Da polzvam li firma
Da polzvam li firma
Zdraveite!
Sled kato popalnih on-line vaprosnika poluchih otgovor ot office@go-to-canada.com che pokrivame iziskvaniata za imigracia v Quebec.
Malko sam pritesnena zashtoto ne znaem vaobshte frenski vse oshte,a spored tiah otgovariame na iziskvaniata .
Molia da mi otgovorite dali e po-dobre da se polzvat uslugite na firma(Sveja Dimitrova) pri podgotovkata na dokumentite za uchastie v programata ili chovek moje i sam da gi podgotvi.
Blagodaria za otgovorite!
Sled kato popalnih on-line vaprosnika poluchih otgovor ot office@go-to-canada.com che pokrivame iziskvaniata za imigracia v Quebec.
Malko sam pritesnena zashtoto ne znaem vaobshte frenski vse oshte,a spored tiah otgovariame na iziskvaniata .
Molia da mi otgovorite dali e po-dobre da se polzvat uslugite na firma(Sveja Dimitrova) pri podgotovkata na dokumentite za uchastie v programata ili chovek moje i sam da gi podgotvi.
Blagodaria za otgovorite!
Според мен не е нужно да използуваш услугите на go-to-canada,това което те ще направят и ти можеш да го свършиш,чети форума,тук всичко е описано в подробности и мнения. Относно подготовката за езика можеш и да се справиш докато те повикат на интервю, като трябва да положиш доста усилия. Ако имаш излишни пари можеш и да използваш фирма,но крайното решение се взима от посолството,а не от фирмата посредник.
Тук
е официалния сайт за емиграция и тук се попълва онлайн теста.
По въпроса за фирмата, да или не, ползвай търсачката на форума и ще се изненадаш колко често и с какво настървение се коментира тази тема.
Успех.
е официалния сайт за емиграция и тук се попълва онлайн теста.
По въпроса за фирмата, да или не, ползвай търсачката на форума и ще се изненадаш колко често и с какво настървение се коментира тази тема.
Успех.
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Nad 95% ot pi6e6tite tuk sa do6li samostoiatelno, t.e. ne sa polzvali uslugite na firma. Procedurata ne e tolkova slojna i neponiatna, 4e da ne se opravi6 sam. Naprotiv - ima si dosta iasni iziskvania.
Za da razberete dali NAISTINA otgovariate na iziskvaniata - eto OFICIALNIA test na quebec.
http://206.162.174.213/dpi/index.jsp?languageCode=en
Ako tuk rezultata e 4e otgovariate na iziskvaniata - deistvaite. Ako ne - zna4i tezi ot Go To Canada sa vi metnali i celta im e da vi vzemat parite.
A ako naistina iskate da doidete v canada prez Quebec - po4vaite frenskia, ina4e niama da stane.
Uspeh
Za da razberete dali NAISTINA otgovariate na iziskvaniata - eto OFICIALNIA test na quebec.
http://206.162.174.213/dpi/index.jsp?languageCode=en
Ako tuk rezultata e 4e otgovariate na iziskvaniata - deistvaite. Ako ne - zna4i tezi ot Go To Canada sa vi metnali i celta im e da vi vzemat parite.
A ako naistina iskate da doidete v canada prez Quebec - po4vaite frenskia, ina4e niama da stane.
Uspeh
Защо предпочитат Квебек?
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
-
- Обратна връзка:
Мисля, че трябва да минете поне едно ниво френски, преди да започнете процедурата. Няма никакъв проблем след това сами да попълните документите. Ползването на фирма не е никакво предимство. Започвайте с френския - това е най-важното.
Успех!!!
Успех!!!
Животът е това, което ни се случва, докато чертаем планове за бъдещето!
23/12/2005 - изпратено DCS
20/01/2006 - потвърждение
11/04/2006 - 60 дни за доп. документи
23/12/2005 - изпратено DCS
20/01/2006 - потвърждение
11/04/2006 - 60 дни за доп. документи
Между другото този тест които сте попълнили е на самата фирма посредник (http://go-to-canada.com) съгласно изискванията на федералната процедура.
Вие сами си решавате дали ще се справяте сами или ще ползвате услугите на тази или друга фирма. Но език било то англииски или френски (а най-добре и двата
) ще ви е необходим не само за интервюто но и за да можете да работите и живеете в Канада.
п.с. На официалния саит на емигратските служби е записано, че ползването на услугите на посреднически фирми не дава никакви предимства или гаранции за успешна емиграция!
