Bravo Canuc
- Lub0
- Обратна връзка:
Немога да разбера какво ви дразни Канука и какво на мен ми пука, че БГ-то е създадено преди 1300 години, тази новина става само за да се превлече внимание за 5 секунди като го кажеш на някой и това е, това е даже голяма трагедия, защото се вижда какъв е резултата в днешно време...
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
РезИлтата....
Питаш за резИлтата - получавашLub0 написа:И резултатът е мизерия, лумпени и чалга, ето това е деградацията на Българският народ с вековната история...
http://photo-forum.net/imgs/174/e_1132949284_IZBORI.jpg
Който може нещо - го прави, който не може - учи другите, който не може да обучава - ръководи.
Za sajalenie dosta hora triabva da chetat tova vsiaka sutrin na gladnoХей, готин, светът не е нито само България, нито само Европа. За китайците ние сме маймуни, които са се катерили още по дърветата, когато те са имали мислители, култура и история. Я да си поговорим и за писменост! Кой подред народ са Българите ама в световен мащаб, не както ми ги смятате в Европа. И кокло ХИЛЯДИ години ни делят с тези от челните позиции? Хайде иди скокни на някой от тях с древната си история и култура! Това ми беше казано веднъж в прав текст и наистина ме шокира. Ама на черното бяло не можеш да кажеш!Има и много други нации, по-древни и при това по-древни култури, а не племена, от нашата.
Със сляп и див национализъм не показваш никаква любов към България. Любовта си личи по малките неща, които правиш за нея. Например, като се държиш достойно навън и не петниш името и, като не просто заявяваш гордо че си Българин, а караш другите да те питат възхитени от теб какъв си и после да кажат - ааа, от България, като не се държиш като свиня в стил Бай Ганя, като не вършиш мизерии и мръсотии, не се забъркваш в глупости от които всички Българи после да ги е срам да се нарекат такива... т.е. като направиш нещо, с което България може да се гордее и името и да не се валя долу в калта. Защото като гледах последните предавания на Другата България все за престъпници и затвори в Италия говореха, пълни с българи, които много обичат България, сигурна съм.
А въпросния КанАк снощи изнесе първата си лекция в канадски университет и беше бурно аплодиран от студентите, които го познаваха досега само в ролята му на Т.А. Някои от тях го попитаха от къде е, този акцент звучал малко френски (голям смях, как пък не френски), на което той отговори - от България. Няколко души заявиха, че ако видят името му като преподавател непременно ще вземат неговия курс, защото ги вдъхновил и за разлика от много други преподаватели е отговорил на всичките им въпроси без да ги препраща към кабинети, мейли, сайтове...
Та, ти ми кажи сега, дали той е издигнал името на България, или го е наврял в калта.
И, сега е твой ред - Я кажи, ти какво си направил за България? Като толкова много я обичаш, какво направи за да се гордеем всички ние с нея, а защо не и с теб?

Pozdravlenia za Alina
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
Re: РезИлтата....
и сънародничакта им в Канада:toncho написа:Питаш за резИлтата - получавашLub0 написа:И резултатът е мизерия, лумпени и чалга, ето това е деградацията на Българският народ с вековната история...
http://photo-forum.net/imgs/174/e_1132949284_IZBORI.jpg

Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Re: Ako tozi sait laje znachi laja i az!
ох, да си дойдем на думатаaspen написа:http://worldatlas.com/geoquiz/thelist.htm pogeldni na OLDEST COUNTRIES i sled tova me obvinjavai !Ok da kajem che ne sam prav za canuc zasto moeto mnenie be iztrito a vsichki negovio kadeto plue Bulgaria si stojat!Javno na njakogo ne mu haresva!Lesno e moderatora da ti e prijtel da kajem i da trie mnenieto na drugite !

България най-старата, най-великата или както казват нЕкои хора, всичко живо, кое ходи на два крака е преоблечен българин, само дето не знае и трябва да го ограмотим

Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Re: Bravo Canuc
Модератора ти изтри постинга защото:aspen написа: ... javno moderatora e tvoi chovek i iztri postinga mi!...
1. Е явно нападение срещу друг съфорумник.
2. Изнася лични данни.
И двете неща са абсолютно недопустими! Форумът съществува за да си общувамеи си помагаме, а не за разчистване на лични сметки! Тази тема също я заключвам и получаваш 1-во предупреждение за бан.