lekarstva za na4aloto i vazglavnici za vrata za samoleta
-
-
Българинът много добре знае, какво да подготви при първоначално пътуване в чужбина, мисля, че всички глупости, които се пишат в тоя форум са излишни.
Българинът много добре знае, какво му трябва и какво не, така , че излишните въпроси са елемент на объркване и излишно бръщолевене във форума.
А, що се отнася до възглавниците във самолетите, компаниниите, с коите се пътува имат грижатата.
Друг е въпросът, коя компания ще изберете при закупуване на самолетнитя билет. Това зависи от познанията Ви за съответната самолетна компания. И смятам, че темата, която е пусната до момента е безмислена и не на място.........
Българинът много добре знае, какво му трябва и какво не, така , че излишните въпроси са елемент на объркване и излишно бръщолевене във форума.
А, що се отнася до възглавниците във самолетите, компаниниите, с коите се пътува имат грижатата.
Друг е въпросът, коя компания ще изберете при закупуване на самолетнитя билет. Това зависи от познанията Ви за съответната самолетна компания. И смятам, че темата, която е пусната до момента е безмислена и не на място.........
-
В самолетите дават наистина, възглавници, които са пригодени за условията за презокеанско пътуване. А това, че някой си, се нуждае от специялни улуги, са допълнителни екстри, които късаят само него....И мисля, че са глупости да се коментрират във форума
ВСичко е дотоклока измислено в сферата на услугите, че смятам, че са глупави нещата, които се обсъждат в темата.....
ВСичко е дотоклока измислено в сферата на услугите, че смятам, че са глупави нещата, които се обсъждат в темата.....
-
ВСички сме наясно, какво се позволява на пътниците при пътуване, и че се осигурява лично от персонала на самолета, това, което е необходимо при пътуване. Така, че коментарата е излишен.
СТанах свидетел, когато пътувах няма да назовавам компанията, когато непозволиха използването на собствани вещи отт страна на пътуващите...
Сега станат ли ясно СНежи, за какво говоря, или още не е ясно.....
Всяка авиокомпания си има традиции....
СТанах свидетел, когато пътувах няма да назовавам компанията, когато непозволиха използването на собствани вещи отт страна на пътуващите...
-
-
MrGeek, ti , shte se oburna kum teb oficialno, niama da e na ti, aide, ot men da mine po bulgarski
, 4e tuk tova e praktika
.....
Kato ste tolkova kompetenten i vie po kompioturnite vuprosi uvajaemi gospodine, ne vi li e griag da davate v momenta uvajaemoto ot Vas kometentno mnenie, na nedoumial, nerazbral oligofren.......
Poglednete se v oglkedaloto purvo i sled tova komenitraite sudbata na uvajaemite vi sugrajdani.......

Kato ste tolkova kompetenten i vie po kompioturnite vuprosi uvajaemi gospodine, ne vi li e griag da davate v momenta uvajaemoto ot Vas kometentno mnenie, na nedoumial, nerazbral oligofren.......
Poglednete se v oglkedaloto purvo i sled tova komenitraite sudbata na uvajaemite vi sugrajdani.......
- MrGeek
- Путлер Капут
Мухахахахахаха, доста ми е трудно да прочитам тези древноегипетски йероглифи. Най-много обаче ме озадачи предназначението на този сложен и странен уред - oglkedaloto. О, Ваше Мумийно Фараонско Височество. Бихте ли обяснили предназначението на този древен и непознат на нас простите хора инструмент?underworld2 написа:... ne vi li e griag da davate v momenta uvajaemoto ot Vas kometentno mnenie, na nedoumial, nerazbral oligofren.......

-
- goliama mechka
- Син на Великата Мечка
[quote="underworld2"]СТанах свидетел, когато пътувах няма да назовавам компанията, когато непозволиха използването на собствани вещи отт страна на пътуващите...
quote]
много интересно,я кажи,как няма да ми дават да си използвам личните вещи???
Не че ти варвам,ама наистина не мога да си представя такава ситуация, и кой ще е малоумника,на когото ще забранят да си ползва например възглавничка за спане????????
quote]

