Imame problem...Help!
Imame problem...Help!
Zdraveyte i privet na vsichi ot Vancouver !
Imame dva malki problema i se nadyavame da ni pomognete da gi razreshim. Priemam vsyakakvi idey !
Parvo, kakto na povecheto ot Vas e izvestno, nie imame edna dashterya, koyato ostana v Bs. Naskoro mina TOEFL i reshi da aplayva v B.C. Universitetite. Da, ama ne... na aplikatziyata horata i iskat SIN-nomera, a tya vse oshte nyama takav. Kakvo da pravim? Dori i da aplayva kato chujdestranna studentka - visata i e razlichna... i may ne e tova nachina. A tya nay-kasno shte moze da doyde pri nas prez Juny. Shte iztarve li srokovete za zapisvane?
Vtoro, imali nyakoy koyto shte patuva do BG prez April - da pratim edna abiturienska "kanadska" roklya? Che chuvam, che pazara na abiturienski rokli bil mnogo rehav v BG. Ako ima takiva, koito shte si hodyat, MOLYA pratete mi edno l.s.
Imame dva malki problema i se nadyavame da ni pomognete da gi razreshim. Priemam vsyakakvi idey !
Parvo, kakto na povecheto ot Vas e izvestno, nie imame edna dashterya, koyato ostana v Bs. Naskoro mina TOEFL i reshi da aplayva v B.C. Universitetite. Da, ama ne... na aplikatziyata horata i iskat SIN-nomera, a tya vse oshte nyama takav. Kakvo da pravim? Dori i da aplayva kato chujdestranna studentka - visata i e razlichna... i may ne e tova nachina. A tya nay-kasno shte moze da doyde pri nas prez Juny. Shte iztarve li srokovete za zapisvane?
Vtoro, imali nyakoy koyto shte patuva do BG prez April - da pratim edna abiturienska "kanadska" roklya? Che chuvam, che pazara na abiturienski rokli bil mnogo rehav v BG. Ako ima takiva, koito shte si hodyat, MOLYA pratete mi edno l.s.
-
- Обратна връзка:
Здравей nobleman,
Далеч съм от идеята да се заяждам или нещо подобно. Като спомена обаче "чух че..." и не се сдържах
А колкото до броя на абитуриентите и търсенето и предлагането - София е 1.5млн. души! Май са горе-долу еднакви с Ван! Пък и знаеш много добре, че в БГ такива събития като бал, влизане в казарма, раждане и др. са направо "култови" и хората дават мило и драго да са най-най. Тук е мястото на поговорката "На гол тумбак - чифте пищови" ! И повярвай ми търговците много добре го знаят. Лично за мен пазарът специално В София отстъпва само по качество на обслужването и цената на американските стоки! Щото я иди да видиш цените на италианските парцалки във Ван!
Хайде успех, пък като дойдем другия месец ще направим един шопинг тур
Далеч съм от идеята да се заяждам или нещо подобно. Като спомена обаче "чух че..." и не се сдържах

А колкото до броя на абитуриентите и търсенето и предлагането - София е 1.5млн. души! Май са горе-долу еднакви с Ван! Пък и знаеш много добре, че в БГ такива събития като бал, влизане в казарма, раждане и др. са направо "култови" и хората дават мило и драго да са най-най. Тук е мястото на поговорката "На гол тумбак - чифте пищови" ! И повярвай ми търговците много добре го знаят. Лично за мен пазарът специално В София отстъпва само по качество на обслужването и цената на американските стоки! Щото я иди да видиш цените на италианските парцалки във Ван!

Napylno sym syglasen.gotcho написа:Здравей nobleman,
Далеч съм от идеята да се заяждам или нещо подобно. Като спомена обаче "чух че..." и не се сдържах![]()

Извинявам се ,че се намесвам,но не е ли по добре да дадете пари на момичето за да си избере тоалет в който ще се чувства добре,още по вече като имам напредвид как може да изглежда една канатска абитюрентска ролкля.От четири години съм тук и когато дойдат местните абитюренски балове ми става хем смешно хем тъжно като наблюдавам местните младежи и девойки.Имам чувството,че току що празничните им одежди са извадени от скрина на баба с нафталина .Толкова са демоде ,че понякога се чудя в цивилизована Канада ли живея или в страна от третия свят. 

Ami zdravey i ot men!gotcho написа:Здравей nobleman,
Далеч съм от идеята да се заяждам или нещо подобно. Като спомена обаче "чух че..." и не се сдържах![]()
Хайде успех, пък като дойдем другия месец ще направим един шопинг тур![]()
I az sam dale4 ot misalta da se zayajdam, no...

Sloji o6te 1milion otgore i gore-dolu 6te se polu4i smetkata kolko sa jitelite na Vancouver i pokraininite.
Posle, ako si roditel - molya te de si spomni6 edin bezporen fakt, 4e rajdaymostta v BG e s pati po-niska ot tazi dori na Vancouver, izkl. Canada.
"Taka 4e baba ti Gyurka ot Malo Bu4ino nyama da si kupuva abiturienska roklya

Kolkoto do shopinga... njamay grija - ostavyame tova na nejnata polovinka, a nie - na po

-
Pyrviq vi vypros e po-vajen ot vtoriq, taka che s nego ste zapochna. Sled kato nqma SIN nomer oste, nisto ne slagaite v tova pole. Za da ste sigurni 100% pishete na koleja kydeto kandidatsva i gi pitaite. te mogat da vi kajat i pod kakyv status e nai-dobre da kandidatsva.
Ako imate nujda ot pomost s formulirane na pismoto mi pishete lichno syobstenie i ste vi pomogna.
Za roklqta ste e nai-dobre da i pratite pari i tq da si kupi kakvoto i haresva. Sled kato ste e obiturentka dysterq vi e na vyzrast v koqto tq sama iska da si kupuva drehite i ima specifichen vkus. Az si spomnqm kato bqh abiturent sam si izbrah kosium i ne iskah da hodq s maika mi i basta mi, koito pyrvo gledat cenata i posle kostiuma.
Ako imate nujda ot pomost s formulirane na pismoto mi pishete lichno syobstenie i ste vi pomogna.
Za roklqta ste e nai-dobre da i pratite pari i tq da si kupi kakvoto i haresva. Sled kato ste e obiturentka dysterq vi e na vyzrast v koqto tq sama iska da si kupuva drehite i ima specifichen vkus. Az si spomnqm kato bqh abiturent sam si izbrah kosium i ne iskah da hodq s maika mi i basta mi, koito pyrvo gledat cenata i posle kostiuma.
Merci za otgovorite!Bai-Andrei написа:Pyrviq vi vypros e po-vajen ot vtoriq, taka che s nego ste zapochna. Sled kato nqma SIN nomer oste, nisto ne slagaite v tova pole. Za da ste sigurni 100% pishete na koleja kydeto kandidatsva i gi pitaite. te mogat da vi kajat i pod kakyv status e nai-dobre da kandidatsva.
Po parviyat - ve4e go storihme i pitahme U.B.C. Sega 4akame otgovor. No, ako ne6to se zapetzne - 6te ti pratya l.s.
I vtoriyat vspros go uredihme - 6te ima kanadska roklya i v nai-skoro vreme 6te i bade pratena do BG, 4e 4uvam, 4e mogelo da se varne zvetata stoka do 1mesetz