Знаете ли адвокат?
Знаете ли адвокат?
Някой знае ли адвокат който да ми помогне за виза.Чувам от тук от там ама никой нищо не казва?Сигурно тези които вече са заминали са забравили притчата за "Хана на смъртното легло и неговите синове".Ако има желание някой може да каже нещо.Благодаря предварително. 

- darklady
- Непокорна
Re: Знаете ли адвокат?
Не зная кой е Хана и защо е на смъртно легло, но ако искаш да ти е чиста работата, свърши си я сам/а. А ако искаш да имаш на кого да си го изкараш в случай на неуспех, тогава намери си адвокат - предполагам, че хонорара ще му е достатъчен да изтърпи едно конско от твоя страна. Това е личното ми мнение. А на въпроса ти ще отговоря - Да, познавам адвокат. И не само един, между другото.krisi_69 написа:Някой знае ли адвокат който да ми помогне за виза.Чувам от тук от там ама никой нищо не казва?Сигурно тези които вече са заминали са забравили притчата за "Хана на смъртното легло и неговите синове".Ако има желание някой може да каже нещо.Благодаря предварително.

И още един вариант - попитай твоите познати.

krisi_69 написа:]Мои познати ще заминават април .Той е работил само това през целия си живот .Но ето че и на тях се усмихна щастието.Така че учете и смело напред.
Невъзможното е предизвикателство!
krisi_69 написа:Някой знае ли адвокат който да ми помогне за виза...
Ако имаш желание да ползуваш адвокат, е добре да разгледаш тази страница: Immigration Representatives.
Obey gravity ... It's the law!
- Ivet
- Обратна връзка:
И аз не разбрах кой е тоя хан, дето ползва адвокатски услуги за виза, нито ква е тая анкета с две да-та, ама човека има явно няколко хиляди долара излишни, айде да му помогнем да ги изхарчи
: http://www.go-to-canada.com/index.htm

Let it go...
Някой знае ли адвокат който да ми помогне за виза
spored men nyama koi znae kolko da ti pomogne samo 6te ti vzeme pove4e pari.ako nyama6 tarsena provesia t.e. nyama da stane po normalnia na4in za da sabere6 to4kite,s koito da te pokanyat na intervuto togava moje da se posavetva6 s nyakoi ve6t kak da go napravi6 i saotvetno dali da sklu4i6 dogovor s nego.moeto mnenie -ako samo tova e vazmojnostta moje da opita6, no 6te stryva mnogo pari,razbira se tova e samo moe mnenie.jelaya ti kasmet!
is better to burn out than to fadeaway
Изпратих ти лично съобщение.krisi_69 написа:Някой знае ли адвокат който да ми помогне за виза.Чувам от тук от там ама никой нищо не казва?Сигурно тези които вече са заминали са забравили притчата за "Хана на смъртното легло и неговите синове".Ако има желание някой може да каже нещо.Благодаря предварително.
Вярно е, че с адвокат процедурата излиза доста по-скъпа, но все пак основната идея е човек да стигне до Канада, а там като се устрои, парите за адвоката ще ги изкара за един месец.
Благодаря ви

Re: Благодаря ви
krisi_69 написа:Първо истински се радвам за много добрите съвети от които се нуждая.Сега за хана............Имало едно време един хан и трима синове.Хана се разболял и извикал синовете на смъртният си одър.Дал и на тримата по една пръчка и им казал да опитат да я счупят, за да види кой е най силен и кой ще го наследи..........Накрая най малкият взел трите пръчки и ги вързал на едно.Опитал да ги счупи но немогъл......сега разбрахте ли ми мисълта.Ако сме истински Българи трябва да се държим здраво един за друг.Кой каквото ще да си говори. Била съм доста време в чужбина и знам какво е да си помагаме един на друг.Щото може да е всичко но незнам да има весела песен за гурбет.Аз съм от Македонския край и при нас се пеят много от тези песни.А за паричките не ми правете сметка
Аз нека да дойда пък ще изпием :beer2: и изпеем това дето ми е останало от малкото.thumbsup: Благодаря ви.Още доста ще питам
Страхотно! Много ми хареса това ,което което си написала! Животът ни е направил доста нихилистично настроени към всичко българско и родно!