Manitoba
P.S. V rezultat na dalaverki ot toia sort rabotodatelite otkazvat da podpisvat job offers za PNP ot izvestno vreme...veche (kakto stana s mene) ti davat job offer koiato stava samo za work permit i kato doidesh da im porabotish, TOGAVA si opraviash PR-a na miasto...VErvai mi - mnogo im se shte da e drugo iache, ama nEma kak...tova vse pak ne e feodalen stroi i nie ne sme kreposni seliani...
Re: Още един въпрос за Манитоба
за тия дето са в Бг -е ясно сто искат да идат кам Манитоба или Канада като цяло.gkis написа:Аз също имам въпрос по отношение на имиграция в Манитоба. В момента живея в САЩ, работна виза, имам Бакалавърска степен Икономика, работиа по специалността вече почти 4 години. Но нямам никакви роднински, рпиателски връзки с Манитоба. Не съм учила там и нямам покана за работа. Това изчерпва ли шансовете ми да опитвам в тази провинция?
Благодаря предварително!
ама ти си ве4е в Америка-то сума ти народ от канадците иска да иде да рбаоти в УСА- ти на обратно!!!!!
състо сума ти народ иммигрира в Канада с надеждата след време да може да се преместят в УСА ........
Това 4е давали за едиколкси време паспорти и други глупости от сорта - вапроса е каде могат да се правят пове4е пари - и от говора е еднозна4ен.
поразпитаи преди да предприема6 иммиграция.
А ина4е долколото си спомням писанията относно манитобската ПНП -кажи -ре4и без да си намери6 работа или без да има6 родннини там -6анса клони кам нула.
manitoba
Kato sme rekli da ne sporim
Ima edna korifeyka imenuvana Larissa Tolchinski - dobre izvestna na dosta ot nashte. Ta tia se kalne, che kam kraya na 2004 manitobskite maymuni, bez mnogo shum, sa prieli 3 godini arest. Razkaza mi za varnato rusko semeystvo ot Toronto. Az lichno viarvam na tazi jena, no ot druga strana ne sam vidial nisto cherno na bialo.
Friendly Manitoba

Ima edna korifeyka imenuvana Larissa Tolchinski - dobre izvestna na dosta ot nashte. Ta tia se kalne, che kam kraya na 2004 manitobskite maymuni, bez mnogo shum, sa prieli 3 godini arest. Razkaza mi za varnato rusko semeystvo ot Toronto. Az lichno viarvam na tazi jena, no ot druga strana ne sam vidial nisto cherno na bialo.
Friendly Manitoba