Windsor???
Windsor???
Privet!
Mnogo otdavna biah pitala za Windsor, no mnogo info niamashe. Iska mi se pak da povdigna temata, s nadejda, che shte otgovoriat poveche hora. Vsichko bi bilo polezno - ot obshti vpechatlenia, sravnenia, vijdaneto vi za pazara na rabota, kvartiri - kolko, kyde, kakvi, mantalitet na horata, abe vsichko, koeto vi hrumne... I public schools... A, i syshto kakva e realnata perspektiva za rabota v Detroit - vyzmojno li e ili e tvyrde slojno? Predvaritelno mn blagodaria!
Mnogo otdavna biah pitala za Windsor, no mnogo info niamashe. Iska mi se pak da povdigna temata, s nadejda, che shte otgovoriat poveche hora. Vsichko bi bilo polezno - ot obshti vpechatlenia, sravnenia, vijdaneto vi za pazara na rabota, kvartiri - kolko, kyde, kakvi, mantalitet na horata, abe vsichko, koeto vi hrumne... I public schools... A, i syshto kakva e realnata perspektiva za rabota v Detroit - vyzmojno li e ili e tvyrde slojno? Predvaritelno mn blagodaria!
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
бил съм там
доста долнопробен град но сравнен с детройт е цвете
цените са ефтини.
има доста хора които работят в детройт ама трябва да си ситизен.
доста наркотици се упортебяват, авто индустрията запада...
не е моя пръв избор.
доста долнопробен град но сравнен с детройт е цвете
цените са ефтини.
има доста хора които работят в детройт ама трябва да си ситизен.
доста наркотици се упортебяват, авто индустрията запада...
не е моя пръв избор.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
ааа, има по долни градовеVeliko написа:Мале Детройт, по-долен град на света няма. Там продавачите в магазините ти продават през дупка в бронирано стъкло-познай защо? За Виндзор нямам представа, ама едва ли е по-различно от други градове в Канада. Не се забивай там, около Торонто е бизнеса.
the armpits of america sa
Detroit
Gary, Indiana
i Buffalo, NY
в бъфало може да се купи 3 етажна къща за 10 хиляди....
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Нямаш работа в Уиндзор,самото име звучи романтично,но гаранция не е това което си представяш.Моето мнение за теб и такива като теб да не се поддавате на настроения и да не се опитвате да откривате топлата вода .Ходете си в Торонто или някой дртуг от 5те големи градове на Канада ,другото са илюжън,т.е.нещо дето го няма.
А да живееш в Уиндзор и да рабнотиш в Детройт забрави ,това също е илюжън.Ако толкова много ти се пътува ходи да живееш в Скарбъро и работи в Мисисага,пътя е същия.Ако си много квалиф. и можеш да намериш нещо за 100-150к годишно в Детройт върви в уиндзор.
По моята калсация най гадни американски градове :
-Гари Индиана
-Детройт
-Н.Ю. Сити
Останалите са малко по гадни.
А да живееш в Уиндзор и да рабнотиш в Детройт забрави ,това също е илюжън.Ако толкова много ти се пътува ходи да живееш в Скарбъро и работи в Мисисага,пътя е същия.Ако си много квалиф. и можеш да намериш нещо за 100-150к годишно в Детройт върви в уиндзор.
По моята калсация най гадни американски градове :
-Гари Индиана
-Детройт
-Н.Ю. Сити
Na men lichno ne mi haresva v Windsor. Jivyah tam okolo godina (1997). Sega moje i da se e promenil, no ne vyarvam da e mnogo. Vqzdyhqt e mrqsen, rekata e mrqsna ... Ima i hybavi kvartali ..., ne, moje da e edin
. Predi godini imashe rabota v kazinoto (ako iskaral kyrsovete), no sega ne znam. Ne znam po kakva prichina pitash, no tam ne e za mestene. Ne che tyk nyama droga, no tam e poveche.

w
neveroiatni i BEZOTGOVORNI izkazvania .London-Wiindsor-Sarnia . Tam e,onova koeto se tarsi. I niama da e za dalgo-vazpolzvaite se.
az pristignah avguст и бях 2 месеца в Windsor после се преместихме в Мисисога.На мен лично повече ми харесва Миси..повече възможности за всичко..Определено в windsor cenite sa po-niski w сравнeние с GTA.Ako iska6 da работиш в Детроит трябва да има6 работна виза,както бяха писали по-горе..Въпрос на личен избор..
Bate, daj da naprawim klasacia na naj-hubawite hamerikanski gradowe. Eto mojata klasacia, samo edinstweno i nomer edno:bateto написа: По моята калсация най гадни американски градове :
-Гари Индиана
-Детройт
-Н.Ю. Сити
1. Boston
Da ne se obizhdat torontiani, no Toronto e lajniana dupka w srawnenie s Bo.
Life goes on. It always does, until it doesn´t!
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
ке?Veliko написа:Bate, daj da naprawim klasacia na naj-hubawite hamerikanski gradowe. Eto mojata klasacia, samo edinstweno i nomer edno:
1. Boston
Da ne se obizhdat torontiani, no Toronto e lajniana dupka w srawnenie s Bo.
есе, джу из локо...
айде, да беше казал някой друг град - иди дойди ама бостън е грозен и дори няма уотърфронт
Бе то,ако Бо няма уотърфронт значи у Мемфис да няма печки.
Моята каласация бих я направил по два критерия
-градове или поне градове с райони близки до европейския дух макар изглеждащи грозно -Монтреал,Торонто,Бостън ,Чикаго,Манхатън,Минеаполис и Сейнт Пол,Сент Луис и някои други
-градове изглеждащи много найс по американските стандарти-Финикс,Далас,Орландо,Денвър и май до тук.
Има и доста в които не съм бил ,предимно по западното крайбрежие и за тях нямам мнение.
Аз лично си избирам ,ако ще да е от всички изброени като фаворити от двете групи -Монтреал ,Бостън и Финикс ,Далас.
Моята каласация бих я направил по два критерия
-градове или поне градове с райони близки до европейския дух макар изглеждащи грозно -Монтреал,Торонто,Бостън ,Чикаго,Манхатън,Минеаполис и Сейнт Пол,Сент Луис и някои други
-градове изглеждащи много найс по американските стандарти-Финикс,Далас,Орландо,Денвър и май до тук.
Има и доста в които не съм бил ,предимно по западното крайбрежие и за тях нямам мнение.
Аз лично си избирам ,ако ще да е от всички изброени като фаворити от двете групи -Монтреал ,Бостън и Финикс ,Далас.
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
абе то е глупаво да се спори за лични предпочитания
за европейски, можи и да е европейски бостъм ама е нагъчкан, стар, неугледен, няма паркове, и постоянно си настъпват клаксоните,,,
за европейски, можи и да е европейски бостъм ама е нагъчкан, стар, неугледен, няма паркове, и постоянно си настъпват клаксоните,,,