Hydrogenated Oil - ili kakvo iadem v Quebec

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
HisShadow

Hydrogenated Oil - ili kakvo iadem v Quebec

Мнение от HisShadow »

Obrashtali li ste vnimanie kakvi sa sastavkite na hranite, koito iadem

http://jctonic.com/include/healingcrisi ... tedoil.htm

tova go ima v potshti vsitshki evtini i sredno skapi hrani v milia ni Quebec
Botzo

Мнение от Botzo »

HisShadow,
ами ти спомняш ли си като живееше в милата ти българия как ядеше само "ОПИНЦИ" и си мечтаеше да вкусиш нещто каквото и да било различно, било то хидрхенатол или каквото и да било там? И да не забравяме как в българия абсолютно всеки плод или зеленчук блика от нитрати, които не са по-малко вредни.
Аватар
Blue Passion
Расист-ново поколение

Мнение от Blue Passion »

...
Последно промяна от Blue Passion на Пет Апр 30, 2004 8:52 pm, променено общо 1 път.
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

чак се кефя-вече 3-4 дни никои не се беше оплаквал от канада,ама на-всичко си е на мястото вече.И аз пак ще задам въпроса - ами какво правите там,бе хора,я бързо на аеропланчето и обратно в БГ,там храната е здравословна и хубава.Ама аз какви подаръци съм намирал в хляба и в каимата там,няма да ви кажа.И като гледам статистиките,къде ли живеят по дълго хората в БГ или в Америка,а?Ако щат да ядат отрова,тук масово срещам по улиците жизнерадостни бабки и дядковци,докато в БГ,които вземе пенсия,и след някои друг месец-гушва чемшира(ще прощавате)
Аман от хленчещи Бг-ри,затова и Васко Маринов ли,или как му беше името се е изказал,че в чужбина БГ-рите са нещастни,ами като плачете какво ядете,то вас да оплаче човек
speedy

Мнение от speedy »

goliama mechka написа:чак се кефя-вече 3-4 дни никои не се беше оплаквал от канада,ама на-всичко си е на мястото вече.И аз пак ще задам въпроса - ами какво правите там,бе хора,я бързо на аеропланчето и обратно в БГ,там храната е здравословна и хубава.Ама аз какви подаръци съм намирал в хляба и в каимата там,няма да ви кажа.И като гледам статистиките,къде ли живеят по дълго хората в БГ или в Америка,а?
А бе хора, оставете човека на мира. Видял е нещо, което е полезно за всички и го е пуснал във форума. Всички знаем, че в България храната е с много по-неясен произход, но това не пречи човек да си прочете етикета на кутията в Северна Америка.
ssttoo
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от ssttoo »

Мечо, тук не става въпрос за хленчене и оплакване. Става въпрос за конструктивна критика и другарско предупреждение.
Както вероятно знаеш в Европа има доста строги мерки по отношение на ГМ продукти, по едно време бяха разрешили няааакакъв процент, но после пак го забраниха. Това не е с цел европейците да се правят на интересни.
Докато тук на хАмеркианския континент е разпасана работа. Това е публична тайна.
Бабите & дядовците, които гледаш не са яли същите неща толкова дълго време, че да им проличи, все пак това са нови технологии.
Да чукаме на дърво, че няма нищо опасно в ГМ, но това само времето ще покаже.
И на мен като на теб не ми дреме какво ям, но когато става въпрос да даваш на детето си от 0 месечна въраст (че и по-рано) разни продукти, които са забранени в други държави, защото се считат за опасни ... е, почваш да се замисляш...
Аватар
Blue Passion
Расист-ново поколение

Мнение от Blue Passion »

...
Последно промяна от Blue Passion на Пет Апр 30, 2004 8:51 pm, променено общо 1 път.
MechoPuh

Мнение от MechoPuh »

Ega ti. Choveka kaza che ne mu haresva neshto v Canada i go iziadohte (tia po-nagore de :wink: ). Abe vie da ne mislite che Canada e rai...ili che tova e forum "Hubava Canada" (ideia za Plamen i ssttoo). Chete kakvo vi se pishe i si go nabiite v glavite che tia tuka ne sa debeli shtoto iadat polezni mandji...vnimavaite kakvo iadete...i kakvi krediti pravite che inache tuka shte vi se stori dosta po-losho ot ad... :idea:
survivor

Мнение от survivor »

Malko vstrani ot polemikata tuk - iskam da zapalnya edna dupka v znaniyata si. Ako napravish krastoska na edin sort yabalka s drug - tova smyata li se za genetichno modificirane?
Аватар
Agi

