За очен лекар...

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
balbi

Мнение от balbi »

Ognen_led написа:Za syjalenie ne moga da pomogna sys syvet otnosno lekarite.

Obache pokrai spomenatite babeshki methodi se setih za nai-dobroto sredstvo sreshtu echemik: mlada maika pyrveskinia da ti tzrykne v okoto malko ot mlektzeto si ... estestveno za da hvane dikish tzyrkaneto na kapkite triabva da e napravo ot zyrnoto...
Ne znam dali gornata recepta deistva, no Chudomir go e opissal v mnogo iak razkaz. Znachi kva beshe istoriata sreshtat se dvama priateli. Ediniat s piratski bintovano liavo oko. Drugia mu vika kvo stana s okoto. Pyrvia pochva... ostai se echemik ... ... feldshera mi preporacha mlada maika pyrveskiana da mi tzrykne... otidoh pri sysedkata (ne nam kva selska hubavitza beshe, bel. na ognen_led) vlizame v izbata... nadiga taz mi ti moma pazvata... i kat se zabelvat edni gardi... okoto mi i echemika se opuliha... aha aha nadvessi se tia nad men ... da izpylni receptata de... pochna da tzyrka... pa neshtesh li iznevidelitza myja i... s edna buhalka
i kato me zapuka shteshe glvata mi da spuka...ta zatui sega sym s toia bint na okoto... na drugoto echemika se oprai....... .

P.S. omaskarih mu razkaza na Chudomir ama zdrave da e, koito ima da prochete originala, niama da syjaliava.

Te takviz majki skypo vzemat be! 4oveka kaza, 4e e na social - ne moi si gu puzvuli hi4 dajiii!!!
ilka

Мнение от ilka »

maichinoto mljak e idealno sredstvo pri konunktivit - ne sym chuvala da se izpolzva za echemik :))))
пак сме тук :-)
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

ilka написа:maichinoto mljak e idealno sredstvo pri konunktivit - ne sym chuvala da se izpolzva za echemik :))))
В него понякога има стрептококи, beware :lol:, по-добре се придържайте към по-цивилизовани методи :shock: ...
Циганите - на Сатурн !
Заключено