pak za sre6tata v burgas
pak za sre6tata v burgas
hi,na ress i ostanalite ot burgas 6te ima li nova sre6ta?ako ne kak moje da se vidim ako e vazmojno razbira se . blagodarya vi !
is better to burn out than to fadeaway
za sre6tata v burgas
ok .nedelya e perfect ,any time .kade na keya oba4e?tova da ne e na mosta dolu zavedenieto?
Бургас
Здравейте! Ние бяхме на срещата и този уикенд пак бихме искали да се видим. Наистина 17часа е супер, ако устройва и другите - ни сме "за". Но - нека като наближи да потвърдим. 

sre6tata v burgas
saglasen sam s vas ladies.ako i drugite sa za 12.03.samo uto4nete kade e tovo myasto iv kolko?
Здравейте !!!
От скоро се интересувам за имиграция в Канада, може ли да посетя накоя ваша среща за да си поговорим, да се запозная с проблемите и решенията им, а ако тези срещи са само за определен тесен кръг за "френско говорящи" извинете.
Аз съм от Варна и не е проблем да мина край Бургас само ако ми кажете кога и къде...мерси !
Аз съм от Варна и не е проблем да мина край Бургас само ако ми кажете кога и къде...мерси !
Здравей, Alex! За твоя радост срещите са отворени за всеки и си говорим предимно и само на български език. Дано времето се пооправи, за да е по-лесно пътуването. Учудвам се, че във Варна не се организират подобни срещи. Ти и Predato3 имате уникалната възможност да поставите началото!
А за останалите от Бургас - в неделя от 17 ч. е удобно време за мен. Други предложения?
А за останалите от Бургас - в неделя от 17 ч. е удобно време за мен. Други предложения?
срещи
Здравей, Алекс!
Разбира се, че си добре дошъл на срещите, а за Варна бих казала, че се събират повече хора, обикновено инициатор notia. И те са в неделя, но по-късно. чао!
Разбира се, че си добре дошъл на срещите, а за Варна бих казала, че се събират повече хора, обикновено инициатор notia. И те са в неделя, но по-късно. чао!
ima
Срещи си правим редовно във Варна, и това си го пише във форума
, не сме нелегални все пак. За справка - Hristova
, oт Бургас

... от време на време ми е интересно да играя 

Мерси за отговорите !
Мерси за отговорите, а кога и къде е следващата среща във Варна !
Мерси !
Мерси !