как се броят 6 месеца престой в държава

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
aseto

как се броят 6 месеца престой в държава

Мнение от aseto »

Здравейте, писано е доста по тази тема, но тъй като получих лични съобщения с въпроси, мисля да дам малко повече детайли. Става дума за това кога се изисква свид. за съдимост от друга държава и най- вече 2 по 3 равно ли е на 6. Аз съм бил в САЩ два пъти по 4 месеца и нещо и не бях сигурен при изискването за престой повече от 6 месеца , престоят непрекъснат ли трябва да е или се сумират всички периоди. Направих запитване до Букурещ и ми отговориха, че се сумират всички престои в държавата, например ако си бил в една и съща държава три пъти по 2 месеца, трябва да представиш свидетелство за съдимост от тази държава. Също в отговора си посочиха, че свидетелството може да се изпрати и на по-късен етап и това няма да доведе до връщането или спирането на цялото досие.
Nelig

Мнение от Nelig »

Da razbiram li, che moga da si pratja docs do Bucurest bez svidetelstvoto ot USA, a nego da im go pratja dopylnitelno, kogato pristigne?! :roll: :lol:
ress
Обратна връзка:

Мнение от ress »

Здрасти aseto, това е добре за тебе-пускаш докс за Букурещ и в същото време си действаш за свидетелството. Поне няма да губиш време. Ето ти линка с инструкциите:

http://www.fbi.gov/hq/cjisd/fprequest.htm

Позрави
aseto

Мнение от aseto »

До Nelibg: Да, така ми отговориха.Пращаш си документите и когато получиш свидетелството го пращаш допълнително.
До Ress: Мерси! Ти беше писал полезна информация преди това и аз днес направих дактилоскопната експертиза. Струва 26 лв. Мястото на Института е много зачукано, а и при обилен снеговалеж колата ми трябваше да прояви чудеса от храброст! :D
Между другото Ress, знаеш ли защо Женският месец /Баба Марта/ е толкова сърдит? Защото Февруари е къс, а Април е мек... :D
ress
Обратна връзка:

Мнение от ress »

ха-ха, ей, голям шегаджия излезна :lol:
Заключено