vapros otnosno dokumentite na intervuto
vapros otnosno dokumentite na intervuto
smenih rabotata si pak sam sas sa6tata spetzialnost no me pritesnyava ako pokaja nova belejka ot novata rabota nyma li dami napravyat problem na intervuto koeto e skoro.iskam sa6to da vi popitam tryabva da e deteto ni s nas ?na6eto e na 3,5 god i ne stoi na edno myasto 6te gi pobarka.blagodarya vi predvaritelno. BOG DA PAZI BALGARIA!
Това че си си сменил работата не е никакъв проблем и не виздам защо се притесняваш. Казвам го от личен опит, аз също си смених работата 3 месеца преди интервюто. На интервюто просто ще актуализират информацията, която си представил и е хубаво да си носиш и бележка освен трудовата книжка. Просто за всеки случай!Въобще при промяна на някои от данните няма проблеми, щом носиш оригиналните документи на интервюто. А детето май не трябва да го водите. Имаше вече такава тема във форума и там се оказа, че май не трябва да се водят децата.Успех!Smenih rabotata si pak sam sas sa6tata spetzialnost no me pritesnyava ako pokaja nova belejka ot novata rabota nyma li dami napravyat problem na intervuto koeto e skoro.iskam sa6to da vi popitam tryabva da e deteto ni s nas ?
Заглавие
Tochno taka, DOLPH e prav, prevedi si trudovata knijka s nanesen pechat i data na zapochvane na novata ti rabota i si izkarai slujebna belejka, che do nastoiashtia moment si na rabota tam.
Не -детето не трябва да го водиш.
Човек е голям, колкото са големи мечтите му
http://www.youtube.com/watch?v=8QnN4Ob_CPE" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=8QnN4Ob_CPE" onclick="window.open(this.href);return false;
Моят съпруг също си беше сменил работата месец-два преди интервюто. Преведе си новия трудов договор и си го носеше на интервюто. На въпроса : " значи вие работите еди какво си" , той веднага отговори - "да, но си смених мястото на работа, защото тази фирма е по-голяма и съм по-добре платен", например. Смяната на работата се зачита като добра професионална адаптивност и носи точки, особено ако го представите като повишение или по-добра възможност. Защо не си занесеш трудовия договор заедно с бележката?
Ние лично не заведохме детето си, защото това не виждам с какво може да ни помогне. В нашата покана не беше посочено името на детето като човек, който задължително трябва да присъства. Обикновено децата не са поканени - така че не го водете - ще ви пречи и разсейва. Пригответе се за въпроса къде е детето и кой го гледа.
Ние лично не заведохме детето си, защото това не виждам с какво може да ни помогне. В нашата покана не беше посочено името на детето като човек, който задължително трябва да присъства. Обикновено децата не са поканени - така че не го водете - ще ви пречи и разсейва. Пригответе се за въпроса къде е детето и кой го гледа.