Pak poskapvane na benzina
- bliasaka
- Блясъчко Мечтателник
Pak poskapvane na benzina
Niakoi ima li ideia zashto otnovo vdigat benzina?
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
в Пекин се купуват по 1000 нови коли на ден
в индия сигурно положението е подобно
щатите скоро ще нападат иран
как няма да се вдига цената на бензина?
аз си спомням като струваше 40 цента в канада на литър само преди 7 години и преди 10 години беше 99 цента на галон в щатите (тогава карах V8 Кадилак до университета и обратно)...
в индия сигурно положението е подобно
щатите скоро ще нападат иран
как няма да се вдига цената на бензина?
аз си спомням като струваше 40 цента в канада на литър само преди 7 години и преди 10 години беше 99 цента на галон в щатите (тогава карах V8 Кадилак до университета и обратно)...
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
защото за съжаление пазара е световен...дори в алберта плащат световната цена
докато не ударим катанеца и не кажем нащо си е наше и глобализантите да го лапат - ще се състезаваме с тея "екшън старс" за съжаление
ама може и да не се стигне до там защото преди те да стигнат до нашето ниво на развитие, клона на който сме седнали ще се счупи.
добре че ние тук в канада сме по близко до стъблото та може и да оцелеят някой от нас.
докато не ударим катанеца и не кажем нащо си е наше и глобализантите да го лапат - ще се състезаваме с тея "екшън старс" за съжаление
ама може и да не се стигне до там защото преди те да стигнат до нашето ниво на развитие, клона на който сме седнали ще се счупи.
добре че ние тук в канада сме по близко до стъблото та може и да оцелеят някой от нас.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:

сега карам Форд бе - народна кола
до сиромашка ще я докарам скоро с тея цени на бензина
аз имах предвид че тогава бях беден студент ама пак можех да карам кола дето харчи 20-30 на сто.
Koleeee Dimitrov s ydarenie na ,,I ,, neshto ti zavidia momcheto!!!:)))
A be momcheta ,tova vsichko e svetovna ikonomika da go mislim ili ne vsichko e resheno na niakoia KRAGLA masa !!:)
A be momcheta ,tova vsichko e svetovna ikonomika da go mislim ili ne vsichko e resheno na niakoia KRAGLA masa !!:)
Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma
ufff, to pqk kato chuete cadilac i goliamata rabota, naj veroiatno e bila na staro, takiva taraliasnici moje da se vzemat za max 1000 cad. az za 700 si vzeh edin ford taurus v6 3,8, na 170 000 km, vsichko elektrichesko
da hodia s nego na selo. na izvqngradsko mi gori 8,5, ama v grada 20 i ne se hvalia, sram me e, no nema pari za druga.

- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
тук американските коли не държат цена
тоя кадилак беше на майка ми така че няма как да се фукам с него и имаше компютър дето показваше колко харчи - мили на галон
средно беше към 15-18 ама градско е 5-6
абе в щатите колите не са проблем - или поне не бяха
сега бензина им е къмто 3 долара на галон - утроил се е
тук в канада поне само се е удвоил.
тоя кадилак беше на майка ми така че няма как да се фукам с него и имаше компютър дето показваше колко харчи - мили на галон
средно беше към 15-18 ама градско е 5-6
абе в щатите колите не са проблем - или поне не бяха
сега бензина им е къмто 3 долара на галон - утроил се е
тук в канада поне само се е удвоил.