smeniaite si imenata ;)

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
exquisitus

smeniaite si imenata ;)

Мнение от exquisitus »

dnes edin kolega quebecar mi kaza che aziatcite kato idvali v quebec si smeniali imenata, naprimer ot niakakvo neproiznosimo ime stavash jean fransois i taka po-lesno si namirali rabota,

moeto ime im se stori stranno, a to si e drevno rimsko, imperator ima takyv che dazhe i sega se polzva v italia.

taka che smeniaite si imenata, az mislia da se preimenuvam na roy dupuis, taka vsichki quebecarki shte se lepiat po men ;)
The secret of success is sincerity. Once you can fake that, you've got it made. -- Jean Giraudoux
--------------------------------------------------------
If the world were the perfect set of teeth, you would be plaque!! -- Dolph, the fascist hippo
Аватар
Doktora

Мнение от Doktora »

На мен няма да се налага щото името ми е чисто френско и донякъде немско. :lol: :lol: :lol:
Док.........
TROUBLEMAKER
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Re: smeniaite si imenata ;)

Мнение от KolioBalkanski »

exquisitus написа:dnes edin kolega quebecar mi kaza che aziatcite kato idvali v quebec si smeniali imenata, naprimer ot niakakvo neproiznosimo ime stavash jean fransois i taka po-lesno si namirali rabota,

moeto ime im se stori stranno, a to si e drevno rimsko, imperator ima takyv che dazhe i sega se polzva v italia.

taka che smeniaite si imenata, az mislia da se preimenuvam na roy dupuis, taka vsichki quebecarki shte se lepiat po men ;)
мда,
аз съм си правил експерименти и от тогава съм си сменил последното име на едно измислено от мен, поне за резюме фазата на джоб сърча
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
dart vador

Мнение от dart vador »

exquisitus, кефиш ма ш'ти звънна :lol:
"Пали като трактор на северния полюс, в ръцете на бяла мечка"
becks

Мнение от becks »

Една моя позната беше станала (за интервюта поне) от Гергана Димова на Gery Di Mova, така че и с малко козметика ставаш италиано :lol:
Аватар
filipne
Изгонен от форума
Обратна връзка:

Мнение от filipne »

Smianata na imeto pomaga za predvaritelnia screening na resumetata. No posle na samoto interview niama nachin da ne razbrerat za kakvo/za kogo stava duma. I togava ...
BiskVitkA

Мнение от BiskVitkA »

filipne написа:Smianata na imeto pomaga za predvaritelnia screening na resumetata. No posle na samoto interview niama nachin da ne razbrerat za kakvo/za kogo stava duma. I togava ...
Ами да....или той китаеца и пластична операция преди интервюто ще си направи :wink:
"Добре е да имаш пари и нещата, които можеш да си купиш с тях, но също е добре, от време на време да се уверяваш, че не си загубил нещата, които не могат да се купят с пари"
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

Я се дръжте естествено, бе хора! И аз се чудех в началото как да си променя фамилията, ама така и не го измислих, та още по-добре!!! Говорих си наскоро с жената, която ме назначи на настоящата ми работа!!! Страшно и харесало името ми (фамилното) и веднага решила да ми се обади!!!
На предишната ми работа ме взеха точно защото съм българка, по дяволите!!!
А китайците немат избор - ако искат някой да може да ги назове по име, то името трябва да е подходящо за изговаряне...
В общи линии - въпрос на вкус. И на това да узрее човек и да осъзнае, че не само името има значение...
Представителна извадка тип "паплач"
Изображение
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

аз като наемам имам правило - ако не мога да го произнеса - не ги викам на интервю
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Godis

Мнение от Godis »

Хехе, мойто име е квебекарско , няма защо да го сменям :)
Аватар
Таратор

Мнение от Таратор »

Мойто, мислим на френско го докарва. 8)
Изображение ... и в темите също!
tochica

Мнение от tochica »

на мене често ми казват , че фамилиите - ова -ева се възприемат като много роматични , до голяма част заради хубавиците от източна европа :D :D
"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
Аватар
Doktora

Мнение от Doktora »

tochica написа:на мене често ми казват , че фамилиите - ова -ева се възприемат като много роматични , до голяма част заради хубавиците от източна европа :D :D
Точице,не знам за фамилиите но повечето красиви жени по света носят твоето име.Майка ми също.
Док........
TROUBLEMAKER
Аватар
balbi

Мнение от balbi »

Doktora написа:
tochica написа:на мене често ми казват , че фамилиите - ова -ева се възприемат като много роматични , до голяма част заради хубавиците от източна европа :D :D
Точице,не знам за фамилиите но повечето красиви жени по света носят твоето име.Майка ми също.
Док........
Dok ne se bazikaj be!!! Majkata e absurd da se kazva to4ica!!!
:P
Аватар
Doktora

Мнение от Doktora »

Не се бъзикам.
Тва и е никнейма.
Сигурен съм,че и тя е красива жена!
На работа в самолетни компании грозни не приемат!
Док.........
TROUBLEMAKER
Заключено