За срока за издаване на ВИЗИ за Квебек

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
VIR

За срока за издаване на ВИЗИ за Квебек

Мнение от VIR »

Здравейте! За пръв път съм във форума. Прочетох интересни неща и имам да Ви питам за следното:
Вече минаха 4 месеца от завършване на медицинските ни прегледи – моите и на жена ми /разбирай, че още сме в БГ/. Във форума чета, че хората си получават визите в рамките на три месеца, ако няма усложнения, което е нашия случай – досега не са ни искали допълнителна инфо по никакъв повод. Обаче, нямаме известие и статусът ни в Интернет е неизменно “in proccess”
Въпросът ми е:
Мислите ли, че е удачно да направя някакво запитване до посолството по въпроса? Нормално ли е известието и обработката на данните ни да закъснява така /оповестеният срок е 3 месеца/?
Nadia&Petar
Обратна връзка:

Мнение от Nadia&Petar »

Zdravei, dobre doshli vav Foruma :D
Nie sme ot July 2003 v Canada i resha li da proveria dosieto si v Internet mi kazva, che niama takav chovek i dosie, dokato biahme v BG tova me hvarliashe v ujas, a sega mi e smeshno, taka che ne moje da se viarva na online proverkata.
Uspeh!
Аватар
balbi

:)

Мнение от balbi »

Spored men iz4akajte oshte. 4akane mu e majkata, a i spored men vremeto koeto e minalo e v ramkite na normalnoto:)
Taka 4e spokojno - shte vi dojdat vizite:)
I nie 4akame i daj boje skoro d dojdat.
Kysmet!:)
Аватар
Blue Passion
Расист-ново поколение

Мнение от Blue Passion »

...
Последно промяна от Blue Passion на Пет Апр 30, 2004 8:59 pm, променено общо 1 път.
VIR

Мнение от VIR »

Много благодаря на всички за мненията. Адски сте мили и много чевръсти! :)
Значи бар-кодовете ги получих през юли.2003 - със сигурност и явно все още е рано да се шашкам, че ме бавят, ако броим 9 месеца. Ще звънна и в МОМ за всеки случай, но там съм почти сигурен, че няма проблем. Към края на януари, ако не ми издържат нервите ще се свържа и с посолството или просто ще изчакам срока до март.2004
Благодаря още веднъж. Ако се сетите още нещо по темата - давайте
Заключено