vapros otnosno dokumentite na intervuto

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
tenev

vapros otnosno dokumentite na intervuto

Мнение от tenev »

smenih rabotata si pak sam sas sa6tata spetzialnost no me pritesnyava ako pokaja nova belejka ot novata rabota nyma li dami napravyat problem na intervuto koeto e skoro.iskam sa6to da vi popitam tryabva da e deteto ni s nas ?na6eto e na 3,5 god i ne stoi na edno myasto 6te gi pobarka.blagodarya vi predvaritelno. BOG DA PAZI BALGARIA!
DOLPH

Мнение от DOLPH »

Smenih rabotata si pak sam sas sa6tata spetzialnost no me pritesnyava ako pokaja nova belejka ot novata rabota nyma li dami napravyat problem na intervuto koeto e skoro.iskam sa6to da vi popitam tryabva da e deteto ni s nas ?
Това че си си сменил работата не е никакъв проблем и не виздам защо се притесняваш. Казвам го от личен опит, аз също си смених работата 3 месеца преди интервюто. На интервюто просто ще актуализират информацията, която си представил и е хубаво да си носиш и бележка освен трудовата книжка. Просто за всеки случай!Въобще при промяна на някои от данните няма проблеми, щом носиш оригиналните документи на интервюто. А детето май не трябва да го водите. Имаше вече такава тема във форума и там се оказа, че май не трябва да се водят децата.Успех! :thumbsup: [/quote]
ress
Обратна връзка:

Заглавие

Мнение от ress »

Tochno taka, DOLPH e prav, prevedi si trudovata knijka s nanesen pechat i data na zapochvane na novata ti rabota i si izkarai slujebna belejka, che do nastoiashtia moment si na rabota tam.
army

Мнение от army »

Не -детето не трябва да го водиш.
Човек е голям, колкото са големи мечтите му
http://www.youtube.com/watch?v=8QnN4Ob_CPE" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
womanEZ

Мнение от womanEZ »

Моят съпруг също си беше сменил работата месец-два преди интервюто. Преведе си новия трудов договор и си го носеше на интервюто. На въпроса : " значи вие работите еди какво си" , той веднага отговори - "да, но си смених мястото на работа, защото тази фирма е по-голяма и съм по-добре платен", например. Смяната на работата се зачита като добра професионална адаптивност и носи точки, особено ако го представите като повишение или по-добра възможност. Защо не си занесеш трудовия договор заедно с бележката?
Ние лично не заведохме детето си, защото това не виждам с какво може да ни помогне. В нашата покана не беше посочено името на детето като човек, който задължително трябва да присъства. Обикновено децата не са поканени - така че не го водете - ще ви пречи и разсейва. Пригответе се за въпроса къде е детето и кой го гледа.
Заключено