Varnati ot Madam Horner za 3 modyl!!!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
amigo

Varnati ot Madam Horner za 3 modyl!!!

Мнение от amigo »

Chestito na yspeshno minalite intervu ot poslednata sesia!Kasmet na tezi,koito shte go minavat April!
Niakoi da e gotov s dopalnitelnia Frenski,naprimer modyl 3,za koito ni varna Madam Horner?Vaprosat mi e shte prashta li niakoi skoro sertifikati za pokrito nivo? I kakvo da ochakvame-obajdane po telefona ili sreshta s chinovnik i intervu?Blagodaria predvaritelno
mi6ko75
Обратна връзка:

obiasni

Мнение от mi6ko75 »

kakvo zna4i varnati za 3 modul?po sistemata na Alianz vav vsiako nivo,a te sa 3 ima dva modula.vie do kade biahte stignali s u4eneto na ezika predi da otidete na iintervu i kakvo zna4i dopalnitelen frenski.kolko biahte pisali za frenski v dokumentite do Viena
Аватар
ivanko13
Модератор

Re: obiasni

Мнение от ivanko13 »

mi6ko75 написа:kakvo zna4i varnati za 3 modul?po sistemata na Alianz vav vsiako nivo,a te sa 3 ima dva modula.
Първите две нива са с по два модула.Третото ниво е в един модул.
Двата модула на Ниво1 са 120 часа.Ниво 2 също с два модула и общо с часовете на Ниво1 стават 240-250 часа.Та за този трети модул ще са необходими 180-200 часа френски в Алианс.Излиза ,че трябва да сте изучили цялата Панорама 1 и Панорама 2 до половината(1 модул за нивото или общо 3-ти за курса).Това е Certificat Élémentaire de Français Pratique.
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
mi6ko75
Обратна връзка:

Мнение от mi6ko75 »

za da vi varnat za tozi 3 modul,zna4i ste pisali nivo na ezik pone 7-8?nie pisahme 6 i polu4ihme ot Viena pismo,s koeto ni prikanvat da izkarame 4 modula t.e.1 i 2 nivo v Alianz i sled tova da im izpratim dokument udostoveriava6t tova.razpolagame s edna godina ot polu4avane na pismoto.
Заключено