Здравейте! Някой знае ли какво се пише точно в графа "основание" при плащане на таксите за завеждане на досие в Букурещ. "Application for permanent residence" ли е правилното?От Юнионбанк малко смотани ми изглеждат. Казаха ми че само аз съм си знаел основанието за плащане? Все пак има 5-6 типа плашания , то това да не е пазар!
Моля някой който знае да пише!
Здравей, DOLPH!
Не си спомням как точно се казваше тази такса, но гледай сумите - 465USD за водещия кандидат и 130 за дете. Обади се в консулството в София ако искаш, там ще ти кажат как се казва. В момента не откривам координатите, но като ги намеря ще ти ги изпратя.
Иначе мисля че ги имаше някъде из страницата на Букурещ:www.dfait-maeci.gc.ca/can-am/menu-en
успех!
Здравей! Благодаря ти за отговора. За сумите съм сигурен но просто не бях сигурен точно за основанието. Както и да е . надявам се че дори да има малка неточност все пак съм писал двете имена и по сумата би трябвало да се ориентират! Утре може и да им звънна да ги питам!Благодаря и за координатите!
Когато аз плащах таксата служителката от Юнионбанк написа точно Application for permanent residence. В банката имат списък на всички видове такси с точните основания за плащане. Явно някой не знае как да си свърши работата...