Imame problem...Help!

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
nobleman

Imame problem...Help!

Мнение от nobleman »

Zdraveyte i privet na vsichi ot Vancouver !

Imame dva malki problema i se nadyavame da ni pomognete da gi razreshim. Priemam vsyakakvi idey !

Parvo, kakto na povecheto ot Vas e izvestno, nie imame edna dashterya, koyato ostana v Bs. Naskoro mina TOEFL i reshi da aplayva v B.C. Universitetite. Da, ama ne... na aplikatziyata horata i iskat SIN-nomera, a tya vse oshte nyama takav. Kakvo da pravim? Dori i da aplayva kato chujdestranna studentka - visata i e razlichna... i may ne e tova nachina. A tya nay-kasno shte moze da doyde pri nas prez Juny. Shte iztarve li srokovete za zapisvane?

Vtoro, imali nyakoy koyto shte patuva do BG prez April - da pratim edna abiturienska "kanadska" roklya? Che chuvam, che pazara na abiturienski rokli bil mnogo rehav v BG. Ako ima takiva, koito shte si hodyat, MOLYA pratete mi edno l.s.
gotcho
Обратна връзка:

Мнение от gotcho »

Много бързо забравихте всичко! Само за един месец! Браво! Другия месец като пристигнем ще се обадим да ни светнете как става :lol:
"че чувам, че пазара бил рехав.." Всичко има - само кинти да имаш! Така че по-добре пратете пари на абитурентката.
nobleman

Мнение от nobleman »

gotcho, nali se se6ta6,4e komentara e izli6en... :roll:
I duma ne moje da stava da sravnyava6 BG-pazara s kanadskiya.
4e to kolko abiturienti ima v Bg i kolko v Canada?
Ottam tragni, pak posle sam si napravi izvoda za tarseneto i predlaganeto :wink: !
gotcho
Обратна връзка:

Мнение от gotcho »

Здравей nobleman,
Далеч съм от идеята да се заяждам или нещо подобно. Като спомена обаче "чух че..." и не се сдържах :lol:
А колкото до броя на абитуриентите и търсенето и предлагането - София е 1.5млн. души! Май са горе-долу еднакви с Ван! Пък и знаеш много добре, че в БГ такива събития като бал, влизане в казарма, раждане и др. са направо "култови" и хората дават мило и драго да са най-най. Тук е мястото на поговорката "На гол тумбак - чифте пищови" ! И повярвай ми търговците много добре го знаят. Лично за мен пазарът специално В София отстъпва само по качество на обслужването и цената на американските стоки! Щото я иди да видиш цените на италианските парцалки във Ван!
Хайде успех, пък като дойдем другия месец ще направим един шопинг тур :wink:
Аватар
balbi

Мнение от balbi »

gotcho написа:Здравей nobleman,
Далеч съм от идеята да се заяждам или нещо подобно. Като спомена обаче "чух че..." и не се сдържах :lol:
А колкото до броя на абитуриентите и търсенето и предлагането - София е 1.5млн. души! Май са горе-долу еднакви с Ван! Пък и знаеш много добре, че в БГ такива събития като бал, влизане в казарма, раждане и др. са направо "култови" и хората дават мило и драго да са най-най. Тук е мястото на поговорката "На гол тумбак - чифте пищови" ! И повярвай ми търговците много добре го знаят. Лично за мен пазарът специално В София отстъпва само по качество на обслужването и цената на американските стоки! Щото я иди да видиш цените на италианските парцалки във Ван!
Napylno sym syglasen.
;)
bateto

Мнение от bateto »

Извинявам се ,че се намесвам,но не е ли по добре да дадете пари на момичето за да си избере тоалет в който ще се чувства добре,още по вече като имам напредвид как може да изглежда една канатска абитюрентска ролкля.От четири години съм тук и когато дойдат местните абитюренски балове ми става хем смешно хем тъжно като наблюдавам местните младежи и девойки.Имам чувството,че току що празничните им одежди са извадени от скрина на баба с нафталина .Толкова са демоде ,че понякога се чудя в цивилизована Канада ли живея или в страна от третия свят. :?
nobleman

Мнение от nobleman »

gotcho написа:Здравей nobleman,
Ami zdravey i ot men!

I az sam dale4 ot misalta da se zayajdam, no... :? aide da badem po-to4ni.
Sloji o6te 1milion otgore i gore-dolu 6te se polu4i smetkata kolko sa jitelite na Vancouver i pokraininite.
Posle, ako si roditel - molya te de si spomni6 edin bezporen fakt, 4e rajdaymostta v BG e s pati po-niska ot tazi dori na Vancouver, izkl. Canada.
"Taka 4e baba ti Gyurka ot Malo Bu4ino nyama da si kupuva abiturienska roklya :wink: . "
Kolkoto do shopinga... njamay grija - ostavyame tova na nejnata polovinka, a nie - na po :beer: !!!
nobleman

Мнение от nobleman »

bateto написа:... когато дойдат местните абитюренски балове ми става хем смешно хем тъжно като наблюдавам местните младежи и девойки.
Bate, a na men mi idva da viya kato doydat na6ite BG balove :evil: . Nali se se6ta6 za6to?
Bai-Andrei

Мнение от Bai-Andrei »

Pyrviq vi vypros e po-vajen ot vtoriq, taka che s nego ste zapochna. Sled kato nqma SIN nomer oste, nisto ne slagaite v tova pole. Za da ste sigurni 100% pishete na koleja kydeto kandidatsva i gi pitaite. te mogat da vi kajat i pod kakyv status e nai-dobre da kandidatsva.
Ako imate nujda ot pomost s formulirane na pismoto mi pishete lichno syobstenie i ste vi pomogna.

Za roklqta ste e nai-dobre da i pratite pari i tq da si kupi kakvoto i haresva. Sled kato ste e obiturentka dysterq vi e na vyzrast v koqto tq sama iska da si kupuva drehite i ima specifichen vkus. Az si spomnqm kato bqh abiturent sam si izbrah kosium i ne iskah da hodq s maika mi i basta mi, koito pyrvo gledat cenata i posle kostiuma.
Аватар
Jeeves

Мнение от Jeeves »

Така е, nobleman. Слушай Bai-Andrei и нема да сбъркаш. :)
nobleman

Мнение от nobleman »

Bai-Andrei написа:Pyrviq vi vypros e po-vajen ot vtoriq, taka che s nego ste zapochna. Sled kato nqma SIN nomer oste, nisto ne slagaite v tova pole. Za da ste sigurni 100% pishete na koleja kydeto kandidatsva i gi pitaite. te mogat da vi kajat i pod kakyv status e nai-dobre da kandidatsva.
Ako imate nujda ot pomost s formulirane na pismoto mi pishete lichno syobstenie i ste vi pomogna.

Za roklqta ste e nai-dobre da i pratite pari i tq da si kupi kakvoto i haresva. Sled kato ste e obiturentka dysterq vi e na vyzrast v koqto tq sama iska da si kupuva drehite i ima specifichen vkus. Az si spomnqm kato bqh abiturent sam si izbrah kosium i ne iskah da hodq s maika mi i basta mi, koito pyrvo gledat cenata i posle kostiuma.
Merci za otgovorite!

Po parviyat - ve4e go storihme i pitahme U.B.C. Sega 4akame otgovor. No, ako ne6to se zapetzne - 6te ti pratya l.s.

I vtoriyat vspros go uredihme - 6te ima kanadska roklya i v nai-skoro vreme 6te i bade pratena do BG, 4e 4uvam, 4e mogelo da se varne zvetata stoka do 1mesetz :wink: .
Заключено