? за документите за Букурещ

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
pantera
Обратна връзка:

? за документите за Букурещ

Мнение от pantera »

Здравейте!
Имаме един въпрос свързан с документите за Букурещ.
Актовете за раждане и свидетелството за граждански брак,които сме извадили за първите документи до Виена са от дата 13.09.2005.г.
Можем ли същите да изпратим до Букурещ.
Бях чела във форума за някакви 6 месеца,че важат,но не съм сигурна.
Благодаря
Да живееш без някои от нещата, които искаш е неразривна част от щастието. Бъртранд Ръсъл
stephie
Обратна връзка:

Re: ? за документите за Букурещ

Мнение от stephie »

pantera написа:Здравейте!
Имаме един въпрос свързан с документите за Букурещ.
Актовете за раждане и свидетелството за граждански брак,които сме извадили за първите документи до Виена са от дата 13.09.2005.г.
Можем ли същите да изпратим до Букурещ.
Бях чела във форума за някакви 6 месеца,че важат,но не съм сигурна.
Благодаря
Да,същите са, но във Виена сте изпратили копия на дубликатите,а сега трябва да изпратите самите дубликати.
Аватар
grobari

Мнение от grobari »

Ами ако ги пратите преди 13.03 мисля че няма да има проблем. Може и някои да са пращали по-стари копия и да са минавали без да им изискват актуализирани, но наистина важат 6 мес. когато са с печат за чужбина. Проведох достатъчно консултации в няклко институции.
бъди красив труп!
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

grobari, не знам къде и с кого сте провеждали консултации, но тези документи нямат срок за действие или за годност. Да са ти посочили поне един писмен източник?
Да не говорим, че върху всеки документ, който е с определен срок на действие, буквално и много ясно бива изписано: "Важи за срок от....след датата на издаване."
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Заключено