Internship v Amerika priznava li se kato trudov opit?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
ivanfrenskii

Internship v Amerika priznava li se kato trudov opit?

Мнение от ivanfrenskii »

Zdraveite na vsichki koito uchastvat v tozi prekrasen Forum:

Dosega byah samo pasiven uchastnik no reshih che e vreme da se vklucha s edin vapros:

1.Za tezi koito za zapoznati, bihte li mi kazali dali Staj v Amerika se zachita kato trudov opit-ako da, kakvi dokumenti sa neobhodimi za kandidastane za imigratziya v Kanada.

Mnogo vi blagodaray predvaritelno za pomoshta.
Ivancho

[/b]
Последно промяна от ivanfrenskii на Съб Мар 04, 2006 6:44 pm, променено общо 1 път.
ress
Обратна връзка:

Мнение от ress »

Определено ДА-признава се. Трябва да имаш Employment letter от работодателя, както и работно разрешително т.е. работна виза. Аз се бях подготвил и със Social Security Card и данъчните ми декларации, но не ми ги поискаха. Може да се подготвиш и с препоръка, също може да помогне.
ivanfrenskii

Мнение от ivanfrenskii »

Blagodaray ti mnogo ress za otgovora!

Hm, predpolagam che ne sam se izrazil pravilno na moyat vapros za koeto sajelyavam.
Imah predvid dali Internship/training program kakto gi vodyat v Amerika moje da mi se zachete kato trudov staj za da kandidastvam za Kanada?

Mnogo shte sam vi blagodaren otnovo za vseki edin komentar.
Nelig

Мнение от Nelig »

Az mislja, che ress pravilno te e razbral i ti e otgovoril adekvatno. Da, staj v USA se priznava na interviewto za Quebec i izobshto pri kandidatstvaneto za Canada, nosi si DS-a, dogovora s rabotodatelja i izobshto vsjakakyv document, v kojto e kazano kakva pozicja si zaemal i za kolko vreme. :D
ivanfrenskii

Мнение от ivanfrenskii »

Zdravei Nelig:

mnogo ti blagodaray za tvoyat otgovor.
Tova ulesnyava neshtata mi za kandidastvane..

Sashto taka iskam da blagodaya i na ress otnovo za negoviyat otgovor!
Заключено