Molq, pomognete
Molq, pomognete
Zdraveite, tuj kato vse o6te ne sme uspqli da pregledame vsi4ki temi ot foruma i iskame da zapo4nem procedurata za DCS imame seriozen vypros-ako nqkoi ima informaciq ili poznava hora sys sy6tiq problem, molq neka ni pi6e na e-maila.Stava duma za slqdnoto-sys sypruga mi i dy6terq ni smqtame da kandidatstvame za Quebec, no ne sme sigurni dali izob6to da go napravim, tui kato sypruga mi v momenta raboti kato voenen na kadrova slujba.Vyprosa e dali tova 6te predstavlqva problem?
Към dada:

Вижте как е минало интервюто на семейство от двама военослужещи.Здравейте съфорумци! И ние вече можем да се похвалим с успешно преминало интервю. При нас премина по съвсем различен начин от досега написанато за него. Аз бях водеща и моите отговори се състояха само в "Oui" и "Non" бяхме посочили познания по френски 3/4, съпругът ми на английски 6/7, а аз на ангрийски 3/4. La Rue не ме пита какво работя, нито колко години стаж имам. Вероятно се беше запознал предварително с копията изпратени до Виена, защото бяха пред него на бюрото. Останахме с впечатление, че той разбира и български, защото докато спорихме с преводачката, че военните нямат трудови книжки, той се намеси в наша полза и зачете кадровите ни справки. На съпругът ми зададе повече въпроси, чийто отговори бяха с повече обяснения - какво работи, задължения и имена на деца и датата на неговото раждане. На английски зададе само 1 въпрос на мен - къде съм го учила, но аз му отговорих на английско-френски и той се засмя. Завиши ми оценката по френски, като затова пък ми написа на английски 1/2. Говори бавно и много отчетливо. Интерюто премина точно за 30 минути.

Така ли си мислите,4е в тази държава ве4е няма служби дето следят и контролират тези процеси?Наивници сте вие и такива ще си останете.
Този пи4 да внимава особено,ако много му знае устата и не е удобен на някои другари.Да си движи нещата тайни4ко и да измисля всевъзможни други всякакви поводи,но не и верните, когато си събира документите.Веднага щом спец.служ.е полу4ил инфо за намерение на служител да напуска страната се завежда дело за наблюдение.Нари4а се ДОН на........,по късно според много неща за които и не сте сънували се прекатегоризира.Изготвя се план и според други неща за които не сте сънували се преклю4ва с реализация или се прекратява на основания за които няма и да сънувате.
Никога не збравяйте в каква система живяхме,тя съществува и днес,разликата е само,4е преди тези служби бяха тайни дяржавни а сега са тайни не до там държавни в нелегалност и са мръсни толкова колкото си бяха.
Този пи4 да внимава особено,ако много му знае устата и не е удобен на някои другари.Да си движи нещата тайни4ко и да измисля всевъзможни други всякакви поводи,но не и верните, когато си събира документите.Веднага щом спец.служ.е полу4ил инфо за намерение на служител да напуска страната се завежда дело за наблюдение.Нари4а се ДОН на........,по късно според много неща за които и не сте сънували се прекатегоризира.Изготвя се план и според други неща за които не сте сънували се преклю4ва с реализация или се прекратява на основания за които няма и да сънувате.
Никога не збравяйте в каква система живяхме,тя съществува и днес,разликата е само,4е преди тези служби бяха тайни дяржавни а сега са тайни не до там държавни в нелегалност и са мръсни толкова колкото си бяха.
Става въпрос за кадрови военослужещ все пак, не за агент от тайните служби.Ако обичаш преведи ми цитата по горе ,че нищо не разбрах.Stoni написа:Нари4а се ДОН на........,по късно според много неща за които и не сте сънували се прекатегоризира.Изготвя се план и според други неща за които не сте сънували се преклю4ва с реализация или се прекратява на основания за които няма и да сънувате.
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
В системата,гарван на гарвана око не вади.Търси се някой,който е никой за да се от4ете дейност.На вси4ки анализи по вертикала,делата се от4итат по имена без да се разглежда нищо по същество.Това е тумор,които се храни с младо и зелено,без отровни съставки същество.
Историята не казва нищо за тези неща,колкото и да е вярна,колкото и да е знаеш.Тук става въпрос за неща,които водят до краиния резултат,за процеси които проти4ат във времето преди датата и събитието,което ти знаеш и продължават след това.
Какво като сменим днес шефа,да не би днес да му сменят и апарата и роднините на апарата и неговите и техните контакти и връзки?Той и да e крайно радикален,все си е тая,как се удрят юмруци ако си в блато до гуша?А как да удариш,ако не си в блатото?
Здрасти Ivet,как си?
Историята не казва нищо за тези неща,колкото и да е вярна,колкото и да е знаеш.Тук става въпрос за неща,които водят до краиния резултат,за процеси които проти4ат във времето преди датата и събитието,което ти знаеш и продължават след това.
Какво като сменим днес шефа,да не би днес да му сменят и апарата и роднините на апарата и неговите и техните контакти и връзки?Той и да e крайно радикален,все си е тая,как се удрят юмруци ако си в блато до гуша?А как да удариш,ако не си в блатото?
Здрасти Ivet,как си?
Stoni написа:В системата,гарван на гарвана око не вади.Търси се някой,който е никой за да се от4ете дейност.На вси4ки анализи по вертикала,делата се от4итат по имена без да се разглежда нищо по същество.Това е тумор,които се храни с младо и зелено,без отровни съставки същество.
Здрасти Ivet,как си?
Stoni, мисля че най-правилния отговор на твоя постинг е:
"Ако нямаш какво да правиш - прави го някъде другаде."
Под-форум Приказки под шипковия храст е направен точно за тази цел.

-
- Обратна връзка:
Stoni e praw
Az kato chwek ot slujbite mislia che Stoni e praw i potrebitel e praw syshto.... no sled kato si izwadih slujebna belejka za staja i deklarirah za kyde shte mi potriabwa, s men zapochnaha da se sluchwat (i se sluchiha)dosta stranni neshta. Edin malyk primer - w momenta sym prenaznachen po "slujebna neobhodimost" na drugia krai na stranata ....no wse pak si mislia che wsichko towa zawisi mnogo ot horata, koito rabotiat w syotwetniat kolektiw na syotwetnata slujba....ne znaia dali wi e izwestno, no slujitelite za da napusnat stranata zadyljitelno uwedomiawat kyde otiwat i po kakwi prichini i...chakat razreshenie...

vanio
Re: Molq, pomognete
[
Мои познати ще заминават април .Той е работил само това през целия си живот .Но ето че и на тях се усмихна
щастието.Така че учете и смело напред.