Вие сами си решавате дали ще се справяте сами или ще ползвате услугите на тази или друга фирма. Но език било то англииски или френски (а най-добре и двата

п.с. На официалния саит на емигратските служби е записано, че ползването на услугите на посреднически фирми не дава никакви предимства или гаранции за успешна емиграция!
- pantera
- Обратна връзка:
Ние първо започнахме с ученето на френски.Документите ни ги попълни учителката въпреки,че бяхме понаучили малко.А що се отнася до фирмите ,имало е много теми до сега-за и против.Фирмите не правят нищо по-различно от това което правим ние сами като си попълваме формулярите,само дето излиза "по-солено".В краен случай ползвайте услугите на вашата учителка.
Имало е случаи когато по-съвет на фирмата се посочват високи нива на фр.(уж да е по-сигурно) и после започват да ви искат док. за да си докажете нивото.А по-лошия случай е да ви върнат на интервюто за да донаучите езика.
Ще се радвам ако съм ти помогнала!!!УСПЕХ
Имало е случаи когато по-съвет на фирмата се посочват високи нива на фр.(уж да е по-сигурно) и после започват да ви искат док. за да си докажете нивото.А по-лошия случай е да ви върнат на интервюто за да донаучите езика.
Ще се радвам ако съм ти помогнала!!!УСПЕХ

Да живееш без някои от нещата, които искаш е неразривна част от щастието. Бъртранд Ръсъл
-
Zdraveite!
Poludql s1m na tema imigraciq oba4e ima nqkolko ne6ta koito me pritesnqvat! P1rvo s1s jena mi imame samo sredno gimnazialno obrazovanie,a taka kato gledam mai vsi4ki uspeli sa vishisti!
Vtoro poslednite 10 godini s1m rabotil v nqkolko firmi v Germaniq moga da vzema ot tqh prepor1ki i potv1rjdenie ot i do koga s1m rabotil tam,oba4e v trudovata mi knijka i NOi nqma ni6to za tova.
Molq kajete kakvo mislite i mi daite savet! Tv1rdo s1m re6il 4e trqbva da uspeq!!!
Poludql s1m na tema imigraciq oba4e ima nqkolko ne6ta koito me pritesnqvat! P1rvo s1s jena mi imame samo sredno gimnazialno obrazovanie,a taka kato gledam mai vsi4ki uspeli sa vishisti!
Vtoro poslednite 10 godini s1m rabotil v nqkolko firmi v Germaniq moga da vzema ot tqh prepor1ki i potv1rjdenie ot i do koga s1m rabotil tam,oba4e v trudovata mi knijka i NOi nqma ni6to za tova.
Molq kajete kakvo mislite i mi daite savet! Tv1rdo s1m re6il 4e trqbva da uspeq!!!
super_mari0,
възможно е. Минавали са такива и като вас, но всичко е риск. Предполагам че ще ви откажат 1-2 пъти но на третия би трябвало да ви пуснат, но трябва да издържите мотивацията и самофинансиране за всяко интервю. Всичко е индивидуално! А за трудовата ти книжка е сложен момент защото има голяма вероятност да ви поискат бележки от НОИ, а препоръките не помагат много!
възможно е. Минавали са такива и като вас, но всичко е риск. Предполагам че ще ви откажат 1-2 пъти но на третия би трябвало да ви пуснат, но трябва да издържите мотивацията и самофинансиране за всяко интервю. Всичко е индивидуално! А за трудовата ти книжка е сложен момент защото има голяма вероятност да ви поискат бележки от НОИ, а препоръките не помагат много!
на циганина давали царство, а той: А има ли хляб?
Za firmata - ne znam...zavisi kolko ste 'opravni' i kakvo svobodno vreme imate...
Za nemskite dogovori - ne se pritesniavai...Az sashto sam rabotila dosta godini v Germania. Predstavih gogovor, preporaka ot shefa mi i belejka ot lichnia sastav ot koga do koga sam rabotila za vsiaka mestorabota - niamashe problem. Ako iskash da se prezastrahovash - moje da pokajesh danachnite deklaratsii, ili da vzemesh hartiika ot pensionnoto za vnesenite osigurovki (ako si rabotil nad 5 godini v De i bez tova shte ti triabva spravka)...
Za nemskite dogovori - ne se pritesniavai...Az sashto sam rabotila dosta godini v Germania. Predstavih gogovor, preporaka ot shefa mi i belejka ot lichnia sastav ot koga do koga sam rabotila za vsiaka mestorabota - niamashe problem. Ako iskash da se prezastrahovash - moje da pokajesh danachnite deklaratsii, ili da vzemesh hartiika ot pensionnoto za vnesenite osigurovki (ako si rabotil nad 5 godini v De i bez tova shte ti triabva spravka)...
-