Imam vypros...
Imam vypros...
Privet!Iskam da blagodarq na vsi4ki, koito se otzovaha i dadoha syveti i napytstviq, koito 6te ni bydat dosta polezni!Zapo4nahme okomplektovaneto na pyrvite dokumenti, no ima o6te nqkolko ne6ta , koito me trevojat:Molq, pi6ete mi...kakvo trqbva da to4no da se napi6e na frenski v sekciqta" emploi envisagй en Quйbec" ako nqma6 konkretna profesiq, za kakvato da kandidatstva6-kakvo se pi6e za"rabotnik f sverata na uslugite li", "ob6t rabotnuk"ili ne6to ot roda na "vsqkakva nekvalificirana rabota"-ne znaq kak to4no da go formuliram vse o6te.Dajte mi syvet!I osven tova-trqbva li da udostoverqvam s dokument 4e sym jivqla v drug grad prez 4-te godini v universiteta?I posleden vypros, 4e stana mnogo
nqkoi ako znae dobur prevoda4 za diplomite i drugite dokumenti v burgas, molq neka da mi pi6e li4no syob6tenie!

Здрасти, силно препоръчвам бюрото, където си преведох моите документи. Собственичката е супер коректна и действа бързо. Да не говорим, че най-общо е запозната и с процедурата за емиграция в Квебек и помага със съвети също. Преводите от и на френски прави Албена Йовчева, която е достатъчно известна в града - завършила е Сорбоната и е заклет преводач.
Марина Йовчева, ул. Петко Каравелов 34А, тел.843290
Това е уличката под турското консуство.
Успех!
Марина Йовчева, ул. Петко Каравелов 34А, тел.843290
Това е уличката под турското консуство.
Успех!
spored men na amploi envisage se pishe rabotata, koqto smqtash da rabotish, ama ne nekvalificiran trud, a po-skoro, kato se zakrepish na kraka i si priravnish obrazovanieto.
tova po vsqka veroqtnost e tyrsenata profesiq (nie taka pisahme) ili ako smqtash da uchish, ili da se prekvalificirash - novata profesiq.
za adresa, dokato si uchil/a - nqma nujda ot dokument. samo pishesh grada.
i da, kakto ress ti e pisal, povecheto bura v burgas raboqt s albena yovcheva - tq e nai-dobrata v burgas i podgotvq i s chastni uroci. ako iskash moje i telefon da ti pratq.
nie se gotvihme pri druga uchitelka i sega i drugi burgazlii se gotvqt pri neq. ako doidesh na sreshtite v burgas, shte ti dadem telefoni.
uspeh s popylvaneto i natatyk
d
tova po vsqka veroqtnost e tyrsenata profesiq (nie taka pisahme) ili ako smqtash da uchish, ili da se prekvalificirash - novata profesiq.
za adresa, dokato si uchil/a - nqma nujda ot dokument. samo pishesh grada.
i da, kakto ress ti e pisal, povecheto bura v burgas raboqt s albena yovcheva - tq e nai-dobrata v burgas i podgotvq i s chastni uroci. ako iskash moje i telefon da ti pratq.
nie se gotvihme pri druga uchitelka i sega i drugi burgazlii se gotvqt pri neq. ako doidesh na sreshtite v burgas, shte ti dadem telefoni.
uspeh s popylvaneto i natatyk
d