Някой може ли да даде акъл откъде може да се купи или да се вземе за ползване нещо на видеокасети с уроци или във вид на анимации, филмчета или прочее за учене на френски :idea:
Аз вече няколко месеца във Варна питам тук-таме в книжарници и прочее но явно не се правят видеокасети за френски. Срещал съм само с английски и то рядко .
Компютърни дискове има много (сигурно и DVDта) но аз след работа вкъщи нямам време да сядам на компютъра и да щракам, а DVD нямам .
От интервюто насам прогресивно забравяме франсето, а после ще ни дойде нанагорно .
Predi godini kogato i az se staigah za nasam imashe edni interesni mnogo stari filmi s tochno takava nasochenost. Az si gi kopirah ot edna uchitelka ot frenskia kulturen tsentar. Moje i sega da gi ima niakade...az si pazia mai ednata kaseta, ama vaobshte neznam kade moje da e. Inache ima razni CD-ta s podobni programki...veche nikoi ne izpolzva viedoto...osobeno ako mojesh da polzvash neveroiatnite predimstva na multimediinite mashini.
Знам,че не е това,което те интересува точно,но аз навремето започнах да уча френски по руски видеокасети.В Русия има всякакви.Донесоха ми видеокурс със скрит кадър(това се обсъжда вече във форума и бях споменавала).Аз търсех курс със сюжетни филмчета(какъвто предполагам и ти),но скрития кадър се оказа доста по-ефективен за бързо запомняне на необходимия минимум словарен запас (ако не се лъжа към 20-30 000 думи)
За съжаление в България не намерих наш си видеокурс и още повече такъв,какъвто си представях-нещо като учебните филмчета едно време по телевизията.
Ами Джой
Това, за което ти говориш е най-близо. Нещо такова ми се ще - сюжетни филмчета би било дъ бест. Не ми е много ясно какъв е тоя скрит кадър или може би скрита камера :smhair: . Но ще потърся във форума къде е било споменавано.
Идеята ми е че от видеофилмчетата ще могат и децата да научават много неща, а също и ние докато вършим друга работа или докато хапваме.
Що се отнася до СиДи-тата аз имам 4, но не съм имал време да ги гледам всички. То човек трябва да седне пред компютъра, да хване мишката, клавиатурата и не може да прави нищо друго. А пък моята работа е такава че стоя цял ден пред eдин компютър и като се върна в къщи хич нямам желание да сядам пак пред него :freak: . Само в крайна необходимост.
Spored men(pone s nas taka se polu4i)kolkoto i da u4ite v BG,kato doidete tuk 6te razberete 4e ni6to ne znaete!:)Ezik ne moje da se nau4i,ako ne ste v suotvetnata sreda!(Stava vupros za tezi koito sme zapo4nali da u4im Frenski 1-2 meseca predi intervuto)No vse pak vi jelaq uspeh!Moje pri vas da bude po-razli4no!
Bijou,
Ние за щастие минахме интервюто (по чудо разбира се).
Но не съм напълно съгласен с теб че не може да се научи език тук в БГ.
Да, не можеш съвършено, но кой ти говори за съвършенство Въпроса е да не си току-що паднал от Марс
А пък ако все пак имаш някаква идея по въпроса за видеокасетъчен help - дай насам.