Някой дали знае...
Някой дали знае...
Здравейте!
Трябва да изпратя до БГ спешно факс от около 20 страници. В пощата ми искат 5$ на страница, което ми се вижда доста скъпо. Някой дали знае друго място, по-ефтино за подобна услуга?
Трябва да изпратя до БГ спешно факс от около 20 страници. В пощата ми искат 5$ на страница, което ми се вижда доста скъпо. Някой дали знае друго място, по-ефтино за подобна услуга?
a
Откъде се взема тази факс програмка и как се прави по-точно?
Спешно ми е...
Спешно ми е...
Re: a
пратих ти лично с.holy написа:Откъде се взема тази факс програмка и как се прави по-точно?
Спешно ми е...
-
Re: Някой дали знае...
fax programa?????holy написа:Здравейте!
vseki s beglo poznanie za WinXP znae che tam ima fax programa
kupuvash si karta za international calling, izpolzvash fax programata i ti struva 4 centa na minuta
mnogo taino nesto, stom si prastate lichni saobstenia za takiva elementarni nesta
kosciuszko, не е зле да мислиш малко преди да пишеш.
За да се прати от компютър, трябва документа да се сканира, а тогава и мейла ще свърши работа, хем без 4 цента на минута.
За тези дето нямат беглите познания на горния индивид, факса в Windows XP се намира от Start/Programs/Accessoires/Communications/Fax
За да се прати от компютър, трябва документа да се сканира, а тогава и мейла ще свърши работа, хем без 4 цента на минута.
За тези дето нямат беглите познания на горния индивид, факса в Windows XP се намира от Start/Programs/Accessoires/Communications/Fax
«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин
Re: Някой дали знае...
кретен....kosciuszko написа:fax programa?????holy написа:Здравейте!
vseki s beglo poznanie za WinXP znae che tam ima fax programa
kupuvash si karta za international calling, izpolzvash fax programata i ti struva 4 centa na minuta
mnogo taino nesto, stom si prastate lichni saobstenia za takiva elementarni nesta
личното съобщение не беше за факс програмата, защото тя се инсталира с инсталирането на модема - поне при мен така беше...
личното беше с предложение за факс, но пък не получих отговор така, че няма значение.
- goliama mechka
- Син на Великата Мечка
ниамате ли си office max?? ottam se praщат най евтините факсове до бг виж тук http://www.officemax.com/Canada/canadahome.html въпреки че пише,че повече не поддържат страницата,може да добиеш представа за магазините,тук ги има на всеки ъгъл
Мечката се мие, чисти
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
- goliama mechka
- Син на Великата Мечка
ахааааа виж тук http://www.grandandtoy.com/ ,поразтърси се
Мечката се мие, чисти
в потоците сребристи.