saglasie na roditel

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
bat Nicky

Мнение от bat Nicky »

Komshu, sorry ama ne sam nikakav markiz :lol: (Маркизе, обичам те...)

Glei sa kvi gi govorish :? koi spira razvitieto na deteto si ?!! Tova dete moje da e dori oshte bebe i da ne moje da vzima samostoiatelno reshenia, nali zatova sa roditelite - da misliat vmesto nego. Maikata li edinstveno moje da reshava kak da se razviva tova dete ?!! Bashtata niama li pravo da preceniava dali za deteto ne e po-perspektivno da si sedi v BG otkolkoto da krastosva zemiata s maika si ?!! Edna jena po-dobra zashtita li moje da dade na deteto si, otkolkoto edin maj, osobeno kogato sa izvan rodinata si...i oshte pove4e ako deteto e mom4e ?!! Mnogo sa slojni neshtata, no za sajalenie niakoi jeni v bezumnoto si jelanie nepremenno da imat dete (siakash tova e niakakva kukla ili domashen liubimec) ne se stremiat parvo da nameriat pravilnia partnior s kogoto da ustanoviat normalen savmesten jivot i posle da se razmnojavat, a napravo pristapvat kam rajdane na deteto. Znam 4e softwera na jenite e takav 4e iskat da imat deca, no obvinenieto 4e naikoi maj e napravil dete e prosto absurdno, zashtoto jenata e taja koiato parva se e saglasila da spi s toja maj i sled tova ne e polzvala neobhodimite protivoza4ata4ni koito sa ednakvo dostapni i za neja i nakraja idva semeizprazvaneto i za4evaneto...i otkaza za abort. Taka 4e jenata razpolaga s absolutno vsi4ki mehanizmi za kontrolirane na rajdaemostta, dokato edin maj osven da i dari niakolko mililitra ot skapocennata te4nost nishto drugo ne bi mogal da napravi. Samo ne razbrah v taja posoka koi sa bogoizbranite, i zashto se parvish na bezpolova . Stegni se i badi maj ! :wink:
Животът е болест, предавана по полов път и със 100% смъртоносен изход. Лекарство все още няма открито !!!
Аватар
sasedkata

Мнение от sasedkata »

Ще ти се да си Маркиза, ама много хляб имаш да изядеш и пак няма да можеш и на малкият му пръст да стъпиш.
Питаш кой спира развитието на децата- егоизма на ответния родител,
не определям пола, защото както от жената , така и от мъжа в един брак зависи дали детето ще замине.
Дали жената може да даде по- добра защита естествено не ставай смешен, има мъже, които не могат да си вдигнат гащите, камо ли за дете да се грижат. А българските жени сме замесени от тесто тип "Султана" / справка Д.Т./
Да не забравя да те питам щом мислиш че в БГ е по перспективно ти чий го дириш в Канада?
И знаеш ли много си елементарен щом можеш да кажеш че само жените са тези, които искат деца и от тях зависи всичко, но ти явно си от този тип мъже , които
edin maj osven da i dari niakolko mililitra ot skapocennata te4nost nishto drugo ne bi mogal da napravi.....
Маркизе, обичам те...
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

бат ники, аз съм отгледан от майка ми и не ми е липсвал баща - повеч1ето българи са много тъпи парчета дето бият жените си и се държат като турци в къши.
не мисля че мъжете са много пригодени да гледат деца
по принцип е нечестно за бащата ама веднъж като е имало развод башата трябва да мисли за доброто на детето си а не от егоизъм.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
bat Nicky

Мнение от bat Nicky »

tz,tz,tz... e takav biser otdavna ne biah 4el "...повеч1ето българи са много тъпи парчета..." :shock: batka, ti ot koi si - ot balgarite ili ot tapite par4eta (to mai spored teb razlika niama) :D Ti ako si popadnal na maj koito ne e "prigoden" da gleda deca, zashto slagash pod obsht znamenatel vsi4ki balgari ?!! Izviniavai nishto li4no, no mom4eta koito sa izrastli bez bashti obiknoveno imat opredelen tip izkriviavania, osobeno tia na koito nikoga ne im e lipsval bashta :wink:

A на комшийката ... какво да ти кажа, май жените дето не си вдигат гащите са много повече от мъжете, ама ... не ми се слиза на твойто ниво :P А за милилитрите - прочети го още няколко пъти та дано да схванеш основната идея на изказването :lol:
Животът е болест, предавана по полов път и със 100% смъртоносен изход. Лекарство все още няма открито !!!
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Отплеснахте се пак. Отворете си нарочна дискусия по повдигнатите въпроси в съответния подфорум.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Заключено