Manitoba

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
BabaPena

Мнение от BabaPena »

P.S. V rezultat na dalaverki ot toia sort rabotodatelite otkazvat da podpisvat job offers za PNP ot izvestno vreme...veche (kakto stana s mene) ti davat job offer koiato stava samo za work permit i kato doidesh da im porabotish, TOGAVA si opraviash PR-a na miasto...VErvai mi - mnogo im se shte da e drugo iache, ama nEma kak...tova vse pak ne e feodalen stroi i nie ne sme kreposni seliani...
bp_de

Re: Още един въпрос за Манитоба

Мнение от bp_de »

gkis написа:Аз също имам въпрос по отношение на имиграция в Манитоба. В момента живея в САЩ, работна виза, имам Бакалавърска степен Икономика, работиа по специалността вече почти 4 години. Но нямам никакви роднински, рпиателски връзки с Манитоба. Не съм учила там и нямам покана за работа. Това изчерпва ли шансовете ми да опитвам в тази провинция?

Благодаря предварително!
за тия дето са в Бг -е ясно сто искат да идат кам Манитоба или Канада като цяло.
ама ти си ве4е в Америка-то сума ти народ от канадците иска да иде да рбаоти в УСА- ти на обратно!!!!!
състо сума ти народ иммигрира в Канада с надеждата след време да може да се преместят в УСА ........

Това 4е давали за едиколкси време паспорти и други глупости от сорта - вапроса е каде могат да се правят пове4е пари - и от говора е еднозна4ен.
поразпитаи преди да предприема6 иммиграция.

А ина4е долколото си спомням писанията относно манитобската ПНП -кажи -ре4и без да си намери6 работа или без да има6 родннини там -6анса клони кам нула.
gsm

manitoba

Мнение от gsm »

Kato sme rekli da ne sporim :D

Ima edna korifeyka imenuvana Larissa Tolchinski - dobre izvestna na dosta ot nashte. Ta tia se kalne, che kam kraya na 2004 manitobskite maymuni, bez mnogo shum, sa prieli 3 godini arest. Razkaza mi za varnato rusko semeystvo ot Toronto. Az lichno viarvam na tazi jena, no ot druga strana ne sam vidial nisto cherno na bialo.
Friendly Manitoba :lol:
pol

Мнение от pol »

traikaite si v manitoba i po tiho da ne stane -iho.iho i nakkaia tiho dokato si vzemete pashaportite koi prez10-ta koi prez 12-ta godina pa togava mu mislete
pol

Мнение от pol »

kak taka bez shum na zakrito partiino li sabranie v tkzs-to -ha ha-otdelete po 40-50 dolara i pitaite podhodiasht advokat inache v internet vsichko pishe
Заключено