За изучаващите френски език
За изучаващите френски език
За изучаващите френски език ще е добре да се снабдят с този речник. Много е добър, включва спрегнати всички глаголи във всички времена и произнася думите. Ако желаете малко повече информция за речника, може да посетите линка тук: http://www.bghelp.net/forums/showthread.php?t=3060
Re: За изучаващите френски език
По тематаCharlotte написа:За изучаващите френски език ще е добре да се снабдят с този речник. Много е добър, включва спрегнати всички глаголи във всички времена и произнася думите. Ако желаете малко повече информция за речника, може да посетите линка тук: http://www.bghelp.net/forums/showthread.php?t=3060
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Изчети внимателно какво пише в ТАЗИ тема.Смятам ,че ще ти е от полза.newlife написа:Как можем да се сдобием с този речник? Нали е компютърен!
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
В темата, която ivanko13 е дал мисля, че е само демо версията на конкретния речник, за който говоря. Можеш да си изтеглиш целия в линка, който аз съм посочила, но трябва да се регистрираш в този форум и да имаш поне 20 мнения, за да видиш този линк. Но ако не желаеш да се регистрираш и т.н, ще ти пусна линка на лична бележка или имейл.newlife написа:Как можем да се сдобием с този речник? Нали е компютърен!
Чеда Мои!
Здравейте, чеда Мои!
Ето ви директно линка към речника, който е скрит за потребители с под 20 мнения. Това го правя, за да насърча изучаването на чужди езици сред Моите синове и дъщери. Не забравяйте все пак какво се случи на Вавилонската кула!
Ето го -
http://www.sexuploader.com/?d=ALC137XD
Ето и описанието
Filename: Image.zip
Description: malkiq robi
Filesize: 287.03 MB
IMG-то е направено с NERO
Горе вдясно има бутон, който трябва да натиснете, за да започне свалянето. Възможно е да се наложи да изчакате определено време, преди то да започне - в такъв случай горе вдясно времето ще се изпише.
Само за информация - Аз нямам никакви мнения в онзи форум. Но не забравяйте, че Съм Господ и проникването в някакъв си форум не представлява голяма трудност.
Амин, чеда Мои! И не забравяйте да си казвате молитвите и да пеете Алилуя!
Ето ви директно линка към речника, който е скрит за потребители с под 20 мнения. Това го правя, за да насърча изучаването на чужди езици сред Моите синове и дъщери. Не забравяйте все пак какво се случи на Вавилонската кула!
Ето го -
http://www.sexuploader.com/?d=ALC137XD
Ето и описанието
Filename: Image.zip
Description: malkiq robi
Filesize: 287.03 MB
IMG-то е направено с NERO
Горе вдясно има бутон, който трябва да натиснете, за да започне свалянето. Възможно е да се наложи да изчакате определено време, преди то да започне - в такъв случай горе вдясно времето ще се изпише.
Само за информация - Аз нямам никакви мнения в онзи форум. Но не забравяйте, че Съм Господ и проникването в някакъв си форум не представлява голяма трудност.
Амин, чеда Мои! И не забравяйте да си казвате молитвите и да пеете Алилуя!
Вие сте изгонен от този свят!
Моля свържете се с Мен за повече информация.
Моля свържете се с Мен за повече информация.
- Ivet
- Обратна връзка:
Не може, ма! НЕ МОЖЕ ДА КОПИРАТЕ БЕЗ РАЗРЕШЕНИЕ! Абе, тъпи ли сте или да? Искаш ли да отделя малко време и да постна тук всички теми, които сте крали?! А, и сега и ей тук ще постна обаче, че ми е под ръка обещанието на Боцо да краде. Ако не можеш това да обясниш, всичко друго губи смисъл, май!Charlotte написа:YES!!!![]()
Значи ли това, че и ние можем да копираме неща от тук без разрешение? Явно вече може, какво ли питам.![]()
![]()
Botco написа:
Първо: за любителите на граматиката - няма да сложа нито една запетая, ще правя неволни правописни и стилистични грешки. Бойна задача за домашно е да коригирате постинга ми.
Второ: моля всеки който реши да пише да попрочете внимателно.
Та за какво става дума ......
До преди около месец в продължение на близо 3 години малко бяха тези от вас които пропускаха да ме обидат да ми се подиграят и т.н.
то не беше простотия от страна на модератори и администратори. Не бяха обиди, не бяха заплахи в линчни или директно във форума, не беше цирк. Естествено аз право да се защитя нямах, а като някой получеше БАН за глупостите си получавах и аз за да му правя компания. Но последното което стана направо хем преля чашата, хем ми отвори очите.
Пак поредната история от простотии и се трепя аз да пиша лична бележка на (на който трабва) с цитати от правила линкове от обиди към мен, и много въпроси къде см обидил с нещо някого да получавам непрекъснато предупреждения за БАН. И ...... и преля чашата. Получавам отговор че съм бил "ОБЩЕСТВЕНА ЛИЧНОСТ" и няма как ще търпя както отношението към мен така и всяко най-брутално наказание опитам ли да се защитя. Направо студен душ ........ каква обществена личност съм аз ........ какви са тия бабини деветини, направо не можех да повярвам че това е резултата на мойто търсене на морала и доброто отношение през тези години. Но ............
......... винаги има едно НО. Изведнъж прогледнах. Оказа се че човека който ми отговори ми е дал перфектния отговор. Какво имам в предвид:
Има проблем аз седя от едната страна (както винаги сам, защото тези които ме подкрепят или ги е страх или ми пращат лични бележки че не могат да се включат че щели да ги погнат и тях), а от другата са лошите. Та аз съм тяхната "ОБЩЕСТВЕНА ЛИЧНОСТ", т.е. винаги се да отговарям без ободни думи, и винаги виртуално наказван като си потърся правата, а лошите се подиграват, пишат каквото си искат, защото е нормално да се държиш така когато имаш т.нар. "ОБЩЕСТВЕНА ЛИЧНОСТ". Да ама аз се изхитрих ........ представих си как обръщам проблема на 180 градуса и попадам на територията на лошите. Т.е. ставам ЛОШ а те се оказват от добрата страна ........ т.е. стават мойте "ОБЩЕСТВЕНИ ЛИЧНОСТИ" и следователно ............. :
..... следователно ще се наложи да търпят всякакво подло, грубо, неетично, просташко и какво ли не отношение от моя страна към тях. Аз ще им гледам сеира когато почнат да си пускат тремички цитирайки правила и протестирайки че са им били нарушени някакви си измислени правила.
Също така искам да си избиете от главите че този форум е с нещо привилигирован че черпя информация само от него. Ще ви разочеровам, но не е така. Аз имам огромна листа с форуми и само дебна да излезе нещо полезно което някой се е трепал да пише (без правописни грешки) и веднага с 2 кликвания на михката си го прибирам. Каква е целта ........ когато някой тръгне да обикаля форумите и иска помощ при вас ще получи стандартното "абе иди и учи по добре френски" а при мен наистина ще може да почерпи всякаква информация. Т.е. форума ми няма да прилича само на вашия, но и на всички останали. Т.е. ще се обезсмисли ходенето по тях и ще е достатъчно да дойде при мен за да получи всичко кето му е нужно.
Е няма да правя копие 1:1 ...... локумените теми от по 80 страници с простотиите ще си останат ваша запазена марка та като влезе човк при вас да се хване за главата и да напусне форума ви от раз.
За напред: за напред функцията COPY & PASTE става моя запазена марка. Какво ще рече това ......... това ще рече че искам вие да ми пишете граматически издържани теми (защото аз на български не мога да пиша) които да се появяват точно след 2 мин. в моя форум (не искам като влезе някой да прочете тема с правописни грешки).Т.е. вие ще наблягате на всички бутони на клавиатурата, а аз само на 2 та на мишката. Чиста работа ....... COPY & PASTE ..... COPY & PASTE ....... COPY & PASTE. За рекламации от сорта можете да пишете до Арменския Поп, дано да ви обърне внимание поне той.
Това което ви пожелавам е тази тема да мине 100 страници с псувни за мен. Безкрайно ще се радвам осъзнавайки че непрестанно мислите за мен.
Та в общи линии е това. Аз търсих правдата и не я наерих, сега ви предавам щафетата на вас въпреки че ми е пределно ясно че повече от мен няма да постигнете.
Та така ......... айде на работа че ми трябват свежи теми с интересно инфо за моя форум.
COPY & PASTE, COPY & PASTE, COPY & PASTE, COPY & PASTE. COPY & PASTE, COPY & PASTE .....................
Последно промяна от Ivet на Пон Фев 20, 2006 6:33 pm, променено общо 1 път.
Let it go...
-
Charlotte, от всичко написано от теб стигам до логичния извод, че нямате никаква посещаемост. За да те успокоя мога да ти помогна с изкустено вдигане на трафика на сайта ви, така че е желателно да си назначите дежурен администратор за поставя необходимите банове.Charlotte написа:YES!!!![]()
Докъде стигнахте, да копирате информация от нашия сайт без разрешение? Браво, това и чакахме. Значи ли това, че и ние можем да копираме неща от тук без разрешение? Явно вече може, какво ли питам.![]()
![]()
До нови срещи на твоя територия.

Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended

This Account Has Been Suspended

LaRue написа:Charlotte, от всичко написано от теб стигам до логичния извод, че нямате никаква посещаемост. За да те успокоя мога да ти помогна с изкустено вдигане на трафика на сайта ви, така че е желателно да си назначите дежурен администратор за поставя необходимите банове.Charlotte написа:YES!!!![]()
Докъде стигнахте, да копирате информация от нашия сайт без разрешение? Браво, това и чакахме. Значи ли това, че и ние можем да копираме неща от тук без разрешение? Явно вече може, какво ли питам.![]()
![]()
До нови срещи на твоя територия.
![]()
![]()
![]()
хехе Продължавате да ме забавлявате. Първо, щом вие копирате без разрешение, значи и ние можем. Точка.
Второ, тук в този форум не виждам Counter. Срам ви е да си покажете посещаемостта ли? Е, ние не я крием и вижте какво става: http://bgcounter.com/?_id=bghelpn
И още нещо също много интересно от този домейн на bgcanada.com посещението ви в нашия сайт е на 6-то място, а вчера даже беше и по-напред. Вижте сами: http://bgcounter.com/?sts,domain,,,,bghelpn Голям интерес явно. Тук можете да пишете каквото си искате, но истината се вижда, там не може да се скрие колко уникални посещения от вашия домейн имаме. Не е зле, така че продължавайте в същия дух. Адиос.