Docs za razvod???

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
tolumbi4ka

Docs za razvod???

Мнение от tolumbi4ka »

Ne znaia dali temata e raziskvana predi....
Ot Bukurest ni iskat Original or certified document of the divorce certificate.Ta pitaneto mi e:kakvo ste re4e tova,pratila sum prevedeno i legalizirano kopie ot reshenieto za predishen razvod.Original li triabva da se prati ili nesto drugo,stoto ne mi e mnogo iasno.
Ste sum mnogo blagodarna ako niakoi mi pomogne.
goliamo revane

...

Мнение от goliamo revane »

Triabva da prati6 ili originala(koeto ne e preporu4itelno) ili kserokopie, koeto e zavereno(certified) ot lice, upalnomosteno da pravi zaverki. Tuk v Montreal moge6 vuv vsiaka banka da otide6 i da kage6 4e ti trabva certified copy of ...edi kakvo si. Praviat ti kserokopie, slagat pe4at i podpis 4e e viarno s originala i tova e. Ne znam v BG kade se praviat takiva kopia, no po princip v pismoto, koeto sa ti izpratili triabva da ima spisuk sus licata, koito mogat da zaveriat dokumentite ti. Ako ima6 vuprosi, pitai.
Opitah se da obiasnia gore-dolu.... :oops:
Всичко хубаво в живота е или неморално, или незаконно, или от него се пълнее...
nikveli

Мнение от nikveli »

V sada mogat da ti izvadjat dublikat na Reshenieto za razvod. Varshi sashtata rabota kato originala, mojesh da im go izpratish prevedeno, bez da e notarialno zavereno, ima si pechat na nego. Struva 2-5lv, ne si spomnjam tochno, i stava za 2 dni. Az taka napravih i njamashe problem.
Заключено