Здравейте, аз съм нова във форума

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
mommo_bg

Здравейте, аз съм нова във форума

Мнение от mommo_bg »

Здравейте, от скоро имам интернет и сега се регистрирах в този сайт.
Направо се стреснах от няколко неща и искам да ви питам.
Има ли някакъв шанс човек, който няма ттрудова книжка, а има фалшиви служебни бележки, да мине БЕЗ документ от НОИ. Може ли нивото на френски или нещо друго да му помогне?
И другото - как двама човека, които имат дете и живеят на различни адреси, могат да кандидатстват като двойка. Не са имали адресна регистрация на един и същи адрес от преди година.
Аз също искам да замина и бях много навита, но от около час, откакто чета форума, косата ми се изправи.
Аватар
totev

Мнение от totev »

спокойно, след още един час нещата могат да ти се сторят още по-сложни,но не са невъзможни.
всичките ти въпроси на които нямаш отговори са разисквани многократно,използвай търсачката на форума, там ще намериш доста инфо, и все пак ....добре дошла :D
...мразя мастика без айрян...
Аватар
darklady
Непокорна

Мнение от darklady »

Здравей и от мен!
И не се стряскай - ще видиш, че има много сложни ситуации, но само ако не се отказваш, ще можеш да ги преодолееш. Отдели си няколко седмици поне, за да прочетеш много неща и да разгледаш поне още толкова. После нещата ще ти се изяснят и ще видиш, че е лесно постижимо. Само трябва да го искаш.
Успех! :lol:
Невъзможното е предизвикателство!
Аватар
coolcoldy
Обратна връзка:

Мнение от coolcoldy »

Здрасти и от мен!Иначе около 50% от притесненията ти могат да бъдат разрежени от "колегите" от пловдивската групичка/виж темата за сбирките в Пловдив/останалите 50% ще си ги решиш сама четейки форума и..... питане му е майката.Познавам един дето се върна от Цариград,стигнал до там като е питал насам-натам.
"...ако сме сами във вселената си е чиста загуба на пространството..."
Аватар
tornado

Мнение от tornado »

coolcoldy написа:Здрасти и от мен!Иначе около 50% от притесненията ти могат да бъдат разрежени от "колегите" от пловдивската групичка/виж темата за сбирките в Пловдив/останалите 50% ще си ги решиш сама четейки форума и..... питане му е майката.Познавам един дето се върна от Цариград,стигнал до там като е питал насам-натам.
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
Той накрая питал пловдивската групичка и успял... :lol: :beer:

Поздрави на всички софиянци!!! :wink: :beer: :beer:
Изображение
Slick

добре дошла

Мнение от Slick »

здрасти и добре дошла
по отношение на съжителството .. как да ти кажа .. във форума има много такива теми, ама за това цяра е само един ... да послушате малко Менделсон (а и ти едва ли би имала нещо против предполагам).
Другия вариант е ако имаш познат полицай .. за да ти издаде писмо с което да удостоверява , че поне живеете заедно на едикойси адрес от .. време.
Възможно е за има и друг вариант, като за целта май препоръката от съфорумците е най-доброто :)
newlife
Обратна връзка:

Мнение от newlife »

Трудова книжка е напълно задалжителна или удостоверение от НОИ. Избираш си кое ти е възможно да представиш, като документ за стаж. Друг е въпроса, че ако имаш необходимите познати може да се представи фалшив документ! Както чета разбирам, че вече не минава номера само със служебна бележка.
А, по другия въпрос можете да отидете в общината и да се запишете на общ адрес и да ги помолите да го издадат с една година назад. Помолете ги, кажете им, че ви трябва за чужбина. Ако, не стане тогава най-сигурното е да сключите брак!
Това е от мен. Надявам се да съм ти била полезна.
Аватар
maria.com

Мнение от maria.com »

...няма да се плашиш ... няма невъзможни неща... доколкото си спомням и с граждански договор става ...

:P
* * *
“Ако искаш да прегърнеш света, купи си глобус.”...
Заключено