Мнение от Agi »

а знаете ли, че маргарина, който масово се яде в БГ, и който уж е по-полезен от истинското масло, е всъщност точно хидрогенирано масло
Аватар
Blue Passion
Расист-ново поколение

Мнение от Blue Passion »

...
Последно промяна от Blue Passion на Пет Апр 30, 2004 8:47 pm, променено общо 1 път.
Rosi

Мнение от Rosi »

Последно промяна от Rosi на Пет Апр 23, 2004 12:04 pm, променено общо 2 пъти.
G_Rosi

Мнение от G_Rosi »

http://www.analytica-bg.com/a_shop/useful/e.html
Тук са показани Е-станадартите на EU, като тези номера са тествани за безопасност и са разрешени в нея. Числата без Е са разрешени във Великобритания, но е вероятно да не бъдат разрешени за употреба във всичките стани от Европейската общност. САЩ използуват друга система за класификация. Независимо от това тук ще предостави информация за хора, имащи алергични реакции, да разберат дали тези добавки се отразяват върху тях.
По долу е списъкът на всичките Е - номера, използвани от Европейските производители на хранителни продукти по типове и номера. www.lactose.co.uk

http://www.medicalbg.com/
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

искам да се извиня за острите думи,може би бяха малко пресилени.Имах предвид обаче,че и в БГ е същото,и даже по-лошо.тук ми се струва много по-силен контрола.Докато знаем как беше в БГ-бутнеш накои лев където трябва,и си бог.А тук има много качественни храни,само че друг е въпроса колко от нас могат да си ги позволят,нали повечето от нас са още "на старта". и ми се струва малко пресилено постоянно да се оплакваме от живота тук,защото като ни четат постингите от БГ,надали ни вярват.Наскоро четох постинга на едно момче,не си спомям името,та то писа"ами тук е много зле,с 200 лева заплата съм(или нещо около 200-те),и съм добре,че не съм женен,и че живея при родителите си" и т.н...... Та знаете,че тук поне първите години е гадно,после поне имаме перспектива да изплуваме. Това пак е лично мое мнение,да не вземете пак да ме нападнете :lol:
Та да се върна на храните-спомнете си в БГ какви боклуци сме яли,и как всеки там гледа да те прецака да купиш от него,а тук-каквото не ти харесва-ами връщаш го обратно в магазина без проблеми....ама това маи е друга тема. хаиде със здраве на всички,все се заричам да не пиша,защото става голямо оплюване,ама това дано ми е за последно.
Аз съм си намерил за себе си мястото,където да живея и да си отгледм детето,не виждам защо трябва да си налагам мението на другите :?
Последо-пожелавам на себе си и на всички съфорумци по-скоро да имаме финансова възможност да си купуваме такива храни,че тази тема да ни се вижда далеч в миналото
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

искам да се извиня за острите думи,може би бяха малко пресилени.Имах предвид обаче,че и в БГ е същото,и даже по-лошо.тук ми се струва много по-силен контрола.Докато знаем как беше в БГ-бутнеш накои лев където трябва,и си бог.А тук има много качественни храни,само че друг е въпроса колко от нас могат да си ги позволят,нали повечето от нас са още "на старта". и ми се струва малко пресилено постоянно да се оплакваме от живота тук,защото като ни четат постингите от БГ,надали ни вярват.Наскоро четох постинга на едно момче,не си спомям името,та то писа"ами тук е много зле,с 200 лева заплата съм(или нещо около 200-те),и съм добре,че не съм женен,и че живея при родителите си" и т.н...... Та знаете,че тук поне първите години е гадно,после поне имаме перспектива да изплуваме. Това пак е лично мое мнение,да не вземете пак да ме нападнете :lol:
Та да се върна на храните-спомнете си в БГ какви боклуци сме яли,и как всеки там гледа да те прецака да купиш от него,а тук-каквото не ти харесва-ами връщаш го обратно в магазина без проблеми....ама това маи е друга тема. хаиде със здраве на всички,все се заричам да не пиша,защото става голямо оплюване,ама това дано ми е за последно.
Аз съм си намерил за себе си мястото,където да живея и да си отгледм детето,не виждам защо трябва да си налагам мението на другите :?
Последо-пожелавам на себе си и на всички съфорумци по-скоро да имаме финансова възможност да си купуваме такива храни,че тази тема да ни се вижда далеч в миналото
Заключено