na sina mi! Vsichko zavarshi s shtastliv kray!
Uspeh na vsichki !
-
- Обратна връзка:
-
- Обратна връзка:
-
- Обратна връзка:
-
- Обратна връзка: