Ванкувър - от летището до Ню Уестминстър

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
survivor

Мнение от survivor »

MrGeek написа:
Док, гледай да кацаш събота или неделя.
И ако може в периода между 21 и 27 март да си там :lol: Че иначе кога ще имаме възможност да се запознаем :wink:
Аватар
Doktora

Мнение от Doktora »

survivor написа:
И ако може в периода между 21 и 27 март да си там :lol: Че иначе кога ще имаме възможност да се запознаем :wink:
Сървайвър,от съображения за конфиденциалност не мога да кажа кога ще направя десанта......и къде.Даже и на лично.Виж колко е права Ивет дет ми ги хортува тия работи.
Иначе като съм по свободен аз сам ще се обадя.Пък и на теб няма да ти е трудно да ме откриеш.Където и да съм............освен ако не съм се "покрил".
Щот и такива ги има понякога.......
Док........
TROUBLEMAKER
Аватар
totev

Мнение от totev »

Док, това май пак става актуално
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... 0%F6%ED%E5
Късмет където и да отидеш.Ний сме с теб.
...мразя мастика без айрян...
survivor

Мнение от survivor »

Това беше на шега Док. Но съвсем насериозно надявам се един ден да се засечем някъде - я в Канада, я в България :wink: Успех за където и когато да си тръгнал :thumbsup:
hrimi

Мнение от hrimi »

Това е общественият транспорт във Ванкувър- www.translink.bc.ca
Успех!
Частен детектив
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

благодаря ви на всички
от днес към 11:30 ще сте с 1 повече в Ван Бц ;-)
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
Doktora

Мнение от Doktora »

Кольо,кви ще ги дървиш във Ванкувър бе човек?
Или нещо кат екскурзийка?
Прати моите най-добри поздрави на приятелите ми там,моля!
Ти ги знаеш повечето.
Док......... :beer:
TROUBLEMAKER
Аватар
Ivet
Обратна връзка:

Мнение от Ivet »

Док, така искрено ме развеселяваш понякога! :lol:
:beer:
KolioBalkanski написа:не съм аз,
пристига един много по голям компютърен гийк от мен ;-)
Let it go...
Аватар
VanBC
Модератор

Re: Ванкувър - от летището до Ню Уестминстър

Мнение от VanBC »

MrGeek написа: Коле, миналата година един ван ми излезе $50 заедно с бакшиша от летището до Норт Ван. До Ню Уест трябва да дойде доста по-тънко..
Всъщност, Ню Уест е по-далеко от летището отколкото Норт Ван и таксито е над $50 без бакшиша. Лимо-тата имат фиксирана тарифа от летището до Даунтаун $35-40, но за други райони не знам колко искат - вероятно опира до пазарлъка и предполагам, че ще е повече отколкото с нормално такси.
Obey gravity ... It's the law!
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

survivor написа:
MrGeek написа: Абе има доста автобуси (доколкото знам N10 отива директно в Downtown), но никога не съм ги ползвал. Ако пристигаш, когато не съм на работа, няма никакъв проблем да те взема от летището. ;) :beer:
МрГийк, трогната съм! Аз пристигам в работен ден по обяд така че няма да стане, но наистина много бих се радвала да се възползвам от шанса че съм там и да се запозная с вас. Само малко ме притеснява че програмата ми е много натоварена и не мога да съм много гъвкава с времето, ама все ще се измисли нещо :P
А номерът на автобуса който отива до центъра сега си го записвам, благодаря!
N10 е нощна линия и върви само след полунощ. През деня трябва да вземеш 424 който се върти само между летището и Airport Station, а от Airport Station да се прехвърлиш на експресния 98-B за Downtwon. Тази карта включва отсечката която те интересува.

Дори и през работен ден можем да ти организираме едно посрещане и откарване до центъра. Ако имаш желание, пиши на бележка или на е-мейла да доуточним подробностите. ... А по-нататъшните мероприятия ще ги съгласуваме на място, ти само си подготви списък на съфорумниците с които имаш желание да се запознаеш :wink:! :beer:
Obey gravity ... It's the law!
survivor

Мнение от survivor »

От посрещане и помощ нямам нужда, ама направо нямам търпение да ви видя :D Като наближи малко датата ще пиша на лични. Благодаря ви приятели :D
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

Еееее, VanBC. Ти си направо цяла енциклопедия. Аз освен линиите на скайтрена и два автобуса в наше село друго по градския транспорт не знам. А да, забравих и за сийбъса, по едно време доста го ползвах. :lol: :beer: :beer: :beer:
Заключено