Въпросът който запали цяла фирма...
-
- goliama mechka
- Син на Великата Мечка
mi da,всички са селяндури,в Европа,тук,в Америка,германци,французи,американки,и т.н. всички са необразовани,аборигени,тъпи и дебели.Само ние бг-рите сме умни,възпитани,хубави,жените ни са най-хубавите на света,а ние,мъжете сме най-сексапилниunderworld2 написа:Ще цитирам думите на друг българин, който живее от 13 години в европейска държава. "Пълни селяндури са германците", пият и пикаят направо на масите, където пият. И какво ще говорим, че са много културни европейците ли, и че сега сме тръгнали да делим света, на Еввропа и другият свят.![]()
![]()
срамота...........

П.С.и само бг-рите пикаем в тоалетни

Мечката се мие, чисти
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
hi
A az i v trezvo sastoyanie ne propuskah most. Te navodneniyata ne byaha sluchyni minalata godina. Tay e kato me prasthaha mene da gi merya. A be to i az veche ne sam siguren kolko byaha kontinentite. Pandeya, Lavraziya, Gondvana i mi za drugi ne se sestham 

-
- Обратна връзка:
-
Re: Въпросът който запали цяла фирма...
Аз днес се порових малко в нета и намерих следното:hankroum написа:та, работих в една фирмичка, може би 100 човека и най-случайно възникна въпроса " КОЛКО СА КОНТИНЕНТИТЕ НА ЗЕМЯТА"
Аз съм сигурен че са 7 ама пустите му латиноси, квебекари и дори тези черните от африка казват 5.
Всички се питаха един на друг но всичките си отговаряха 5. Това продължи 2 седмици. Огледах се да видя някой от Великия континент ЕВРОПА но не. Бяхме само аз и жена ми. Борих се за това че са 7. Показах им го в интернет, но те са промити мозъци и не възприемат.
Та кажете вие какво мислите! Колко са всъщност?
Попитайте местните ако имате контакт с тях!
http://worldatlas.com/geoquiz/thelist.htm - ТОВА Е ВЯРНАТА ИНФОРМАЦИЯ ЗА МЕН
http://www.csdm.qc.ca/cinq-continents/ с което наистина се убедих, че за кандците съществуват 5 континента щом така дори си кръщават и училищата.
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended

This Account Has Been Suspended

Znachi ,mnogo e prosto ,za Canadcite sa 5 a za nas sa 7:)
A kolkoto do pikaeneto shte vi kaja edin laf :
Popitali radio Erevan :
- Koe e nai sharenoto neshto na sveta ?
I to otgovorilo :
-Na boiajiata onaia my rabota !!
))))))))
A kolkoto do pikaeneto shte vi kaja edin laf :
Popitali radio Erevan :
- Koe e nai sharenoto neshto na sveta ?
I to otgovorilo :
-Na boiajiata onaia my rabota !!

Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma
Re: na vas zeluvki
Toia pa, ama angliisko li e naistina ......^hankroum написа:Днес ми истърсиха че автомобилът ЛАДА е английско производство! Как да не се разсмееш!!!
tuk vikat 4e takava marka koli nema,kontinentite sa 2 evropa i america , (a ostanaloto sa turisti4eski destinazii) kato poslednia ot koito v kursovete po frankofonizazia na gena mi PISHE 4E OTKRIVATELIA NA AMERICA E : ЖАК КАРТИЕ
Vaprosa oba4e e drug ,......., 4e ako otsko4ish do BG, i po spezialno v selo tuxla rodopsko, ili y Vakarel sOFIISKO ,i pitash strinka Stravnikova koiato givee na uliza "Zli dol" NOMER "0" KOLKO SA KONTINENTITE ONAIA MI TI STRINA MOGE DA TI S4UPI GLAVATA OT BOI SHTOTO MOE I DA SI POMISLI 4E IA SVALIASH ZA GADGE!!!!!!
- hankroum
- Обратна връзка:
Ти остави старите хора на спокойствие!
Аз обсъждах темата с хора на моета възраст и дори по млади всички между 22-35 години. Повечето от тях с по два езика свободно говорими, а някой с три!
НО ЗАБЕЛЕЖЕТЕ - ВСИЧКИ СА ОТ СЕВЕРНА И ЮЖНА АМЕРИКА
Аз обсъждах темата с хора на моета възраст и дори по млади всички между 22-35 години. Повечето от тях с по два езика свободно говорими, а някой с три!
НО ЗАБЕЛЕЖЕТЕ - ВСИЧКИ СА ОТ СЕВЕРНА И ЮЖНА АМЕРИКА
АЗ СЕ ГОРДЕЯ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!!!
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ОТ КЪДЕ ИДВАТЕ!!!
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ОТ КЪДЕ ИДВАТЕ!!!