Pak poskapvane na benzina
Не знам дали бензина поскъпва, ама що някой не се оплаче, че и токът го дигат с 5 %. Аха, то започна да заприличва на едно друго познато място ....
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Токът поскъпва щото имиграционните ползват електрическа поща. И не се оплаквам за да не засегна кандидат-имигрантите.krimon написа:Не знам дали бензина поскъпва, ама що някой не се оплаче, че и токът го дигат с 5 %. Аха, то започна да заприличва на едно друго познато място ....
А бензинът си поскъпва и без твое знание.
Освен това откриването на прилики с онова познато място са признаци на дълбока депресия.
"Всяка глупост има си време да стане малка правда дори" - Ахат
Оо, иванДи, виждам, че терапията при мен ти се отразява добре, подобрението е впечатляващо.ivandi написа:Токът поскъпва щото имиграционните ползват електрическа поща. И не се оплаквам за да не засегна кандидат-имигрантите.krimon написа:Не знам дали бензина поскъпва, ама що някой не се оплаче, че и токът го дигат с 5 %. Аха, то започна да заприличва на едно друго познато място ....
А бензинът си поскъпва и без твое знание.
Освен това откриването на прилики с онова познато място са признаци на дълбока депресия.

Замислям се дали да не започна да ти вземам лека такса за лечението

Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Разбира се, че са по-умни, щом им е стигнал акъла да се изнесат по-бързо от зоопарка наречен българска държава. Не като нас, баламурниците, да вярваме, че нещо ще се оправи...bebcho написа:abe vie tarikati otkade ste doshli che vzexte da se delite na "balgari ot canada" i "balgari ot bg"?ya se osaznaite malko.kato ste doshli po-rano ste po-umni ili kakvo?smeshnici ste vie!
hi
benzina se vdiga, zasthoto vse poveche fessove chetat s umilenie onuy mazno knizle i vse poveche se klanyat dokato go chetat. da stavam li shofyor vaobsthe? tova se pita v zadachata?