А преди няколко дни колегите ми обясняваха, че тук колата била нещо като символ на потентност. Или поне това разбрах от лькането им

Abe ne znaia koi 6te im otvaria o4ite na tyka6nite ama ne e nikak sme6no kogato vidi6 4e kolata ti se dviji sus krak na stop-pedala za6toto niakakva tupa Québécoise e zabravila da natisne spira4kata. I posle nai-naglo luje politzaia 4e bilo hluzgavo i zatova ne yspiala da spre. Ne samo 4e se vriaza v kolata ni sus 60 km/h ami i deteto i be6e na purvata sedalka...krimon написа: хехе, ivandi, добре че си ти да им отвориш очите на табарнаците !!
Обикновено се виждат в огледалото за обратно виждане. И са толкова близо, че можеш да им запомниш физиономията. Досега само веднъж ми се е случвало в първия момент да не ги видя. Чакам си на светофара и в един момент виждам в огледалото как една празна кола бавно се приближава. В последния момент бабката в колата явно намери това, което се беше навела да търси, изправи се и се сети да натисне спирачката.krimon написа:Абе къде ги виждате тези табарнаци бе хора !
Ха ха ха .Това беше доста оригинално.ivandi написа:Обикновено се виждат в огледалото за обратно виждане. И са толкова близо, че можеш да им запомниш физиономията. Досега само веднъж ми се е случвало в първия момент да не ги видя. Чакам си на светофара и в един момент виждам в огледалото как една празна кола бавно се приближава. В последния момент бабката в колата явно намери това, което се беше навела да търси, изправи се и се сети да натисне спирачката.krimon написа:Абе къде ги виждате тези табарнаци бе хора !
Абсолютно си прав. Все съм виждал шофьори, ама като тукашните-не. А за жените шоферки тук просто немам думи.potrebitel написа:Kogato niakoj kato kolegite tuka zapo4va da mi obiasniava kolko dobri 6ofiori sa kanadcite to zna4i i toj kato tiah....Naj smotanite prosti,lazlivi i ne4kadarni 6ofiori koito sam vizdal! Da utochnia,zivial sam vav 6 darzavi vav Europe,hodil sam vav Rassia 1000 pati i tn......Profesioanalen 6ofior sam ot 6 god,tuka ot 4,knizka imam ot 20.