работа като специалист предпечат
-
работа като специалист предпечат
Ами това ми е въпроса - мога ли да си намеря работа в Канада като специалист предпечатна подготовка - което и съм работил в БГ 7-8 год.? Дипломата ми е инженерна, но не с тази специалност, владея добре английски. Ще бъда благодарен, ако ми дадете насока дали имам шансове въобще? И дали някой от вас, емигрантите, вече работи по тази специалност?
-
Имам познат българин, който работи това. Даже наскоро търси да наеме българин, с който да работят заедно. Изискването е да знае добре френски. Каза, че имало много добро търсене и работата върви.
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
-
Благодаря много за отговорите ви!
Не съм се наканил (твърдо) още да заминавам никъде, просто ми се искаше да получа малко информация. Работя от години за известни издания в БГ и съм на много добра заплата, сериозен и ценен от работодателя работник съм. Просто дипломата ми не е точно по тази специалност, затова се поинтересувах дали мога да работя това и в Канада.
Иначе - на всички ви е ясно, че на всеки българин му витае мисълта евентуално да емигрира някъде и защо го прави. Просто ти идва до гуша отвреме-навреме, и понякога не става въпрос само за заплатата, която получаваш (достатъчно е да идеш на лекар или да се наложи да защитаваш свой интерес в съда, за да разбереш, че в най-важните неща - живота ти, здравето ти, правата ти - са абсолютно незащитени).
Отново ви благодаря за информацията и ви желая много успехи!
Не съм се наканил (твърдо) още да заминавам никъде, просто ми се искаше да получа малко информация. Работя от години за известни издания в БГ и съм на много добра заплата, сериозен и ценен от работодателя работник съм. Просто дипломата ми не е точно по тази специалност, затова се поинтересувах дали мога да работя това и в Канада.
Иначе - на всички ви е ясно, че на всеки българин му витае мисълта евентуално да емигрира някъде и защо го прави. Просто ти идва до гуша отвреме-навреме, и понякога не става въпрос само за заплатата, която получаваш (достатъчно е да идеш на лекар или да се наложи да защитаваш свой интерес в съда, за да разбереш, че в най-важните неща - живота ти, здравето ти, правата ти - са абсолютно незащитени).
Отново ви благодаря за информацията и ви желая много успехи!
-
oste edin smeshnik
"mnogo mi e hubavo v Bulgaria, imam mnogo dobra zaplata, samo probvam vodata"
Takiva smehurkovci s lopata da gi rinesh
Mejdu drugoto do moderatorite:
hahaha, kakvoto i da pravite nestastnici, horata pak ste si pishat kogato i kakvoto si iskat
Zatova se skriite v mirizlivoto si maze i umrete ot zavist i golotia!
Nazdrave
hahaha, kakvoto i da pravite nestastnici, horata pak ste si pishat kogato i kakvoto si iskat
Nazdrave
-
Брей, че злоба! Пич, къде я побираш? Не е здравословно да се живее така! Ма ко да праиш, българите ходят и по света, не са само тука такива:)))
А що се отнася до свободата на словото, айде не точно от Канада да слушам такива простотии - кой кво да пише! Ти не си за там, мой човек. И явно и теб не те е споходил късмета там, щом си събрал толкова злоба.
Ама хайде стига махленски заяждания. Модераторите си вършат супер работата. В този постинг няма нищо вулгарно или недопустимо, за да не се публикува.
Хайде със здраве приятел. И дано имаш повече късмет в тая свободна и хубава страна, в която се намираш. Понеже явно ти липсва.
А що се отнася до свободата на словото, айде не точно от Канада да слушам такива простотии - кой кво да пише! Ти не си за там, мой човек. И явно и теб не те е споходил късмета там, щом си събрал толкова злоба.
Ама хайде стига махленски заяждания. Модераторите си вършат супер работата. В този постинг няма нищо вулгарно или недопустимо, за да не се публикува.
Хайде със здраве приятел. И дано имаш повече късмет в тая свободна и хубава страна, в която се намираш. Понеже явно ти липсва.
-
- goliama mechka
- Син на Великата Мечка
tи защо като съ такъв пич не си написа мнението с истинския ник,ами си регистрира нов,за да кажеш къде те сърби,нещастник такъвmoderatorcho написа:oste edin smeshnik
Nazdrave
Мечката се мие, чисти
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.