Пиша за първи път, въпреки че следя сайта от месеци. Ще подаваме документи за емиграция- повечето ни документи са готови- остават още ни още няколко уточняващи документа- по скоро изработка на препоръки. Това което притеснява мен и моят съпруг е че и двамата сме на 41 години. аз съм учител по математика и информатика със 16 год стаж, съпругът ми - по специалност е дърводелец-4г и след това едноличен търговец-15г., т. е. нямаме никакви проблеми с стажа.имаме две деца- момиче-14г и момче-11г
В момента уча френски език усилено на частни уроци , с английският език съм добре.
как мислите възраста ще ни попречи ли за успешно кандидаствуване? ако имате препоръки към мен и моето семейство за по добро представяне ще се радвам да ги чуя.
Благодаря на всички, които участвуват в този прекрасен и тъй полезен сайт. 99 процента от информацията, която е необходима за кандидаствуване я научих от вас.Благодаря!!!
здравейте
hi
vazrastta ne e problem, stiga da sabirate, neobhodimiya broi tochki.
A самите точки можеш да видиш тук http://www.iijcan.org/qc/laws/regu/i-0. ... whole.html
наистина, ЕТ не професия. фирмата му е работила 3 год като такси а след това- търговия на дребно. плащал си е патентите, данъците така че мисля че няма да има проблеми със стажа. в момента се боря с препоръчителните писма които трябва да си напише сам, и... разбира се от доволни клиенти. можете ли да ми дадете указания за това