Не че ти варвам,ама наистина не мога да си представя такава ситуация, и кой ще е малоумника,на когото ще забранят да си ползва например възглавничка за спане????????
Мечката се мие, чисти
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
еее , аз да се ровя из другите теми , когато тука мога да се включа и да карам на професионална чест .
за въглавниците - писнало ми е като мерим ръчен багаж и като някой минава нормата да каже - ама аз си нося възглавница , и да я изкара от раницата за доказателство , тъй че кой каквото иска да носи , стига да не е остро , да реже и да боде с него . най вече възглавници - МОЖЕ , аз ако имам място веднага ще сложа - 8 часа на една седялка ...., съжалявам , ама тези дето ги раздават на борда , няма да навлизам в подробности кога и как се сменят и перат , особено на някои любими на форума авиокомпании..... така че носете си ако можете .
каква е модата при билетите , на розова хартия или на ангелчета , осведомете ме моля , за да не изтърва последните тенденции .
за лекарствата , аз досега не съм се включвала , но наскоро се рових във Фармапри , май видях само Тиленол и Адвил на продажба , и все ще питам останалите дето са зад продавачите , по рецепта ли се дават ? ако е така , то носете си лекарства , защото тука според мене докато стигнете до доктор , да е свободен , да взема нови пациенти , да ви даде час за поне следващия месец и после рецепта , ми то майка ми ще ми изпрати по бързо с обикновена поща от България лекарства .
пак казвам , не ми се е налагало да купувам и не знам , може и да продават без рецепта , но аз имам редовните лекарства , които в Бг всеки има у тях си .
за въглавниците - писнало ми е като мерим ръчен багаж и като някой минава нормата да каже - ама аз си нося възглавница , и да я изкара от раницата за доказателство , тъй че кой каквото иска да носи , стига да не е остро , да реже и да боде с него . най вече възглавници - МОЖЕ , аз ако имам място веднага ще сложа - 8 часа на една седялка ...., съжалявам , ама тези дето ги раздават на борда , няма да навлизам в подробности кога и как се сменят и перат , особено на някои любими на форума авиокомпании..... така че носете си ако можете .
каква е модата при билетите , на розова хартия или на ангелчета , осведомете ме моля , за да не изтърва последните тенденции .
за лекарствата , аз досега не съм се включвала , но наскоро се рових във Фармапри , май видях само Тиленол и Адвил на продажба , и все ще питам останалите дето са зад продавачите , по рецепта ли се дават ? ако е така , то носете си лекарства , защото тука според мене докато стигнете до доктор , да е свободен , да взема нови пациенти , да ви даде час за поне следващия месец и после рецепта , ми то майка ми ще ми изпрати по бързо с обикновена поща от България лекарства .
пак казвам , не ми се е налагало да купувам и не знам , може и да продават без рецепта , но аз имам редовните лекарства , които в Бг всеки има у тях си .
"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
карлсон , който живее на покрива .
- Flash
Случайно да не си летял с подземната авиация???underworld2 написа:ВСички сме наясно, какво се позволява на пътниците при пътуване, и че се осигурява лично от персонала на самолета, това, което е необходимо при пътуване. Така, че коментарата е излишен.

Към underworld2
Стоял си един човек на една голяма стена и си гледал през една дупка в нея, Идва някакъв тарикат , избутва го и вика " Мани се бе , да видя и аз какво има"
Гледал, гледал и нищо не видял, обърнал се към човека - " Че то тук нищо няма - нищо не се вижда"
Тогава човека му отговорил - " Че аз 3 дена стоя тук и гледам и нищо не съм видял, ти сега доиде и искаш да видиш"
Светна ли се вече или имаш нужда и от още жокери??

Човек не може да избере родителите си и къде да се роди, но може да избере къде, с кого и как да живее !
Да, определено живеем в различни светове, само не разбрах теб кой пак те изкопа от подземния такъв?underworld2 написа:Абе хора, в кой свят живеете бе, тук хората се климатиризират за два три дни, какви са тия неща бе....
Какви са тия прищявки, тук хората пътуват много и се справят много бързо с времето и разстояниятя.
Я влезте малко в час с времето и реалността........

А като гледам в каква реалност живееш - мога само дълбоко да те съжаля.

Към Angie1 - като лично мнение, ако нямаш някаква сериозна причина, едва ли е нужно да си носиш допълнително възглавничка за в самолета. На презокеанските полети обикновенно дават разни дреболии за допълнително удобство на пътниците, но разбира се ти си знаеш за теб как е най-добре.
Свикването с часовата разлика след такъв полет е доста индивидуално - на мен ми трябват 5-7 дена за да си оправя съня.